Marius, Braila

Creat de mmacreanu, Aprilie 13, 2013, 04:59:17 PM

« precedentul - următorul »

mmacreanu

Citat din: dodo79 din Ianuarie 31, 2014, 11:27:50 PM
a zis ca nu ii place =)) =)).are gust de maiada

nu te lua dupa ce zice ... poate este rusinos, tu adu ce ai :D
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

dodo79

gust de maiada=mai ada (adu) cand ne intalnim la targ.

fiug1970

Citat din: dodo79 din Ianuarie 31, 2014, 11:27:50 PM
a zis ca nu ii place =)) =)).are gust de maiada
ce/i maiada?(uffff,obiceiul meu de a cere traducere la regionalisme.....am in echipa un mot,din Apuseni si nu/l las sa vb.cum i/e graiul ca trebuie sa/mi traduca..... :razz: :razz: :razz:)

dodo79

am tradus.dar ajunge greu pana in Madrid  =)) =)) =)) =)) =))

mmacreanu

la voi nu sunt targuri? ma tot gandesc sa folosesc si eu capse la rame, cu toate ca la tei nu prea este necesar
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

dodo79

Citat din: mmacreanu din Februarie 01, 2014, 12:05:42 AM
la voi nu sunt targuri? ma tot gandesc sa folosesc si eu capse la rame, cu toate ca la tei nu prea este necesar
cum nu,cluj,blaj si cel mai tare din parcare.la sighisoara mai. :)
ia da un semnal la nea Vasile (UVE) sa vezi ce scula de gaurit si bagat capse iti trimite.
Ps cand iam cerut lui spykal capse am facut caterinca.el sa pregatit sa mearga sambata la targ.targul sa amanat.pricepi. =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

dodo79

Citat din: SPYKAL din Februarie 01, 2014, 07:40:51 AM
Citat din: dodo79 din Februarie 01, 2014, 12:12:33 AM
ia da un semnal la nea Vasile (UVE) sa vezi ce scula de gaurit si bagat capse iti trimite.
Ps cand iam cerut lui spykal capse am facut caterinca.el sa pregatit sa mearga sambata la targ.targul sa amanat.pricepi. =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Aha!!! Faci bășcălie de mine prietene da? Bineeeeeee......mai vorbim noi!!! =)) =)) =))
P.S. Am sa-ti cumpar capse....nu de alta dar sa intri si tu in randul lumii!  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: =)) =))
vezi sa nu uiti sa mi le aduci acasa.sa dau si eu horinca aia.am auzit ca nu iti place  :P :P

mmacreanu

Citat din: dodo79 din Februarie 01, 2014, 02:21:48 PM
Citat din: SPYKAL din Februarie 01, 2014, 07:40:51 AM
Citat din: dodo79 din Februarie 01, 2014, 12:12:33 AM
Aha!!! Faci bășcălie de mine prietene da? Bineeeeeee......mai vorbim noi!!! =)) =)) =))
P.S. Am sa-ti cumpar capse....nu de alta dar sa intri si tu in randul lumii!  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: =)) =))
vezi sa nu uiti sa mi le aduci acasa.sa dau si eu horinca aia.am auzit ca nu iti place  :P :P

Poate faci protofil din ea, pana vine florin la tine :))

dodo79

Citat din: mmacreanu link=topic=6248.msg172424#msg172424 date=1391259065

Poate faci protofil din ea, pana vine florin la tine :))
/quote]
:nono: :nono: ala il fac din alcool.horinca e ptr  papilele gustative,faringe,laringe :)

dan sebastian

Si daca baza protofilului in dezvoltarea albinelor e alcoolul si nu plantele medicinale? Dilema e pe cine sacrifici? Pe tine sau pe ele?
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

dodo79

Citat din: dan sebastian din Februarie 01, 2014, 07:10:59 PM
Si daca baza protofilului in dezvoltarea albinelor e alcoolul si nu plantele medicinale? Dilema e pe cine sacrifici? Pe tine sau pe ele?
din moment ce am alcool folosesc alcool.horinca e ptr baut.decat sa pun horinca la protofil mai bine cumpar protofilul.si asa ma impac si pe mine si pe albine :D

mmacreanu

Am inceput vopsirea stupilor din poliuretan

*Editez putin, am uitat sa precizez ca procesul de slefuire dureaza foarte mult manual, trebuie neaparat un slefuitor ...

dodo79

:bravo:
este si la kober email pe baza de apa.email buntlack se numeste

mmacreanu

Citat din: dodo79 din Februarie 16, 2014, 07:45:53 PM
:bravo:
este si la kober email pe baza de apa.email buntlack se numeste

vopseaua folosita este de la kober, am dat doar 2 maini de vopsea, nu cred ca mai este nevoie de inca o mana de vopsea, as mai da un lac ecologic tot de la kober pentru pastrarea culorii ...

G. Iulian

Când îi văd așa frumos colorați mă face să mă gândesc la achiziția unuia, cu toate că vorba lui nea Janese momentan am nevoie de albine. Un impediment în dorința de achiziționa un stup din poliuretan era că toți erau la fel, ca și culoare, eu nu contest calitațile lui doar că la prețul de 270 lei eu îmi fac 4 lăzi de lemn la aceeași configurație.  :hi:  :hi:  :hi: