• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Andreiu Oprea

Creat de andreiu, Martie 26, 2013, 12:16:15 a.m.

« precedentul - următorul »

andreiu

     Matisorii de alun sunt aproape de maturitate. Peste o saptamana sau doua, daca va fi o fereastra de zbor de curatire, se va aduce si prima cantitate mica de polen proaspat.

Cristel

Foarte frumoasa dezvoltare! In Gorj deja au inceput sa aduca de ieri polen... :bzz: Nu stiu daca de la alun sau salcia capreasca. Sunt curios cat timp tine vremea asta frumoasa! Un an frumos si multa sanatate!
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

andreiu

    Nu am dat cam demultisor pe aici. Am revenit pentru doua zile la Deva si m-am gandit ca ar fi normal sa dau un semn de viata. Sunt inca viu si nevatamat si va salut pe toti. Avand in vedere ca la Dupapiatra nu am internet, dar am conexiune sporadica prin telefon la reteaua facebook pot fi contactat acolo.

bucovineanu

Bine ai revenit si multa, multa sanatate din partea mea.

bismark

    Bine ai revenit ,mosule ai lipsit cam mult noi ne-am cam mutat pe facebok, pe aici nu prea mai sint multe de spus.Ce faci, cum te simti cu sanatatea chiar il intrebam pe Petre daca stie ceva de tine? Mo bucur ca ai revenit.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

andreiu

Salut Gicule, nu am încă semnale îngrijorătoare in privința sănătății. De pe la începutul anului mi-a făcut fiica-mea cont pe Fb și pe-acolo mai pierd și eu vremea.

bismark

   Ok, mosule te astept pe pagina mea, sa vezi cu ce ne mai ocupam.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/