Andreiu Oprea

Creat de andreiu, Martie 25, 2013, 09:16:15 PM

« precedentul - următorul »

ciucur

La multi si fericiti ani alaturi de cei dragi !
Nimic nu se pierde, totul se transforma.

romikele

Multă sănatate și viață lungă alături de cei dragi!
:happy_birthday: :birthday: : sampanie: @};- %%- :bzz:

andrei_georgian

La Multi Ani fericiti si sanatosi alaturi de cei dragi!  :happy_birthday:  :birthday:  : sampanie:  :bzz:
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma.

sandupop

Ai mai urcat o treapta pe scara vietii si iti doresc sa urci in continuare cat mai multe, insotita de urarile mele de sanatate, bucurie sufleteasca si numai impliniri. Respect.
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

cornelioandanciu

Va salut.

MARIUS_bc

La multi ani si multa sanatate! :birthday:

dan sebastian

0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

sorinma

La multi ani cu sanatate!!!
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

bio

La multi ani , nepoate... :wink:...! : sampanie: :birthday: :happy_birthday:

apivasmob

Sanatate tuturor apicultorilor

andreiu

Va multumesc frumos, tuturor !!! Urez si eu celorlalti colegi de forum, care aniverseaza astazi diverse varste, LA MULTI ANI !!!
         Ma aflu in Bucuresti-Mogosoaia la fiica-mea si deseara ne vom chefui putin in grup restrans.
                                                        ^:)^ ^:)^ ^:)^

bucovineanu

LA MULTI ANI si cat mai buni sa fie, cu multa sanatate!

marian_6777

La multi ani si din partea mea Andreiu.
Nu sunt decat doua cai sa ajungi in varful unui stejar: sa muncesti catarandu-te sau sa te asezi deasupra unei ghinde si... sa astepti sa creasca.

andreiu

Multumesc si tie, Mariane !!
       Cheful de aseara s-a petrecut in mallul din Baneasa, cu sushi si bere japoneza. Ordinea de zi a fost : orez si peste. Nu m-am dat la vin sa nu o pun la prea mare cheltuiala pe fiica-mea. Acum ne pregatim de plecare spre casa la Deva. Veek-endul ma va prinde la Dupapiatra ,unde, in functie de starea de fapt, voi da turte sau voi restrange cu o rama cuiburile cu descapacire a unor portiuni de miere.

floricica

La multi ani cu sanatate sa va dea Dumnezeu !