Andreiu Oprea

Creat de andreiu, Martie 25, 2013, 09:16:15 PM

« precedentul - următorul »

andreiu

Mai corect exprimat, eu sunt originar din centrul ...marginii !  :razz:
Am retinut zona, in copilarie am trecut si pe Valea caselor. Eram prieten si cu baietii invatatorului Pamfil Albu, intemeietorul muzeului. Acuma tot Monica se ocupa de muzeu ?
       Eu am doua stupine mici, stationare, una la Deva si alta la Dupapiatra, comuna Buces.
       Iti urez si eu, tie si la ai tai, tot ce va doriti in anul care se apropie !!!

Dan Pașca

Da .Doamna Monica e cu muzeu,  are un baiat prieten cu mine,Va astept atunci cand treceti,prin zona sa ne vedem,  va intrebam de stupina ca mam gandit ca e in  zona Brad, eu trec tot mereu pe acolo, ca fac pastoral in banat.Vorbim.Toate cele bune

andreiu

Citat din: bio din Decembrie 27, 2015, 10:39:45 AM
La multi ani pentru tatal dvs. !!..

... se tine tare batrinul !!..
Este roi natural. A roit-o de la sat la oras.  :razz:

andreiu

Intram in noul an cu speranta si optimism. Deviza mea pentru anul care vine este : mai putina atentie la ce fac guvernantii si cat se poate de multa la ce fac eu efectiv pentru prosperitatea mea si a familiei mele. Va indemn si pe voi sa faceti acest lucru. Prosperitatea tarii este in ultima instanta suma algebrica a prosperitatilor noastre ca indivizi. Iar prosperitatea mea ca individ depinde prioritar de munca mea. Va doresc asadar,tuturor, SPOR LA MUNCA in anul 2016 !!!

marian_6777

La multi ani Andreiu, Sarbatori fericite alaturi de familie.
Nu sunt decat doua cai sa ajungi in varful unui stejar: sa muncesti catarandu-te sau sa te asezi deasupra unei ghinde si... sa astepti sa creasca.

andreiu

Mariane, nu te supara ca nu ti-am multumit prompt , in scris, la ultima urare. Ti-am raspuns imediat cu un gand bun. Acum o fac si pe ecran. Sa aveti si voi parte de un an deosebit !!!
       Ieri am facut un control rapid al iernarii famililor de albine de la Dupapiatra. La cca 9 grade am ridicat capacele si am ridicat usor coltul materialului de acoperire, Toate erau in ghem strans, majoritatea la peretele din fata. Au hrana suficienta pana in martie. Doar din doua lazi au iesit cateva albine la zbor de curatire.

bismark

Mosule,ma bucur ca in sfirsit mai dai un semn de viata,noroc cu albinele.Sa fii sanatos , ma gindesc mereu la tine si ma rog pentru sanatatea noastra sa tinem sfatul batrinilor mai departe multi ani.Vad ca am ramas eu si Petre pe aici in zona 70 de ani sa sustinem steagul sus.Cei din zona 60 sint mai multi in frunte cu Mihai sa le dea Domul, sanatate sa ne duca mai departe.Cu respect  ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

andreiu

Sa ne duca, sau sa ne dea incetisor mai la o parte ? :razz:

Vyktor

Bine ai revenit mosule!

andreiu

Sunt aici Victore, zilnic imi arunc ochii pe forum, dar postez mai rar. Urmaresc cu interes ce scriu mai tinerii apicultori cu diploma, mai ales cei plecati pe-afara, precum si micile sicane inerente de altfel, intr-un forum de marimea si complexitatea Apiardealului.

bismark

Cum sa ne dea la o parte,mosule te-a suparat careva,ca le aplicam pedeapsa care spune ,,cine nu are batrini sa-si cumpere,, si nu ma dau asa ieftin  :rotfl:, ca nu suparam pe nimeni noi,avem respect.Cu respect  ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

mape 48-petru manea

Sunt aici---dau din maini din picioare ,mai mult din gura  :)

ciucur

Nu ne cumparam batrani, ca vad ca sunt scumpi. :)
Dar nici nu ii dam deoparte pentru ca ii apreciem, chiar de uneori ii mai suparam. Salutari !   :hi:

https://www.youtube.com/watch?v=YXtI6eUin98

https://www.youtube.com/watch?v=Ijc68rmhPgA
Nimic nu se pierde, totul se transforma.

andreiu

In ce ma priveste, recunosc, sunt destul de scump ... la tarate !!! :razz: :hi:

bismark

Petre,mosule,daca ne lasam subjugati de subconstient terminam repede pariul cu viata, asa ca vorba lui Nicu Novac, asta este viata,este cel mai de pret gind la ziua de miine nu la ce a fost sau este.Bucurate zilnic la ce ai de facut, caci la ce ai sau ai facut,subconstientul sapa neincetat.Alunga uritul si cauta frumosul.Frumosul poate fi orice,o plimbare in natura,o vietate apropiata cu care te intelegi,un prieten cu care poti schimba o vorba sau sa gusti un pic din placerile vietii,sau orice giza de pe fata pamintului iti poate face o placere sa vezi cum se zbate sa traiasca si sa construiasca ceva.Am in stupina un arici care de vreo luna tot sapa vizuini sa treaca peste iarna.In fiecare zi ma duc sa vad unde si-a  gasit locul si ma bucur pentru el ca in sfirsit dupa multe cautari a gasit o gramada de vrejuri din gradina strinse pentru copost.Eu nu arunc nimic din gradina le string gramada si cind putrezesc le folosesc ca mranita.Aici si-a facut casa ariciul meu cu vreo 4-5 iesiri de fuga.Il astept cu nerabdare sa-l vad in primavara,poate ca-i fata si-mi face pui sa-mi curete prisaca.Am mai avut o data o pereche de arici care noaptea venea la geam si incepea sa grohae ca un purcelus si ma bucuram cind le dadeam ceva de mincare si baiatul astepta ca soata sa manince si dupa aceea el sa manince ce raminea.Asa e viata in realitate si in cintec.Cu respect ^:)^