STIATI CA: MIEREA+ CEAI FIERBINTE= TOXIC?

Creat de Adrian Vasile, Februarie 23, 2013, 11:18:54 PM

« precedentul - următorul »

Adrian Vasile

Cred ca asa e doar ca traim in Romania si banul conteaza cred ca se fac multe porcari atat cu mierea de pe piata Romaneasca cat si cu alte multe produse pe care le consumam!

cristipep

Asa zisa miere din magazine ........nu este miere 100% pe aceea daca o pui in ceai sau prajituri oare ce se intampla? Mierea pe care o folosim direct de la stup numai sa nu fie miere din siropuri sau alte nebunii ....eu nu cred ca poate fi atat de toxica pe cat se crede.

Adrian Vasile

Cristi scuze de intarziere !Ai mare dreptate am cumparat o miere dintr-un supermarket sa vad cum e numai miere nu era era deosebit de lichida fara aroma si era specificat ca e o miere din Africa ,parca la noi nu exista miere de calitate trebuie adusa din Africa,ar trebui o mai mare atentie la ce cumparam asa ii putem elimina de pe piata daca nu cumparam toate mixturile cu denumire de miere etc.

http://www.apigold.ro/en/miere/product/23-miere-salcam-450g

jenica67

Domnilor, eu zic ca batem apa in piua si am inceput sa deviem de la subiect. Eu zic mai simplu : cei care vreti sa beti ceaiul cald, beti-l cald, cei care va este frica ca e toxic, raciti-l si il indulciti atunci. Nu cred ca are rostul, sa ne convingem unii pe alti, cum sa bem ceaiul.  =))
    Si asa de incheiere, juristul nostru de la fabrica avea o vorba : Nu te poti c..a, in gustul omului.  =))
    Adrian Vasile, daca vrei sa sti cum bea majoritatea ceaiul si cafeaua, eu zic sa facem mai bine un vot si sa nu ne contrazicem, ca nu vad ce o sa obtinem.   
Ar fi simplu, daca nu ar fi asa de complicat, sau ne pare numai noua ?

cristipep

Chiar mierea ambalata prin Europa contine nu stiu cat la suta miere in rest porcarii............scrie si pe borcanele de miere din magazine.

Citat din: Adrian Vasile din Februarie 25, 2013, 09:30:28 PM
Cristi scuze de intarziere !Ai mare dreptate am cumparat o miere dintr-un supermarket sa vad cum e numai miere nu era era deosebit de lichida fara aroma si era specificat ca e o miere din Africa ,parca la noi nu exista miere de calitate trebuie adusa din Africa,ar trebui o mai mare atentie la ce cumparam asa ii putem elimina de pe piata daca nu cumparam toate mixturile cu denumire de miere etc.

http://www.apigold.ro/en/miere/product/23-miere-salcam-450g

sorinma

Citat din: jenica67 din Februarie 25, 2013, 09:59:15 PM
            Domnilor, eu zic ca batem apa in piua si am inceput sa deviem de la subiect. Eu zic mai simplu : cei care vreti sa beti ceaiul cald, beti-l cald, cei care va este frica ca e toxic, raciti-l si il indulciti atunci. Nu cred ca are rostul, sa ne convingem unii pe alti, cum sa bem ceaiul.  =))
    Si asa de incheiere, juristul nostru de la fabrica avea o vorba : Nu te poti c..a, in gustul omului.  =))
    Adrian Vasile, daca vrei sa sti cum bea majoritatea ceaiul si cafeaua, eu zic sa facem mai bine un vot si sa nu ne contrazicem, ca nu vad ce o sa obtinem.   

hai sa nu mai bem ceai...trecm pe tuica, bere si vin apoi mai discutam   =)) (stiti fazele betiei?)
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

cristipep

Tuica fiarta cu miere mierge? Sau vin fiert? Dupaia daca ni se incurca ideile dam vina pe mierea toxica  :D

sorinma

Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu

cristipep

Cand se consuma peste masura oricum devenim toxici asa ca ce mai conteaza ................. =))

sorinma

atunci sa ne sacrificam si sa testam ...dar eu berea nu o beau cu miere, imi e frica ca e prea toxica  =))

jenica67

Noi ne facem probleme, ca tuica cu mierea incalzita, este toxica, in loc sa ne facem probleme, ca nu ne ajunge rachia.
   :nudie:
Ar fi simplu, daca nu ar fi asa de complicat, sau ne pare numai noua ?

Adrian Vasile

Ma bucur ca atata lume e interesata de subiect, nu vreau sa conving pe nimeni sau sa ma contrazic, eu am o parere alti alta e democratie! Si apropo in Maramu nu prea se bea rachie ci palinaca de pruna de 50 de focuri se poate si-ncalzi cu zahar de trestie:)))))))) dar noi o bem natuarala ne-ncalzita asa cum curge ea din caldare,si apropo este destula ca anul trecut au fost prune ,daca nu sunt prune e buna si de mere!Daca nu sunt mere sunt pere daca nu sunt fructe este malai tot gaseste omul din ce sa o faca!:))))

Adrian Vasile

cristipep

Mare pomana ai face daca-mi trimiti si mie niste palinca aici in Delta.............. :P

Citat din: Adrian Vasile din Februarie 25, 2013, 10:57:21 PM
Ma bucur ca atata lume e interesata de subiect, nu vreau sa conving pe nimeni sau sa ma contrazic, eu am o parere alti alta e democratie! Si apropo in Maramu nu prea se bea rachie ci palinaca de pruna de 50 de focuri se poate si-ncalzi cu zahar de trestie:)))))))) dar noi o bem natuarala ne-ncalzita asa cum curge ea din caldare,si apropo este destula ca anul trecut au fost prune ,daca nu sunt prune e buna si de mere!Daca nu sunt mere sunt pere daca nu sunt fructe este malai tot gaseste omul din ce sa o faca!:))))