Andreiu Oprea

Creat de andreiu, Martie 25, 2013, 09:16:15 PM

« precedentul - următorul »

andreiu

Se pare ca Ghita ne-a  lasat gura-casca. Aseara butonam televizorul de zor, doar-doar apare si al optulea episod din melodrama politico-juridico-mafiota care iata ne-a incins si pe noi. Sa fie oare punctul final urmarit de dumnealui si nu o sa mearga mai departe ?

tinumaftei

Ușor, ușor încep să apară detaliile despre generalul cu trei stele, care, născut în 1971, nu putea fi la această dată decât cel mult locotenent-colonel, cu drept de avansare la colonel în 2019!
Coldea il cheamă.
Care a avut un unchiulet în omniprezenta securitate.
La vremuri noi, tot noi!!!
.. si ce îl mai apară democrații nostrii de pretutindeni, mai ales cei născuti sau care erau țânci in '89!!!!

oroles

Tinumaftei, nu ii iau apararea dar habar nu ai cate rele s-au intamplat de la venirea rosilor la putere. Nu numai la ministere s-au pus retardati ci si in scoli sau in inspectorate scolare. De toata hena.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

oroles

Mai nou avem ministri care au facut doctorate in Moldova. Ala de la Transporturi si cel de la Justitie parca vand rosii in piata. La Agricultura e unul priceput. Era bun la stana ca are IQ-ul potrivit.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

andreiu

Mai am pe cineva mic si dragalas cu care urmaresc desfasurarea evenimentelor. Stam insa destul de prost in comentarea acestora. :razz:

andreiu

Aici parca este ceva mai clar

tinumaftei

Citat din: oroles din Ianuarie 14, 2017, 04:17:57 PM
Tinumaftei, nu ii iau apararea dar habar nu ai cate rele s-au intamplat de la venirea rosilor la putere. Nu numai la ministere s-au pus retardati ci si in scoli sau in inspectorate scolare. De toata hena.

Pe general nu l-au dat jos roșii!!
Schimbarea domnilor bucuria nebunilor, dar și cadrele de conducere ale celorlalți erau la fel de calificate. Cu cine sa incep? Nici unul dintre partide nu promovează valori. Au nevoie de nulități care să răspundă la comenzi. Și comenzile sunt multe după atâția ani de opoziție!

andreiu

Dragii mosului, cred ca ar fi cazul sa facem o mica pauza, pentru consultarea unui material bibliografic. Va invit sa cititi cu atentie pe google al zecelea protocol al inteleptilor francmasoni. Desi este scris cu sute de ani in urma este deosebit de actual. Dragnea l-a citit in mod sigur, cred ca de aici s-a inspirat cand a elaborat de unul singur programul de guvernare si a tinut secret componenta guvernului pana in ultima clipa.

andreiu

Daca ati reusit sa parcurgeti acest material si v-ati pastrat calmul, cautati mai departe si in celelalte capitole. Veti afla raspunsuri la multe intrebari care va framanta de multa vreme. Apoi urmariti ceva mai atent mass-media indeosebi televiziunile de stiri. Va sugerez sa-i observati pe Niels Snecker si pe academicianul Razvan Teodorescu, aproape nelipsiti seara de seara. Pe figura lor veti citi acea siguranta a omului care stie multe, cu care eram obisnuiti imediat dupa lovilutie, cand aparea pe ecrane Silviu Brucan.

andreiu

Dupa acest galop de sanatate si relaxare mintala, va mai propun sa consultati tot pe google si lista masonilor din Romania, asa cum se pare a fost alcatuita chiar de sri, mai in urma cu ceva ani. Coroborati cu ce mai stiti si ati vazut sau ati mai auzit si sunteti aproape de a intelege unde suntem, de ce suntem unde suntem si directiile in care ne indreptam. Dimineata astept pareri. :hi:

andreiu

M-am luat cu vorba, dar nu va mai vad. In jurul si de jurimprejurul meu vad ca se face un gol. V-am insultat fara voie pe careva ? Am atins din eroare un subiect care dupa parerea voastra e tabu ? Nu ! L-am atins intentionat, pentru ca asa mi-e felul si educatia, de a privi in fata fara teama si de a merge pe cat posibil spre esenta lucrurilor. Chiar daca acest drum e presarat cu pericole, acestea trebuie identificate si depasite.
      Chiar acum, in timp ce ma straduiesc sa compun un punct de vedere cat mai credibil, primesc un telefon de la Ionel, popa din Cornetel-Dupapiatra ca o gasca de gheonoi ( probabil francmasone ) mi-au atacat stupii. Vreo doua lazi, din cate a observat el au cate o gaura de poate intra pisica.

bismark

Vezi ce patesti daca ai invatat ghionoaiele (ciocanitorile) la alune  :razz:.O sa trebuiasca blindate cutiile cu tabla.Cu respect  ^:)^ :bzz:
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

andreiu

Sper sa se multumeasca doar cu cateva. Nu pot merge imediat, ma tine in casa un inceput de gripa. Voi vedea poate miercuri-joi sa dau o fuga pana la ele.

andreiu

Si ca sa treaca  vremea am dat o raita pe eurosport. Joaca Federer cu un austriac. Micului meu amic ii place la nebunie tenisul. Sta cu nasul in ecran si urmareste mingea mai ceva ca arbitrul de scaun.

romikele