Andreiu Oprea

Creat de andreiu, Martie 25, 2013, 09:16:15 PM

« precedentul - următorul »

fiug1970

Citat din: vyktor din Noiembrie 25, 2013, 07:34:27 PM
La profilul meu scrie varsta.
Ai intuit corect ce am vrut sa spun.....numai ca este riscant. Daca se repeta povestea :hippo:
eram pe mobil si in timpul lucrului si nu am avut tim sa caut,iar netul mergea cu frana de mana trasa :sad:

stefan1

Citat din: andreiu din Noiembrie 25, 2013, 08:53:30 PM
      Stefane, parafrazandu-l pe Victor, nepoteii ar fi si varianta mea, acuma depinde si de modul in care voi reusi sa le trezesc interesul si de imbinarea diplomatica cu ambitiile parintilor, care nu sunt in totalitate convergente cu ale mele. Sunt inscrisi la clase cu predare in limba germana si de pe acum sunt foarte ocupati micutii mosului. Iata cum si-ar dori Tudor, nepotelul care este in clasa pregatitoare sa fie orarul, fata de cel official. de la clasa

Am ras cu pofta. Dragutul de el! A invatat deja toate literele? Eu cred ca (si) cu 'Mosul' vor creste frumos.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

andreiu

Da, scrie destul de corect si citet. " Lucrarea " de mai sus a fost executata in urma cu doua luni, imediat dupa ce a inceput scoala. Este conceptia si munca lui 100%. Se vede ca a transpirat serios pana a terminat-o. Acum se straduieste sa scrie ordonat, in caietul cu liniute. Avantajul lui este ca creste in umbra imediata a fratiorului cu un an mai mare si copiaza tot ce face Stefan. In schimb la jocuri si desenat, de multe ori se dovedeste mai inventiv si preia conducerea.

andreiu

Citat din: tassevasi din Noiembrie 25, 2013, 07:32:13 PM
Citat din: andreiu din Noiembrie 25, 2013, 08:09:47 AM
      Ce sa-i fac, daca Dumnezeu mi-a dat doua fete si nu am cu cine ma ajuta din familie.

Eu am 2 baieti si nicodata nu  m-au  ajutat cu nimic .
   Cind au nevoie de  ceva vin la mine ,hai sa ma ajuti , ca am mare nevoie de tine .
   Cind am eu nevoie sunt  plecati  ori nu au cum sa ma ajute , ca sunt toata ziua la  lucru , asa ca tot mai bine cu  fetele ca inpulsioneaza  ginerii sa faca treaba , cind   sunt  disponibili. :)

Vasile, din pacate, in ce priveste ajutorul in ceea ce fac eu, nici cu ginerii nu ma pot lauda. Fetele mele si-au ales exact tipul de barbati diametral opusi felului meu de a fi. Una dintre ele, cea mica a si divortat, iar cea mare nu se impaca prea bine cu sotul. Imi pare foarte rau pentru ele, dar nu ma mai pot baga, nici cu sfaturi. Asa ca imi duc crucea in tacere si cu resemnare.

bismark

Mi tu hauu, mosule si in ce spui sintem ca fratii,ma uitam la ce se intimpla cu chinezii si am citit soarta ta care tare seamana cu a mea, ceamare maritata a doua oara in Germania,cea mijlocie in Austria divortata cu o fata in clasa a 5-a acolo,cea mica in Italia si ea divortata, singur numai baiatul la Ploiesti dar nu-i place munca la tara. Azi nu am chef de munca ma uit la tv.Ce parere ai de chinezi?.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

andreiu

Da frate, ne potrivim, spuneam mai inainte cu cateva luni ca daca am fi boi ne-am potrivi la tras in jug. Daca am fi trait in evul mediu si am fi avut nenorocul sa fim saraci, groful care ne-ar fi pus la caruta ar fi castigat bani seriosi pe noi.
       Revenind la intrebarea ta, cunosc cate ceva despre chinezi, am avut ocazia de a face si o vizita in trei provincii diferite ale Chinei. Sunt de admirat ca popor. Ne pot da lectii in multe privinte si la ora actuala au cea mai mare rezerva valutara din lume, in dolari americani.

bismark

Mosule, am vizionat azi aproape tot ce au facut, vorba ta am ramas impresionat cu cita convingere vorbeau.Nu am mai urmarit dupa masa ca ma chema un prieten s-ai gust tuica care o facea si sa-i verific un panou de incalzire cu infrarosu,nu mai avea baterii pentru cuplarea releului de cuplare a panouluui la retea.O gustam mai mult duminica la un gratar.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

bismark

Se pare ca nu am fost boi :razz: :razz: daca am ajuns la virsta asta.Si nu mai pune la suflet toate prostiile,uite ce poti pati daca stai prea mult pe ginduri.Cu respect

andreiu

Prietene, se pare ca asistam la pregatirea marii invazii galbene, la care se face aluzie in apocalipsa. Chinezii au vandut marfa din greu americanilor pentru care au primit bucatele de hartie iesite din matrita de facut dolari, care produce aceasta valuta fara nici un control. Chinezii au pastrat aceste bucatele de hartie si cand au vazut ca si-au umplut depozitele din banci si-au facut planurile de cumparare la nivel global. Au cumparat terenuri si industrii si in SUA dar si-au dat seama ca risca sa produca o devalorizare accentuata a dolarului si atunci au hotarat sa-si caute alte debusee, printre care si pe noi. Pentru Romania aceasta oferta este benefica, si poate ca ne va apara de asasinii economici ce lucreaza sub patronajul FMI

dredd

Citat din: andreiu din Noiembrie 26, 2013, 07:42:12 PM
     Prietene, se pare ca asistam la pregatirea marii invazii galbene, la care se face aluzie in apocalipsa...

Unde anume e "aluzia" aia? In ce carte?

andreiu

... Calul galben....apocalipsa dupa Ioan.

bismark

Mosule, sa fii sanatos si la punga gros,,La Multi Ani ,, sa ai bucurii si tot ce-ti propui sa se implineasaca : sampanie: : sampanie: :birthday: :bzz: :bzz: Cu respect

G. Iulian

La mulți ani !  :happy_birthday:  : sampanie:  :birthday:

Marius-ursulakhe

La multi ani Mos PILUL DE SF Andrei multa sanatate fericire si inpliniri  :happy_birthday:  :birthday:  : sampanie:

cristi ciuc

La mulți ani Andrei!
Sănătate și bucurii alături de familie și nepoți! %%- %%- %%-