pavilionul meu, un pic altfel

Creat de cipriene, Februarie 22, 2013, 02:11:55 AM

« precedentul - următorul »

stefy.costea

Bravo Cipriene! Abia astept sa-l  vad de aproape sa ma inspir pentru celde al doilea pavilion al meu.
Felicitari inca odata!
Poarta-te cu aproapele tau asa cum ai vrea sa se poarte el cu tine

cipriene

Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

iosca

Imi place si mie ce vad, sunt curios cum o sa lucrezi cu stupi pe acele role (cati iti incap pe una ?), dar ar trebui sa mearga usor pe acel cornier (eu fac ceva asemanator dar culisarea se face pe bile de rulment si cred ca-i mai bine la tine).
             Te invidiez pentru rabdarea de al face de la o, eu nu cred ca aveam atata rabdare. De costuri nu te mai intreb caci n-are rost ( sigur nici tu nu stii exact cu toate nimicurile, (nimeni nu prea le ia in seama dar nimicurile adunate ajung cam la 20% din total)
             Astept curios sa-l vedem la lucru. Pt asta, musai tre sa faci prima miscare dimineata ca sa-l poti filma pe lumina. In plus fiind prima folosire plin, o sa te mai lovesti de ceva  neprevazute (nu-i obligatoriu dar cam asa se-ntampla) care apar de moment si altfel e pe lumina.
                :hi:
http://iosca.sunphoto.ro/                0765687281

xvader

Super lucrarea, felicitari. Am si eu unul in lucru, doar ca eu ma chinui sa mi-l fac singur,iar eu l-am gandit ca pe un container transportabil pe o platforma auto.
Spor la albine si butoaie pline.

cipriene

Citat din: iosca din Martie 27, 2013, 10:41:07 PM
Imi place si mie ce vad, sunt curios cum o sa lucrezi cu stupi pe acele role (cati iti incap pe una ?), dar ar trebui sa mearga usor pe acel cornier (eu fac ceva asemanator dar culisarea se face pe bile de rulment si cred ca-i mai bine la tine).
             Te invidiez pentru rabdarea de al face de la o, eu nu cred ca aveam atata rabdare. De costuri nu te mai intreb caci n-are rost ( sigur nici tu nu stii exact cu toate nimicurile, (nimeni nu prea le ia in seama dar nimicurile adunate ajung cam la 20% din total)
             Astept curios sa-l vedem la lucru. Pt asta, musai tre sa faci prima miscare dimineata ca sa-l poti filma pe lumina. In plus fiind prima folosire plin, o sa te mai lovesti de ceva  neprevazute (nu-i obligatoriu dar cam asa se-ntampla) care apar de moment si altfel e pe lumina.
                :hi:

salut Iosca,
pe tot pavilionul incap 50 de stupi verticali cu cate doua magazine 1/2. pe fiecare "raft culisant" incap 7 stupi.
crede-ma ca si eu sunt curios sa-l vad la lucru. de altfel abia astept sa vina caldura sa-i dam drumul la treaba

cipriene

Citat din: xvader din Martie 28, 2013, 06:33:33 PM
Super lucrarea, felicitari. Am si eu unul in lucru, doar ca eu ma chinui sa mi-l fac singur,iar eu l-am gandit ca pe un container transportabil pe o platforma auto.
Spor la albine si butoaie pline.

si eu initial ma gandisem la varianta asta, am si vazut cateva. dar mi s-a parut mai bine sa-l faca asa, din cateva motive:
- depopularea stupilor de pe randul de sus (din cauza asta am preferat sa insir stupi pe orizontala decat pe verticala);
- disponibilitatea transportului (tractor, cap tractor, camion);
- lungimea/inaltimea pavilionului (pentru transportul lui prin padure, locuri greu accesibile, etc);
sper ca odata cu punerea lui la treaba sa mai vad si alte beneficii  :hi:

delorin I

Salut! Frumos! Cred ca ai putea sa faci ceva de tip sandwhich mobil...adica sa ai un nucleu mobil etajat dar extensibil..dar probabil va fi mai greu de manevrat!

cipriene

salut si multumesc, dar vrei te rog sa explici putin la ce anume faci referire!
imi este teama ca nu am inteles  :yahoo_cry:

cipriene

procesul de transformare a pavilionului continua:

cipriene

...

cipriene

RazvanTi

ce inseamna banul... tu dai din buzunar si "pularaul" da... din maini... scuze de expresie... :nebun:
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

xvader

Iese frumos...practic sa fie...si sa-ti umple butoaiele. =D>

stefy.costea

Felicitari inca odata Cipriene. Mi-a placut pavilionaul tau vazut la fat locului. Daca vom face targul la Slobozia in octomrie-noiembrie sper sa-l putem prezenta pe viu de model colwegilor din tara!
Succes!
Poarta-te cu aproapele tau asa cum ai vrea sa se poarte el cu tine

cipriene

Citat din: RazvanTi din Aprilie 05, 2013, 01:56:27 PM
ce inseamna banul... tu dai din buzunar si "pularaul" da... din maini... scuze de expresie... :nebun:

crede-ma Razvan ca este mai ieftin sa faca treaba asta niste meseriasi.
ei stiu cum trebuie facuta treaba iar eu stiu cum trebuie sa iasa pavilionul la sfarsit si e mult mai ieftin si eficient asa  :nod: