Nea Janese unde sint prieteni tai?

Creat de marian sima, Martie 11, 2013, 08:10:06 AM

« precedentul - următorul »

marian sima

Aseara nea Janese a fost banat 14 zile pe Stuparitul deoarece a dat ca exemplu pozitiv mersul forumului Apiardeal si a spus ca unele situatii de acolo trebuiesc rezolvate in stilul de aici.

Pentru asta a primit banare o banare contra regulamentului ,omul nu a vorbit nimic urit ,nu a jignit pe nimeni doar a facut o propunere.
Intr-o discutie cu el mi-a spus ca o mare parte a prietenilor lui sint pe acel forum,aseara ma asteptam ca cineva sa ii ea apararea dar pauza ,cind ma pregateam sa intervin hop topicul respectiv dispare.

Il mai intreb o data pe nea Janese ;Unde i-ti sint prieteni?

mape 48-petru manea

Dupa cum se vede aia nu erau prieteni cu el  :nono: se intampla de multe ori in viata asemenea lucruri
PRIETENUL LA NEVOIE SE CUNOASTE

marian sima

Sa nu se inteleaga gresit ,mie i-mi pare rau pentru cea ce i sa intimplat lui nea Janese,daca era banat unul ca mine intelegeam majoritatea moderatorilor i-mi sint dusmani si putini ma cunosc,dar nea Janese e omul caruia moderatori de acolo ii calca pragul,e omul care a pus umarul la acel forum ba sa dat la o parte linistit cind altii au luat conducerea anumitor proiecte initiate de el.
Nu merita asa ceva ,14 zile de banare pentru ce?
Nu trebuia tratat asa mai ales ca este nevinovat.
Daca unii asa i-si trateaza prietenul si pe cel care a pus umarul la bunul mers al forumului prin activitatea lui acolo (era denumit moderatorul din umbra :))) e de inteles ce oameni sint.

El i-mi spunea despre anumiti indivizi "ai rabdare si ai sa vezi ca este om bun"

nea janese sa vazut si se vede bunatatea lor. :P

D006

marian sima

Pentru ce?
In afirmatia lui nu a fost nimic jignitor,el a dat doar un exemplu. :nod:

D006

Pentru ca este un om fara onoare !

cristian87

Nu pot sa cred ca arunci o afirmatie atat de grava fara sa o argumentezi.
Daca nu  o puteai sau nu voiai sa o argumentezi nu trebuia sa o faci.
N u il cunosc personal pe Janese, cu tine m-am intalnit odata si mi-ai facut o impresie de om serios, nu poti vorbi asa despre omul asta fara sa argumentezi.
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

marian sima

Mai Dragos nu stiu daca e bine sa faci niste afirmatii despre un om care este apreciat de foarte multi apicultori .
Sper ca nu faci aceasta afirmatie pentru a fi vazut mai bine in anumite cercuri.
Nu ai spus de ce merita banarea. :nod:
Sau asa cum spunea colegul de mai sus raspunsul tau nu este argumentat.

bio

Citat din: marian sima din Martie 11, 2013, 08:10:06 AM
Aseara nea Janese a fost banat 14 zile pe Stuparitul deoarece a dat ca exemplu pozitiv mersul forumului Apiardeal si a spus ca unele situatii de acolo trebuiesc rezolvate in stilul de aici.
....
.

.imi pare rau pentru ce i s-a intimplat dl-ui Janese.

Suntem in secolul 21, suntem oameni civilizati si nu stiu de unde atita rautate..
Si eu mai scriu si pe STUPARITUL si pe CASA MIERII dar sunt colegi de ai nostri nu sunt dusmanii nostrii.

Inca opdata, poate ma repet..Imi pare rau pt Janese.

D006

In 7 ani de cand scriu pe forum am avut multe contre si scandaluri cu diferite persoane. Numai Janese a aruncat cu calomnii in mine gen  "turnator" . Chestia buna este ca acest forum este condus de oameni cu scaun la cap si au sters toate prostiile postate de Janese . Pana nu isi cere scuze public eu nu mai vreu sa aud de el .

bio

aa...ahha..

Dragoshe,.... pai in jumate din filme lumea te vede ca esti,.... "fochist" si "turnator"..:))..
...."fochist" la gratar si "turnator" in pahare.. =))

CORNEL V.

Dragos 2006...nu te cunosc ,nu ma cunosti,il acuzi pe janese ca nu are onoare,iti spun cu cea mai mare responsabilitate,te inseli amarnic
Te intreb si eu...vezi ca este banat...tii se pare corect sa dai intr-un om care este cazut la pamant?
Numai UNII oameni fac lucrul asta si asta spune multe lucruri despre caracterul lor

ps. nu stiu cine a avut mai multe banari pe ambele forumuri...tu sau janese
0733691021

D006

Nu am scris aceste lucruri pe  stuparitul deoarece stiam ca este banat acolo . Aici este liber sa intervina oricand si sa-si ceara scuze.

delorin I

Si uite asa inca un om capabil care a ajutat pe multi, o sa inceteze la un moment dat sa mai foloseasca acest tip de forum scarbit de atata mizerie gratuita! Ca si cum ar mai fi multi ...

cornelioandanciu

Nu stiam de ce nu mai scrie.Este regretabil.
Va salut.