stupi din poliuretan

Creat de faroger, Martie 10, 2013, 11:27:35 AM

« precedentul - următorul »

Tamu

Re livulik:
Atnci cum explici ca apa din PET-uri e mai gazoasa ca cea din sticle. :) La apa plata daca faci o comparatie o sa observi diferente de gust si aceasta nu are gaz. Am dat exemplu cu apa ptr. ca acesta mi-a venit pe moment in minte, dar chestiunea e valabila la orice produse ambalate in plastic. PET-urile sunt ieftine, dar in acelasi timp toxice pentru orice produs tinut in ele. Deci ... .

Re SPYKAL:
Nu am spus ca stupul face mierea. Vizavi de amendament: NU STUPUL FACE MIEREA!!! Te rog ca pe viitor sa nu-mi pui vorbe-n gura. Stupul poate afecta calitatea vietii albinei, calitatea mierii si a produselor obtinute din acesta.  :hi:  :hi:  :hi:
Recomand o documentare mai serioasa pentru o viata sanatoasa.
Multa bafta la toata lumea!
Mierea   de   calitate   e   scumpă!    /    Dar   mierea   scumpă   nu   e   întotdeauna   de   calitate!

Tamu

:offtopic:
Aici nu se tin lectii de limba romana.
Dar ai afirmat asta:
CitatUn singur amendament am la ceea ce ai spus mai sus. NU STUPUL FACE MIEREA!!!
Daca nu intelegi sensul cuvintelor care le-ai scris, i-mi pare rau. EU NU AM SPUS CA STUPUL FACE MIEREA. Deci nu exista nici un amendament la subiect.
Apropo cum stai cu culesul, la noi e slabut.
Mierea   de   calitate   e   scumpă!    /    Dar   mierea   scumpă   nu   e   întotdeauna   de   calitate!