Unelte milwaukee

Creat de silvius, Iulie 10, 2013, 03:50:56 PM

« precedentul - următorul »

jenica67

La masinile de gaurit si infiletat, este suficint si un acumulator de 12V/7A, de la sursele neinteruptibile ce se folosesc la PC, ce se mai strica. Eu am cativa si il folosesc la Makita mea, desi mergea pe la 7,2 V. Pana acum merge, dar nu am exagerat cu lucrul prea mult neinterupt. Deobicei cu ea dau gauri si cu cea electrica infiletez, sa mearga mai repede.
Ar fi simplu, daca nu ar fi asa de complicat, sau ne pare numai noua ?

cristian bh

Citat din: Kiwi Bee din Februarie 11, 2014, 01:07:30 AM
Am o masina de infiletat/gaurit Ryobi de 14V si bateriile sint prastii. Masina inca merge bine fara probleme.
Merge cu ce? .Am un metabo tot 14 V care e in concediu fara plata de vreo 3ani,si n-are vechimea necesara iesirii la pensie. Cu un BOSCH d*ala albastru bengos  am avut contract pe termen limitat da nu si la respectat si am renuntat la serviciile lui :D

geo47

bormasinile astea pe acumulatori sant facute pentru consum . Acumulatorii poti sa-i inlocuiesti dar tot te costa catjumate din bormasina . Daca cedeaza unul singur din tot pachetul trebuie inlocuiti toti!!!
Sunt de acord ca acolo unde nu ai 220v poti folosi una cu acumulatori dar cum se spunea mai sus o poti conecta la acumulatorul auto(indicat una la14,4v)
cum va spuneam incercati SKILL 6222A este ieftina 200 ron si are 2 turatii 0-400 si 0-850 plus ca poti regla momentul de torsiune !! e la fel ca una pe acumulatori numai ca scapi de ei :thanks:

Kiwi Bee

Cristian, daca imi incarc bateria pt masina toata noaptea a doua zi o pot folosi si merge de la rupe.... vreo 15 minute  :sad:
Astfel de maisni pe baterie care au bateria/bateriile moarte se gasesc pe la noi multe si la pretzuri convenabile.
Citeodata miar fi bine si un circular de mina in stupina si la o adica nu este foarte scump una noua fara baterie.

kosta

salutare,da folosesc astfel de scule,dar nu s cele din gama americana,ci din germania,la pret nu se compara,is foarte scumpe cele din germania.am 3 scule pe acumulator milwaukee la 1500 euro,circular ,flex si bormasina de gaurit si insurubat toate la acumulator de 18V-3Ah,la ce se discuta aici de bormasini de 200 ron alea sant lucruri de unica folosinta..............o sa revin si cu poze pt confirmare sau chiar clip video,o zi buna si cat mai multa informare despre milwaukee nu ar strica

dan sebastian

Cu 1500 euro iti poti lua in tara masini care merg si la 380 v,  nu mai vorbesc de 220v. salariu din romania nu se compara cu cel din germania.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

kosta

eu m-am referit la scule pe acumulator,nu electrice

geo47

SKIL-ul ala de 200 de roni il am de 4 ani si pe deasupra mai e facut si in CHINA si ca sa vezi nu a avut nici macar un concediu si nu zice nimic saracu
500euro x 4,5 roni=2250:200roni=11 SKILURI si de restu bere
500 de euro un milwakee de ala =))

silvius

Pentru hobby ai oky un skill dar pentru santier un skill nu cred ca rezista mai mult de 2 ore
http://www.youtube.com/channel/UCR3DP1eqZG_3QABNhd6pz_g"  - Poti vizita si canalul meu YouTube :)

marian sima

Periile colectoare (carbuni)pentru milwakee costa 95 de lei si au spus ca sant la reducere.

kosta

Citat din: geo47 din Iunie 25, 2014, 10:05:10 AM
SKIL-ul ala de 200 de roni il am de 4 ani si pe deasupra mai e facut si in CHINA si ca sa vezi nu a avut nici macar un concediu si nu zice nimic saracu

kosta

Citat din: kosta din Octombrie 11, 2014, 09:25:46 PM
Citat din: geo47 din Iunie 25, 2014, 10:05:10 AM
esti convins de 500 euro milwaukee ala???sau de la atata bere l-ai confundat cu 11 skiluri??

sorinma

discutia se rezuma la cate skiluri esti in stare sa folosesti ... spus altfel eu folosesc un makita de  3 ani care a fost lasat de "uzat" si inca e functional unui brend cumparat nou dar de trompeta
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

kosta

Citat din: sorinma din Octombrie 11, 2014, 09:51:52 PM
discutia se rezuma la cate skiluri esti in stare sa folosesti ... spus altfel eu folosesc un makita de  3 ani care a fost lasat de "uzat" si inca e functional unui brend cumparat nou dar de trompeta
asa ai inteeles tu discutia?la final parca mise pare ca radea cu gura pana la urechi ca un milwaukee costa 500E,????

gaby

Makita produce scule de mana si de banc de calitate si fiabilitate ridicata dar si pretul e pe masura
o surubelnita makita de 18v 3a profesionala in Belgia costa in jurul sumei de 500 euro cu doi acumulatori  iar un acumulator separat se vinde cu cca 200 euro dar pt profesionisti face banii