Agro Tv ( un post tv agricol )

Creat de Kov iulian, Aprilie 02, 2013, 07:19:35 PM

« precedentul - următorul »

dragos1994

Stiti cand se va mai difuza o alta emisiune despre apicultura?

Kov iulian

Nu au putut sa imi spuna asta probabil fiind un post mic nu cred ca au o grila fixa, de asemeni am vazut ca unele emisiuni le dau in reluare .

In legatura cu serverul care pica cand sunt prea multi cei ce urmaresc postul, din cate stiu youtube au serverele mai puternice

si au si optiunea de transmisii tv live http://www.youtube.com/live/all

asa ca le-am recomandat si aceasta optiune .

G. Iulian

Mulțumesc Iulian pentru pont! M-am uitat și eu.  :hi:  :hi:  :hi:

romikele

Incepand de azi programele pot fi vizionate direct de pe pagina apiardeal.ro

Kov iulian

Va multumesc pentru decizia de a promova acest post tv . :hi: :hi: :hi: :hi:

Era si timpul sa apara un astfel de post specializat pe agricultura.

Sau facut posturi tv religioase ( Ortodocse/protestante ), Posturi specializate pe manele,pe muzica house, pe telenovele, pe pescuit, etc, etc .

Mama naibi, agricultorii aveau doar 2-3 ore pe saptamana pe postul national in rest doar manele, telenovele, pepe si daniela crudu, monica si columbeanu,

jumate din tara sunt agricultori, agricultura ne poate scoate din necaz fiindca avem cel mai bun teren agricol si o intindere foarte mare de terenuri ( nelucrate )

Trebuia sa treaca 23 de ani pana sa apara asa ceva ?

ves.lucian

Citat din: romikele din Aprilie 04, 2013, 08:39:28 PM

pot sa aflu si eu cum ???  :hi: :razz: =D> :-c :beer: :beer: :beer: : sampanie: : sampanie: : sampanie: :yes: :ok: :thanks:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Fara sa ai albine poti sa traiesti !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! imi pare rau ca moare daca ma inteapa !!!

Kov iulian

Citat din: ves.lucian din Aprilie 04, 2013, 09:12:00 PM pot sa aflu si eu cum ??? :hi: :razz: =D> :-c :beer: :beer: :beer: : sampanie: : sampanie: : sampanie: :yes: :ok: :thanks:

Asa =>  http://apiardeal.ro/website/

Citat din: romikele din Aprilie 04, 2013, 08:39:28 PM

Daca ati integrat postul folosind acest cod :

Citat<object data=http://www.somestv.ro/resources/live.html width="550" height="550"> <embed src=http://www.somestv.ro/resources/live.html width="550" height="550"> </embed> Error: Embedded data could not be displayed. </object>

Se poate schimba textul din engleza in romana 
CitatError: Embedded data could not be displayed.
In
CitatEroare: Continutul video nu poate fi afisat
Acest text apare din cate stiu in momentul cand lipseste java si browserul nu poate afisa  iframe.

( in acest cod se poate introduce orice chiar si alt site sa apara intr-o fereastra din alt site )

romikele

Citat din: Kov iulian din Aprilie 04, 2013, 09:02:55 PM
Va multumesc pentru decizia de a promova acest post tv . :hi: :hi: :hi: :hi:
...

Noi iti multumim pentru informatie si in general pentru ajutorul dat comunitatii! :hi:

Se pare ca trebuia sa treaca acesti 23 de ani, dar tot e bine mai tarziu decat niciodata.

N-am prea avut timp de optimizari, dar voi face si un buton cu trimitere direct de pe forum la postul tv...

Kov iulian

Citat din: romikele din Aprilie 04, 2013, 09:18:15 PM

N-am prea avut timp de optimizari, dar voi face si un buton cu trimitere direct de pe forum la postul tv...

Se poate integra si in forum intr-o postare insa trebuie instalat un plugin numit SMF ADS, ( plugin conceput de fapt pentru reclama ) dar care accepta diverse coduri html printre care si iframe .

romikele

Intr-o postare e mai greu de gasit linkul, dar un buton pe prima pagina cu un televizor pe al carui ecran sa scrie "AGRO TV" se poate mesteri.
Pagina in care se incorporeaza codul vreau sa o fac personalizata, zootehnie & apicultura pe primul loc :P

Kov iulian

Citat din: romikele din Aprilie 04, 2013, 09:29:39 PM
Intr-o postare e mai greu de gasit linkul, dar un buton pe prima pagina cu un televizor pe al carui ecran sa scrie "AGRO TV" se poate mesteri.
Pagina in care se incorporeaza codul vreau sa o fac personalizata, zootehnie & apicultura pe primul loc :P

Daca vor reusi sa transmita pe youtube lucrurile se vor simplifica .

O mica precizare :

Uneori pe la prima deschidere a pagini ( pe orice pagina, pe orice gazduire ) in care este integrat plaierul postului tv este posibil ca cursorul pentru volum sa fie dat pe maxim si blocat pe undeva in afara " ghidajului " , va duceti acolo cu sageata mausului si in trageti spre minim usor.

Dupa aceasta operatiune butonul va reveni la normal si va ramane mereu acolo unde il veti seta .

( aceasta operatiune este valabila pentru orice persoana care viziteaza pagina, setarea facuta de admin nu se transmite si celorlati vizitatori )

uve

Multumesc Apiardeal.ro pentru ca a facilitat descoperirea acestui post TV. Aseara au transmis o muzica populara de vibra scaunul sub mine . Piele de gaina...( mai ceva ca la cea dusa in lesa !) Drog curat sarit direct ,din arcus si strune , in sufletul romanului ! Atentie !!!Creaza dependenta si nu mai scapati nici cu ...venin de albine nici cu miere !(Sper ca au autorizatie pentru distribuit "medicamente " de suflet care-ti cresc tensiunea si-ti creeaza stare de euforie )
Multi ani de emisie !!!
e-mail : apimob.alba@gmail.com
tel : 0744-595231

Kov iulian

Citat de pe situl mediaddict.ro

Citat
Un nou post de televiziune îşi începe transmisia la începutul lunii februrie, aşa cum au anunţat acţionarii săi, Gheorghe Adrian Tomsa, Nicole Filip şi Aurel Ion Mureşan. Este vorba despre Agro TV, o televiziune de nişa care va difuză programe dedicate agriculturii. Investiţia făcută în Agro TV a fost de numai 65 000 de euro. Structura serviciului de programe prevede ca 90 la sută dintre producţii să fie realizate de jurnaliştii Agro TV şi 10 la sută să fie producţii audiovizuale externe. 70 la sută dintre emisiunile postului vor fi de informare, 25 la sută programe educative, culturale şi religioase şi 5 la sută publicitate şi teleshopping.  Din totalul de 168 de ore de emisie pe săptămână, 32 de ore vor fi reluări şi 56 de ore program tip videotext cu conţinut tematic agricol.
Agro TV a obţinut licenţa de emisie din partea CNA-ului la jumătatea lunii decembrie pentru transmisii prin satelit şi prin reţele de comunicaţii electronice şi va difuză emisiuni 24 de ore din 24. Redacţia este la Cluj şi echipa care va realiza programele a anunţat deja că deşi postul îşi propune să aibă difuzare naţională în timp, Agro TV va transmite iniţial pentru Ardeal, mai precis în judeţele Maramureş şi Sălaj. Publicul ţintă al acestui post de televiziune vor fi desigur ţăranii.

Dorina Enciu

Contact

AGRO TV NETWORK
400616, Str. Henri Barbusse 16
Cluj Napoca, ROMANIA
0264 431231
0728 800013

Kov iulian

Citat din: Hermannstadt din Aprilie 03, 2013, 10:19:10 AM
Buna ziua,
    a verificat cineva daca cei de la RDS au introdus  acest canal?

Am verificat acum pe site-ul lor si apare la Diverse - Agro Channel, cred ca acesta este.

Am verificat eu, Agrochanel era un alt canal tv din pacate sa inchis . http://www.agrochannel.tv/

Kov iulian

Citat din: Kov iulian din Aprilie 07, 2013, 04:02:52 PM
Citat de pe situl mediaddict.ro

90 la sută dintre producţii să fie realizate de jurnaliştii Agro TV şi 10 la sută să fie producţii audiovizuale externe.

Dorina Enciu

Acel procent de 10 % productii audiovizuale externe poate fi o chestie foarte interesanta .