Andreiu Oprea

Creat de andreiu, Martie 25, 2013, 09:16:15 PM

« precedentul - următorul »

Vyktor

La multi ani si multa sanatate, mos Andreiu!
: sampanie: :birthday: : sampanie:

mape 48-petru manea

LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE !!!  %%- @};- :coffee: :birthday: :hi:

andreiu

Dragii mosului, tuturor celor care m-au felicitat si nu numai, :thanks: ^:)^  :hi: Dumnezeu sa va binecuvanteze !

tassevasi

La  multi ani mos Andrei !!
Sa fiti sanatos alaturi de familie si de acei  draguti nepotei  care va face  viata mai frumoasa .
: sampanie: :birthday:

andreiu

Inca odata, multumiri sincere pentru cuvintele frumoase la aniversarea celor 67 de ani. A fost singura onomastica din viata in care nu m-am atins de bautura, cafea si dulciuri. Asa ca celor  care mi-au trimis  : : sampanie: :birthday: :coffee: :beer: vi le restitui inapoi, dar a nu luati gestul meu ca o ofensa, sau impolitete. Ratiuni peste vointa mea ma determina sa procedez astfel. :hi:

banateanul

La  multi ani cu sanatate,bucurii si viata plina,(imi pare rau ca in pictograme lipseste si sfecla ,telina sau morcovul) pentru a le alatura felicitarii ar da mult mai bine decit tortul,berea sau cafeaua
    Cu prietenie Banateanul mai tinar cu 3luni.

andreiu

Pai, cred ca prin bunavointa prietenului nostru Romikele, problema s-ar putea rezolva. Ce zici domnule inginer, ne pui astora mai trecuti niscaiva legume, sa ni le aruncam unii altora de sarbatori ?  :razz:

dan sebastian

La multi ani !
Poate ginseng si ceva fetite pt inviorare ...
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Kiwi Bee

banateanul

Mai revin cu o recomandare pentru  mos Andreiu si toti cei apropiati de virsta noastra iata si o fetita
in compania careia v-om petrece minute de neuitat si benefice pina in pod,eu sint foarte multumit de prestatia in compania ei. 
       Va indemn sa incercati,ea cu siguranta va va intelege stingaciile,pauzele de dispnee si va va conduce spre victorie.
          Banateanul

andreiu

Multumesc de urari, asemenea, Kiwi bee si Dan !
Banatene faci vorbire de o " fetita" care nu ne-o arati si noua. Probabil ai uitat sa atasezi si poza.

romikele

Citat din: andreiu din Februarie 11, 2015, 10:11:12 AM
       Pai, cred ca prin bunavointa prietenului nostru Romikele, problema s-ar putea rezolva. Ce zici domnule inginer, ne pui astora mai trecuti niscaiva legume, sa ni le aruncam unii altora de sarbatori ?  :razz:

Daca sunt benefice la sanatate, alaturi de urarile de la multi ani, fie si ceva morcovi si telina! =))

Acum le seman, in curand vor rasari!  :rotfl:

bismark

Mos,Andreiu anul acesta am semanat o multime de legume bune pentru sanatate asa ca daca vrei sa te informezi http://gradinahobby.blogspot.ro/2013/01/aronia-melanocarpa-nero.html de la varza kale din Siberia la ceai verde din China si ginko biloba pentru intinerire si tinere de minte,astept sa rasara si sa ma bucur de sanatate.Cu respect ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

banateanul

Scuzati am omis sa  indic adresa youtube cu domnisoara pe care vi-am recomandat-o aceasta este
www.youtube.com/Watch?V=55UgmthRxqE.
   Incercati cu incredere Banateanul

dan sebastian

Daca ai curajul sa te iei de una care e nebuna cu fitnessul, inseamna ca nu tii la viata. Fatuca aia e buna de trimis dupa dalta cand o uiti in capu randului sau sa incarce stupii pe platforma sa mai consume din energie.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.