Targul Apicol Zalau

Creat de MELIFERA ZALAU, Aprilie 03, 2013, 07:02:30 PM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

nicu68

deci,sigur e in perioada 31-01 august septembrie ?sa nu ma duc degeaba pana acolo :rotfl: :rotfl: :rotfl:

uve

Targul va fi numai sambata si duminica , 31 august si 1 septembrie , fara 30 august !
e-mail : apimob.alba@gmail.com
tel : 0744-595231

sandupop

Pacat ca este prea departe, ca as veni si eu, dar sunt cu inima alturi de organizatori.  Felicitări.  Cred ca ne vedem la Sighișoara,  la Pista....sau la Târnăveni,  cine stie. Inca odata felicitari celor din Zalău!
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

MELIFERA ZALAU

da, se va desfasura in perioada 31 aug.- 01.sept.
"Încearca sa fii un om de valoare si nu neaparat un om de succes."Albert Einstein

xvader

e nitel cam departe de mine, dar sper sa vedem poze.
oricum, multe felicitari =D> =D> =D>

uve

Ne vedem la targ ! Satisfactia participarii va fi cu atat mai mare cu cat voi intalni cat mai multi "apiardeleni " ! Sunt convins ca voi intalni multi apicultori vrednici !Felicitari anticipate celor care au hotarat sa onoreze cu prezenta acest targ !

Marek

Am crezut ca voi ajunge de maine dar voi fi acolo doar Duminica.

Mihai Sergiu

Un stand pentru membrii Apiardeal? Ne-am recunoaste mai usor
Nu am nici un stup , nevasta mea ii detine pe toti!

Tamu

Ieri am fost la Zalau la targ.
Standurile sunt relativ putine, dar pentru prima editie e un inceput bunicel.
Am avut deosebita placere sa intalnesc un membru al forumului care confectioneaza: Dispozitivul de gaurit si introdus capse cu actionare manuala este vorba de UVE Urcan Vasile din Alba Iulia tel. 0744595231.
Dispozitiv de gaurit rame stupi
De mult doream achizitionarea dispozitivului. Am facut test si pe ramele de brad si tei, functioneaza superb.
Totodata aveam nevoie de o tava din inox pentru descapacit si de la firma Rodax din Bucuresti (sunt prezenti la targ si ei) am achizitionat aceasta.

Am mai luat 100 de rame de tei 1/1 neansamblate si inca cateva maruntisuri.
Sunt dezamagit ca nu am gasit o presa de faguri 1/1 metalica, chiar si Second Hand. Nu e o urgenta, pana la urma voi rezolva si aceast amanunt.
Multumiri organizatorilor si participantilor! :hi:
Mierea   de   calitate   e   scumpă!    /    Dar   mierea   scumpă   nu   e   întotdeauna   de   calitate!

Mihai Sergiu

Am vazut o presa pentru faguri chiar la ultimul stand dinspre prefectura
Nu am nici un stup , nevasta mea ii detine pe toti!

Tamu

CitatCradle:
Am vazut o presa pentru faguri chiar la ultimul stand dinspre prefectura

Acea presa nu era metalica ci din silicon. Ma refer la matrita nu la suport.
Mierea   de   calitate   e   scumpă!    /    Dar   mierea   scumpă   nu   e   întotdeauna   de   calitate!

uve

Multumesc tuturor celor care mi-au trecut "pragul" standului de la Zalau . Am intalnit oameni minunati, profesionisti adevarati,am facut "schimb "de opinii tehnice si am pus tara la cale. Va fi o mare onoare si placere sa-i reantalnesc la targurile viitoare.Urmeaza Bucuresti. Ne vedem acolo. Daca pot pune umarul la intalnirea membrilor acestui forum o sa o fac cu daruire si placere.