• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Andreiu Oprea

Creat de andreiu, Martie 26, 2013, 12:16:15 a.m.

« precedentul - următorul »

andreiu

    Sunt doua Sarmisegatuza in judetul Hunedoara, una de care vorbesti tu, situata in muntii Orastiei, numita Sarmisegetuza Regia, care a fost resedinta regilor daci, iar alta in depresiunea Hategului unde este castrul roman. De acord cu tine, aceste locuri si multe altele de valoare istorica si culturala ar trebui gospodarite mai bine.

andreiu

     Defrisare vegetatie forestiera.  Ramane doar ce este melifer : alun, salcie, corn, cires, tei, salcam, paltin. Daca nu exista, aduc din alta parte, unde exista puieti din aceste specii. Totodata plantez si palcuri de zmeur.

andreiu

      Puieti de prun altoiti anul trecut pe locul unde au drajonat.

andreiu

       In timp ce trebaluiam pe langa casa, am avut si o vizita. Nu stiu cum il cheama, nu stiu al cui este, doar ne-am salutat si am ramas prieteni. A zis ca revine data viitoare.

marianpitesti

Profit de situatie sa va povestesc o intimplare cu un urecheat ca el .Intr-o duminica eu cu un prieten si 2mindre hotarim sa mergem la manastire laCetatuia linga Cimpul lung Arges .Ce sa va spun o minunatie de peisaj manastirea e situata in virful muntelui si asezata pe locul unui altar din vremea dacilor .pe unul din peretii muntelui este scrijelit Cavalerul trac un calaret care trage cu arcul iar jos o cavitate unde s-au descoperit oase umane.De pe acea stinca se faceau jertfe .Cind sa plecam vedem un magarus si ne hotarim sa ne fotografiem cu el .Toate bune si frumoase pina magarul a vazut fetele .A avut o problema lunga pina in pamint.Degeaba am asteptat noi sa+i treaca sa dea bine in poza n_a fost chip.Si acum cind vad pozele rid cu pofta

romikele

Nu te cred... pune o poza!  :razz:

andreiu

    Daca n-o gasesti sa-l rugam pe Romikele sa faca un trucaj la musafirul meu ca le are cu informatica si designul.

pharaonu75

Ba nu le are deloc cu trucajele... si acum are sa imi dea o bere pentru ca i-am bagat cuiva camasa in pantaloni cu ajutorul Photoshop-ului! =))
Dar nu-i nimic, pentru ca se aduna dobanda dobanda, iar halba de bere se transforma in butoi! :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)
Sun Photo     YouTube

andreiu

 Pai atunci ajuta-l dumneata si va dau eu o tuica de la munte la amandoi. Fiind sef nu mai trebuie sa ceri aprobare pentru poze deochiate pe forum.

pharaonu75

Nu trebuie sa cer aprobare, dar daca as posta o astfel de poza, ar trebui sa ma banez singur! =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)
Sun Photo     YouTube

romikele

Facem o exceptie... cred ca ar merge si filmuletu ala... daca va aduceti aminte... =))

Vedeta porno :))

andreiu

Pentru bietul om situatia a ajuns de rasu-plansu, a cacarisit-o.

iosca

             Sa va traiasca muzicienii, circarii  :razz: si sa va bucurati de ei alaturi de familie ! Frumoasa varsta, frumoase meserii, frumoasa famiie, cu zona m-ati lasat fara cuvinte. Imi si inchipui linistea, muntii, padurea, stupii, flori, pasari, sa te opresti putin din lucru pt a-ti indrepta spatele si a-ti sterge fruntea de sudoare cu senzatia aia de multumire sufleteasca, parca timpul se opreste-n loc, nu alta !  Acu" dati-mi o palma sa ma trezesc  :razz: 
Asta cred ca ne dorim toti, dar parca obtinem tot mai multa agitatie, graba, criza de timp, ura, invidie, lupta, fuga dupa bani, etc.
Musai tre sa ne dati si noua reteta !  :hi:
http://iosca.sunphoto.ro/                0765687281

andreiu

      Multam fain Leontine, iti trimit palma dreapta doar pentru o strangere de mana barbateasca. Nu-mi sta in caracter sa dau altfel, decat daca cineva si-o cauta mortis cu lumanarea. Ochiul tau experimentat de ing silvic a vazut bine. Acolo sus, imi incarc toate bateriile corpului si cele sufletesti. Munca dura uneori o fac cu mare placere, iar o plimbare printre pomii plantati carea au credcut "baieti mari", sau prin padurea de mesteacan, este deosebit de relaxanta

marianpitesti

Ce bine era daca mai avea-ti 20 de ani . ...... (putere de munca perspective )