Albinutza

Creat de albinutza, Iulie 26, 2013, 10:51:19 AM

« precedentul - următorul »

stefan1

11 iepurasi! Oare va putea sa-i creasca pe toti? Ii mananca si urechile alea mari lui Floricica.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

albinutza

Buna ziua. Am revenit dupa mai mult timp in care nu am mai intrat pe forum, ca am fost ocupata cu invatatul...adica am avut de facut teme pentru vacanta la matematica si la romana.  Cumva le-am terminat......
De cand nu am mai scris,  am fost ocupata si cu iepurasii mei, am fost la orele de calarie si la strand. Dupa masa sau seara am hranit albinele cu sirop pus in punga impreuna ca tatal meu si l-am ajutat sa faca ultima extractie din anul acesta....Acum ma pregatesc sa merg la mare inca odata cu parinti, eu am mai fost odata in iulie cu echipa de volei......
O sa incerc sa pun niste poze si binenteles ca o sa incep cu cele cu albinele....adica extras miere.
Eu sunt ajutorul de nădejde a tatălui meu ! Si mai nou si PR-ul său.

albinutza

Acum si cu iepurasii mei....

albinutza

Si la echitatie, calare pe Zorro.....

albinutza

Citat din: stefan1 din August 08, 2013, 01:56:38 AM
11 iepurasi! Oare va putea sa-i creasca pe toti? Ii mananca si urechile alea mari lui Floricica.
Ma scuzati ca nu am raspuns, pana acum dar sa stiti ca toti 11 traiesc, unul singur este mai slabut dar beneficiaza de tratament special din partea mea.....primeste mai multa mancare si cate un pic de lapte,..... ca Floricica nu ii mai alapteaza....sper sa ii ajunga din urma pe ceilalti. :hi:

albinutza

Am uitat sa va spun, ieri am fost cu parintii mei, la Tulghes o comuna apropiata de Toplita unde au fost zilele comunei, ghiciți  cu cine m-am intalnit.... cu Varu Sandel.

ves.lucian

iti pup manutele , Albinuta draga !!! apari mai rar pe forum ( ai treaba cu invatatul , am inteles )
ma bucur de bucuriile tale !!!
  iti doresc spor in toate !!!
   :hi: :hi: :hi: :nod: :nod: :nod: :razz: :razz: :razz: =D> :-c :ok: :yes: :thanks: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Fara sa ai albine poti sa traiesti !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! imi pare rau ca moare daca ma inteapa !!!

stefan1

Foarte frumoase pozele! Se vede ca ai avut o vacanta plina! Si iepurasii sunt foarte frumosi; nu credeam ca ii poate creste pe toti, cam 6-7 sunt de obicei. Se vede ca au fost bine ingrijiti.    :hi:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

albinutza

Citat din: stefan1 din August 27, 2013, 02:32:31 AM
  Foarte frumoase pozele! Se vede ca ai avut o vacanta plina! Si iepurasii sunt foarte frumosi; nu credeam ca ii poate creste pe toti, cam 6-7 sunt de obicei. Se vede ca au fost bine ingrijiti.    :hi:
Au o mama buna, Floricica, ea primeste zilnic concentrate, multa papadie si trifoi,.....incepe sa se ingrase un pic ca tare a slăbit dupa fătare.  :hi:

albinutza

Citat din: ves.lucian din August 26, 2013, 09:25:33 PM
  iti pup manutele , Albinuta draga !!! apari mai rar pe forum ( ai treaba cu invatatul , am inteles )
ma bucur de bucuriile tale !!!
  iti doresc spor in toate !!!
   :hi: :hi: :hi: :nod: :nod: :nod: :razz: :razz: :razz: =D> :-c :ok: :yes: :thanks: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you:
Va multumesc mult pentru cuvintele frumoase si eu va doresc la fel. Mi-a zis tata ca s-ar putea sa mergem in toamna asta pana la Arad si atunci o sa ne cunoastem mai bine, de abia astept.... numai sa nu fiu plecat pe undeva cu voleiul. Va pup. :wink:

ves.lucian

esti o forta , Albinuta draga !!! si scoala , si albine , si iepuri , si calarie , si volei , si cine stie cate mai ai !!!  :rotfl: =)) :rotfl: =)) :rotfl: =))
  sa-ti ajute Dumnezeu sa le faci pe toate asa cum trebuie !!!
   :hi: :nod: :razz: =D> :-c :ok: :yes: :i_love_you:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Fara sa ai albine poti sa traiesti !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! imi pare rau ca moare daca ma inteapa !!!

albinutza

Le scot eu cumva la capat.... =)), nu e asa greu.

pistol28

Draga Albinutza motoul tau ar fi mai aproape de realitate in forma asta

*Eu sunt ajutorul de nădejde pentru  tatălui meu !*

Sanatate si tine minte *Medicina sectia  APITERAPIE*
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

albinutza

Citat din: pistol28 din August 29, 2013, 02:10:16 PM
Draga Albinutza motoul tau ar fi mai aproape de realitate in forma asta

*Eu sunt ajutorul de nădejde pentru  tatălui meu !*

Sanatate si tine minte *Medicina sectia  APITERAPIE*
Aveti dreptate sună mai bine, deja am modificat profilul.

albinutza

Sa stiti ca nu am disparut de tot, ci nu am avut timp sa mai scriu pe forum, va rog sa ma scuzati. Dar iata ca azi pot sa scriu din nou, am multe sa va povestesc, de exemplu, cu toate ca este tarziu o sa va spun cum a fost la mare.....am fost la Mamaia in septembrie la inceputul lunii, timpul nu prea a fost bun, a doua zi a fost o furtuna de nisip si vant foarte mare nu am facut baie in ziua aia, dar dupa nu ammai iest din apă.  În ultima zi de mare,  apa, a fost destul de rece asa ca m plecat mai devreme si am mers la Musetesti, in judetul Arges, unde nasii mei de la Bucuresti au o casa de vacanta. Am vizitat manastirea de la Curtea de Argeș si de la Robaia. Sunt foarte frumoase. O sa pun cateva poze daca reusesc.