stupii mei de poliuretan

Creat de dodo79, Octombrie 21, 2013, 07:54:14 PM

« precedentul - următorul »

NYK74

Citat din: dodo79 din Septembrie 19, 2015, 11:57:22 PM
E dulce acrisoara,cu miros de medicament :D
In primul an cind am venit in contact cu mierea de castan, nu imi prea plăcea la gust, dar după, se vede că m-am obisnuit, acum chiar îmi place la gust si culoare :smile:
Așa că atenție dacă ajungi să devii dependent de sortimentul ăsta va trebui sa faci un contract cu prietenul tău  :rotfl:

pistol28

Preparatele din castanele sălbatice, flori și scoarța sub formă de  - infuzie, ulei, decoct, pulbere și extracte uscate sau solubile obținute în industria farmaceutică, au adevărate proprietăți medicinale, cu efecte miraculoase asupra sistemului circulator, a bolilor vasculare, ele vindecă suferințele provocate de afecțiuni grave - accidente vasculare, tumori cancerigene, până la la suferințele provocate de hemoroizi sau varice.
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

dodo79

Citat din: SPYKAL din Septembrie 20, 2015, 02:30:01 PM
=D> =D> =D> :bravo: să o măncați sănătoși !

Citat din: G. Iulian din Septembrie 20, 2015, 06:57:03 AM
Super tare omu, i-am pus pe pagina mea cu acordul lui, o parte din filmele postate pe facebook.
Multumim Florine !
Doar eu mananc :)
E un baiat de milioane ;)
Depenxent nu voi ajunge NIK.am eu grija  :hi:

dodo79

An nou fericit tuturor!!!
La multi ani !

NYK74

Sănătate si toate cele bune Dodo, familiei si celor dragi.
Am adus și acasă la prieteni câteva kg de miere de castan, așa au trecut mai îndulciți in noul an.. :)

dodo79

Citat din: NYK74 din Ianuarie 02, 2016, 10:41:33 PM
Sănătate si toate cele bune Dodo, familiei si celor dragi.
Am adus și acasă la prieteni câteva kg de miere de castan, așa au trecut mai îndulciți in noul an.. :)
Indulciti acriso

NYK74

Nu are gust acrisor mierea de castan, doar in cazul in care ai gustat miere fermentata sau in curs cu mare procent de apă in ea.
Mierea de castan e foarte aromată, are gust lejer spre amărui si emană si un miros foarte puternic aromat.

dodo79

NYK74

Citat din: dodo79 din Ianuarie 04, 2016, 02:01:19 AM
Amarui nu acrisor.scuze.
Nu de alta, da m-am gândit că e posibil să-ti fi dat"acrișor " de la prea mult vin...... :rotfl:(glumesc)
A doua variantă era, să te invit la degustarea mierii de castan care o am, si a vinului după.  :hi:

dodo79

Multumesc de invitatie.
Nu cred ca acea persoana se preteaza a imi trimite ceva alterat

NYK74

Nu am spus că cel care ti-a trimis mierea se pretează a trimite ceva alterat, ci doar ca gust acrisor mierea de castan  o mai poate avea de la fermentație, și că oricum nu este ceva caracteristic acest gust, eventual dè la vin  =))
Cum stai cu pregătirea materialelor apicole pentru noul sezon, şi consistența familiilor la intrarea in iarnă ?
Mergi tot pe stupi de poliuretan?

dodo79

Da.am 30 stupi de 1/1cu cat de1/2  si 30 de 3/4 din care fac 10 ME.tot poliuretan.familiile sunt mai bune ca si anu trecut.
Cea mai mare problema este ca plec la bizau ptr 4 luni si va fi mai greu cu ele.le vizitez doar din 2-2 saptamani.vreau sa vand 13 daca ies cu toate din iarna.Sa ii fie mai usor si sotiei

bio

Dodo.??..
Pleci la BUZAU..??..

..Nu te-oi  duce, in practica la vreun apicultor consacrat din aceea zona.>??

NYK74

E bine de tine Dodo, ai apicultor calificat acasă, poți pleca unde si când vrei fără prea mare grijă.
Eu am luat azi rame de asamblat din tei, pentru cealaltă parte, acolo costă mai mult materialul pentru rame.

SPYKAL

Citat din: dodo79 din Ianuarie 11, 2016, 08:50:41 PM
Da.am 30 stupi de 1/1cu cat de1/2  si 30 de 3/4 din care fac 10 ME.tot poliuretan.familiile sunt mai bune ca si anu trecut.
Cea mai mare problema este ca plec la bizau ptr 4 luni si va fi mai greu cu ele.le vizitez doar din 2-2 saptamani.vreau sa vand 13 daca ies cu toate din iarna.Sa ii fie mai usor si sotiei
Când vii la Buzău ?!!! Pe ce dată ? Sper că vii și pe la mine !!!