Andreiu Oprea

Creat de andreiu, Martie 25, 2013, 09:16:15 PM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

la multi ani cu sanatate!!!
   : sampanie: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz:  : sampanie:

apivasmob

Sanatate tuturor apicultorilor

bismark

LA MULTI ANI, mosule, cu sanatate ca-i mai buna decit toate.Cu respect :birthday: : sampanie: :bzz: %%- @};-
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

G. Iulian

mape 48-petru manea

LA MULTI ANI SI SANATATE !

dan sebastian

0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

andreiu

:thanks:  ^:)^   :hi: la toata lumea !!!  Fie ca sf. Andrei  de acolo unde vegheaza asupra noastra sa continue sa ne ocroteasca. As dori ca in aceasta zi sa dea ganduri bune mai ales romanilor din Basarabia care voteaza si aleg noul parlament, care eu l-as dori proeuropean, prounionist iar peste max. doi ani pe vremea asta sa mai jucam cu totii HORA UNIRII !!!

Vyktor

De ziua Sf. Andrei va urez d-voastra si nepotelului  un calduros
LA MULTI ANI! Sanatate si implinirea tuturor dorintelor : sampanie:

bismark

Scuze, mosule nu stiam ca pe nepotul ilciama Andrei, ii urez sa fie sanatos,sa invete bine si sa te mosteneasca cu prisos.Pentru el  :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: %%- :bzz:
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

Marius-ursulakhe

Mos Andrei La Multi Ani va doresc si sper ca multi ani de acum incolo sa va pot ura multa sanatate si bucurii sa aveti in viata asta grea :happy_birthday:   :birthday:    : sampanie:     :hi:   :) 

tassevasi

La multi ani Mos Andrei !
Sa fiti sanatos  sa va creste ti nepotii .
Numai bine pt  dvs si intreaga familie .

andreiu

Citat din: bismark din Noiembrie 29, 2014, 06:11:46 PM
     Corect,sotia mea este din Chisinau si eu am fost de multe ori in Moldova ca este doar una si aici si acolo dar numai in zona rurala se vorbeste romaneste si mai recent si in zona oraseneasca de cind scoala este in limba latina.Procentul de alipire este cam 60 la suta.Cei mai multi si-au luat cetatenia numai pentru a lucra in Europa.  ^:)^
Pai mosule, dumneatale ar cam trebui sa fi la vot cu ai tai pentru a face macar 61 la suta. Din communicate tv am inteles ca si la Galati este sectie de votare.

ciucur

Nimic nu se pierde, totul se transforma.

andreiu

Multumesc Victor, Marius, Vasile si Adrian, dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va poarte de grija.
Adriane, referitor la postarea ta anterioara, asa este, o buna parte a basarabenilor nu doresc unirea cu noi dar dupa aderarea la UE s-ar putea ca multi sa se elibereze de teama si sa-si schimbe radical punctul de vedere.

floricica

La multi ani! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, putere de munca si cat mai multe butoaie cu miere.