Filmulete Stupina Godinesti Gorj

Creat de dan sebastian, Februarie 10, 2013, 04:23:28 PM

« precedentul - următorul »

Cristel

Salut Sebastian! Nicio poza de la prunii in floare cu fetele calare pe stamine? Cand prognozezi ca va inflori salcamul din Godinesti?
Toate cele bune si succes!
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

dan sebastian

Am fost foarte ocupat cu serviciul si ii pregatesc si pentru rapita. In 3 saptamani infloreste salcamul. Anul asta e posibil chiar de Paste sa infloreasca desi e in aprilie 22 - 25 si nu in mai (Pastele).
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

dorindafi

CODUL  e   LEGEA
         0763650092

MariusApicultura

Istoria isi bate joc de cei care nu o cunosc, repetandu-se!!! 
Insulta e declaraţia înfrângerii!!

dan sebastian

0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

bio

Citat din: dan sebastian din Aprilie 08, 2014, 09:37:32 AM
Am fost foarte ocupat cu serviciul si ii pregatesc si pentru rapita. In 3 saptamani infloreste salcamul. Anul asta e posibil chiar de Paste sa infloreasca desi e in aprilie 22 - 25 si nu in mai (Pastele).

... Dane, nu vor fi numai zile calduroase ....

Cred, .....vor mai fi destule zile reci si salcimul va inflorii in mai .

jean_dobrita

Da ca v-a inflori salcamul inainte de 10 mai nu cred ca familiile vor fi suficient dezvoltate pentru a culege la capacitate..cel putin o parte din ele si aici ma refer la ale mele(acum sunt intre 4 si 6 ram cu puiet si 6-9 rame de toate)..dar cu vremea asta schimbatoare si f rece noaptea cine stie ce o sa fie....

dan sebastian

De miercuri ii am la rapita (9apr.) si abia au reusit sa faca zborul de orientare. Ploua si e frig. Bine ca am reusit sa intru cu ei in lan. Noaptea e intre 1 - 3 grade. Sper sa vina si zilele cu soare. Altfel s-ar putea sa raman in zona pana se schimba vremea. In ce priveste salcamul as vrea sa infloreasca dupa 1 mai, dar mi se pare ca este imposibil. Cred ca da mai repede. Pe 10 mai poti sa extragi mierea.

Aurelian A.

Eu zic ca frigul din ultimele zile si din saptamana ce vine mai amana putin infloritul la salcam.sigur infloreste dupa 1 mai...in zona mea cam pe un 15 mai :hi:
"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." Ion Creanga

dan sebastian

Prospectiuni 5 aprilie 2014

dodo79

sa creasca mare si sanatos baiatul :hi:
cu cutitul nu e de joaca  :nono:.daca se rupe cand il loveste poate ramane fara picior

dan sebastian

Cand se apuca de mesterit nimeni nu-l opreste. Oricum cutitului respectiv i-a daramat plaselele iar nimeni nu a reusit sa-l scoata din bucata de brad. Poza a facut-o soru-sa, asa am aflat si eu ce boacane mai face.

dan sebastian

dan sebastian

nicu84

fiind incepator va intreb, nu a-ti pus prea repede catul? aveti vreme frumoasa si cules bun? si eu am cateva fam la fel dar inca nu le-am pus catul din cauza vremii si mi se par putine albine, poate gresesc de aceea va intreb.