CHEMAREA PAMANTULUI!!

Creat de fiug1970, Aprilie 06, 2013, 12:48:18 AM

« precedentul - următorul »

fiug1970

o minunatie!!si ce nu se poate transmite pe net?mirosul!!bestial!!

fiug1970

si am fost si pescar :)
DSC_1140.jpg

fiug1970

DSC_1143.jpg
numai bun de tavalit prin malai si aruncat in tigaie!! :rusine:

fiug1970

DSC_1139.jpg
se vede ca sant de langa balta brailei!nuferii mi-au iesit in cale intotdeauna,mangaindu-mi ochii!!

fiug1970

IMG-20130629-WA0000[1]
profitand de vizita nepoatei in Madrid..i-am dat o ocupatie!!

fiug1970

intr-un restaurant dezafectat,un roi si-a gasit culcusul.
peste el a dat cineva:un blestemat!
a omorat albinele cu spray si le-a luat fagurii!!
JIGODIA!!
eu am ajuns la sfarsitul tragediei.

fiug1970

DSC_1185

fiug1970

DSC_1187
intr-o gradina am descoperit arta in pomicultura!

fiug1970

DSC_1189.jpg
Viata de caine!!!

fiug1970

IMG-20130716-WA0000
la o saptamana de plecarea ACASA!!

fiug1970

Parada Manelelor vol. 4\16 Nicolae Guta - Maine plec acasa.mp3
fiecare cu of-ul lui!!

fiug1970

Bine v-am regasit stimati apicultori!Am revenit!Ce-i frumos,se termina repede!Inapoi la rutina.Nu stiu daca si prin alte parit e la fel,dar la Braila s-a inventat "ploitul"!!Pe factura de apa apare:METEO!Eu credeam ca e vreo taxa pt.stirile meteo!M-au adus repede cu picioarele pe pamant familia:cand ploua tre'sa platim fenomenul meteorologic!!Ca o pedeapsa!Rau cand nu ploua,rau cand ploua!Platim apa care cade din cer ca pe o napasta!Platim apa de ploaie,intra in canalizare,ajunge in Dunare,e trasa de pompe si ajunge la robinet si!!!!O PLATIM DIN NOU FIIND POTABILA!!Fumaritul de odinioara e de domeniul trecutului.Astia din ziua de zi s-au intrecut pe ei.Cel putin fumaritul se platea doar iarna,pe cand ploitul: 12 luni pe an asta daca ploua in fiecare luna.Sant curios daca se plateste si ZAPADITUL!!In fine,mare-i gradina Domnului si multi nebuni alearga zlobozi prin ea!
La plecarea din Romania,ajunsi la frontiera,nu am putut trece din cauza ca aveam parbrizul fisurat(o piatra ne-a lovit cand eram la unguri pe drum catre romania) si nu l-am putut schimba fiindca aveam acoperire in asigurarea masinii,dar intr-un service spaniol.Vamesul roman nici n-a vrut sa auda argumentand ca :"este asigurari si in Romania(!!)pot sa-l schimb in tara!"Am pus 20€ in talonul masinii,m-am rugat fiarbinte sa se produca un miracol si..:Miracolul s-a produs!!Dintr-o data parbrizul s-a reparat singur,nu mai avea nicio fisura si am putut trece!Minune mare,ce mai!!Nu degeaba Romania e pe primul loc in nr.de biserici,troite,capele,etc pe cap de vita furajata!Am intarziat la intalnirea cu moartea pe autostradaM5 in Ungaria,datorita faptului ca am dormit o ora in plus in Nadlac.M-am trezit pe la 3 dimineata pe 31 august,cu un sentiment ciudat,cum ca am intarziat la ceva!Am ajuns pe M5 si deodata ne-am trezit cu elicoptere deasupra noastra si politie terestra ce ne-au inchis autopista in nas si ne-au deviat pe alte coclauri.Am aflat intamplator pe 1 septembrie cand ne aflam la doar 50km de madrid,eu incercand sa caut un post de radio,am dat peste Radio Romanul si se transmitea stiri despre accident!Asa am aflat despre tragedie si am facut legatura dc.am avut acel presentiment ciudat.Au dat pe post o melodie de Dan Spataru:ceva cu o chitara.Eram la 3600km departe de casa pe o sosea ce nu se mai termina,doua suflete obosite si murdare pe afara, strangand din dinti si inaintand kilometru cu kilometru si cu fiecare kilometru departandu-ne de cei dragi mai mult si mai mult,si deodata:Dan Spataru si chitara lui!N-i s-a facut piele de gaina,sotiei i se innodau lacrimi in barba,iar eu le tineam ascunse in spatele ochelarilor de soare!!Noroc ca eram ca si ajunsi!
Asta e doar o parte dintr-un Jurnal de calatorie intitulat:Pe Drumuri Europene,si nu numai!!

stefan1

Scrii frumos, felicitari! Si cred ca sunt multi romani care au trait starile descrise de tine.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

fiug1970

Multumesc d-le Stefan.Deocamdata atat pot face:sa scriu.Mi-ar fi placut sa incep asa:"Bine v-am regasit stimati colegi apicultori!",dar nu se poate de moment.Sper ca intr-o buna zi sa pot scrie!

fiug1970

100.jpg
100_1096.JPG
100_1117.JPG