STUPUL DADANT CU 12 RAME SI 2 MAGAZII DE 1/2 aspect,capacitate si ...

Creat de milu56, Iulie 01, 2009, 03:40:43 AM

« precedentul - următorul »

liviu1968

la stupul dadant cu 12 rame, magazie farapartile metalice cred ca pot sal produc undeva la 135,140 roni la ce mi-ati propus dumneavoastra pe 9 rame si probabil magazie cred ca 120 roni. dupa shita care ati postato e cam greu sa faci un pret deoarece lipsesc elemente de constructie .

milu56

Faci un pret in euro si din resturi de la tamplarie numai lemn de molid inbinat cu pana de placaj la incleere,slefuit pe ambele fete orcate poti sa faci t-i le cumpar pe toate pa la sfarsitul anului viitor.Numai corpu numontat si fara magazie asa cum e in schite:

dorindafi

Citat din: milu56 din Septembrie 09, 2011, 10:25:55 PM
Citat din: Alutus din Septembrie 08, 2011, 11:21:54 AM
O voi incerca si pe aceasta pare sa simplifice mult lucrurile.
Paiele de grau sunt cele mai bune incercati si no sa aveti mortalitati,daca nu avem stupi in raza de 3 km. se pot pune galeti pline cu sirop la o distanta de 3 - 5 m. de stupina dar intai se umple galeata cu paie apoi se toarna siropul si no sa avem nici o albina moarta......
ceace spunetzi dumneavoastra se poate pune in aplicare indiferent de numarul de stupi care sunt pe o vatra :uimit:,nu este riscul de a se produce un furtishag de numai cu pompierii le mai putem pune jos :roll:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

orbanstefan64

dorindafi

faina treaba,stupina mare numai ca distantza e mult mai mare de 3-5m
in alta ordine de idei eu nu mash incumeta la asha ceva
nu a fost scris ori n-am vazut eu: in ce perioada se face aceasta administrare s-au nu coteaza ?
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

orbanstefan64

eu nu am nici o stupina in jurul meu . hranirea o fac  primavara in martie depinde de vreme dar numai o singura hranire de acest gen sirop de miere cu diferite ceaiuri ,ceapa si usturoi

orbanstefan64

roi_ag

pharaonu75

Stefane, am si eu o intrebare:
DE CE SUNT TOTI STUPII VERZI? =)) =)) =))

Au vreo legatura cu stimularea asta de primavara? :P :P
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

bee_lover

orbanstefan64

dan motu

eu nu asi putea face asa ceva,la mine in zona asta ar isemna crima

milu56

Asaceva fac eu acuma,gateti afara le 3 - 5 m. de stpina,maine o sa fac o poza. :hi:

liviu1968

domnu milu facetimi dumneavoastra o oferta de pret in euro adica cat ati fi dispus dimneavoastra sa oferiti pe bucata pentru ca eu nu am mai facut si as fi curios cam cat ar costa.

milu56

Corp de 9 rame cu dimensiunile din schita pot plati 7 euro/buc.