Întâlnirea membrilor comunității APIARDEAL la BLAJ

Creat de romikele, Martie 05, 2013, 08:16:10 PM

« precedentul - următorul »

ioanardelean55

Pai daca merita ! =D> =D> =D> =D> si ma imputernicit pe mine sa il iau , :bravo:iar eu ce sa fac cu doua premi ,  :yes: Hai Batrine macar la majorete sa ne mai inecam necazu putin. :coffee: :beer: : sampanie:

pharaonu75

Pai daca nu este prezent, ce premiu mai primeste? Parca se acorda doar celor prezenti! Voi faceti smekerii! =)) =))

Si eu sunt prezent cu sufletul... vreau premiu! :D :D Si il imputernicesc pe Romikele sa il ridice! :wink2:

P.S. Nu il mai invitati pe Batranul la majorete, ca le ia pe toate si ramaneti cu mana goala!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: pharaonu75 din Martie 18, 2013, 09:35:51 PM
Pai daca nu este prezent, ce premiu mai primeste? Parca se acorda doar celor prezenti! Voi faceti smekerii! =)) =))

Si eu sunt prezent cu sufletul... vreau premiu! :D :D Si il imputernicesc pe Romikele sa il ridice! :wink2:

P.S. Nu il mai invitati pe Batranul la majorete, ca le ia pe toate si ramaneti cu mana goala!

pharaoane,  pana  la  blaj  nu  ajunng  eu...  dar  daca  iau  premiu,  fie   ma  anunti  si  vin eu la tine,  fie  il aduci  la  braila     si  dau  un  pepsi
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

ioanardelean55

noi ne intelegem bine facem   fifti -fifti  =)) =)) Orban e mai egoist el vrea tot  :hi: :hi:.Norocul nostru e ca pe cind ii vine chefu nu mai poate vorbi  =)) =)) =))

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

viorel55

Citat din: Bătrânul din Martie 18, 2013, 06:45:51 PM
In sfirsit mi-am dat seama ca sint un tip antipatic si pe viitor am sa ma straduiesc sa deranjez cit mai putin . Deci nu merg nicaieri neinvitat si nu dau sfaturi necerute.  Sufletul meu va fi la Blaj dar voi sta acasa,   ^:)^ ^:)^ ^:)^

La peste 60 de ani nu te mai invita nimeni.....!
Uite ca si eu sunt in situatia ta si ma duc la Sarbatoarea mierii Blaj...asa neinvitat !!!!

orbanstefan64

janos !!!!! te astept la tirg ca sa cumparam omeram si antacid !!!
:rotfl: =)) :rotfl: =)) :rotfl: =)) :rotfl:
:hi: :hi: :hi:

orbanstefan64

daca faci greseala sa nu vii la BLAJUL INEGALABILUL  toti ne suparam pe tine inclusiv soacramea  =)) =)) =))
asa ca te rog sa ti pui palaria n cap si hai la albinute ca .......... vine din nou primavara.
:hi: :hi: :hi:

sandupop

A fost stabilita ora de intalnire a comunitatii apiardea? Sau a ramas la ora 15 la Casa de cultura?
Ne vedem maine! :hippo:
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

D006

orbanstefan64

D006

lasa ca te activez cu o bardaca cu vin si o sarja de mici.  :beer:

ciucur

Salutari !
Targul de la Blaj este frumos organizat. Am vazut o gramada de lucruri si mai important decat orice am cunoscut cativa colegi forumisti carora le multumesc pentru momentele petrecute impreuna.
Dezamagit insa de numarul mic de forumisti, de faptul ca nu a fost stand Apiardeal (domnul Orban a preluat din mers aceasta responsabilitate), ca nu s-a tinut nicio tombola, ca nu a fost o intalnire la ora 15 .....
Poate data viitoare.
Nimic nu se pierde, totul se transforma.

ioanardelean55

ioanardelean55