• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

CAPSATOR PNEUMATIC

Creat de bucovineanu, Ianuarie 22, 2013, 01:33:52 a.m.

« precedentul - următorul »

bucovineanu

Foloseste cineva capsatorul GTK 40 de la Bosch? Merita cumparat?

bio

Dl-e Bucovineanu..??...un link ceva sa vedem ce poate, cit ar costa..


PACO

merita orice capsator, daca asmblati numai rame si eventuale mici reparatii puteti sa le luati pe cele mai ieftine, problema apare la compresor, va sfatuiesc sa va luati unul cu capacitate mare si pe curea, eu am unul de 2 hp-24l si in afara de rame nu pot face mare lucru, plus ca daca se strica trebuie sa l arunc la gunoi, pe cand la cel cu curea se poate schimba motorul.

silviu_birlea

Se merita, eu am un pistol cu acelasi caracteristici, doar ca nu e de la Bosch, e un model austriac, iar pentru rame e foarte practic! Daca gasiti un model mai ieftin e ok pentru rame, dar sa stiti ca nu e de contestat numele de Bosch. Daca aveam pe vremea aceea bani poate tot Bosch imi luam! Dar nici de acesta (pe care-l am) nu ma plang!

MARE GRIJA LA DEGETE, CAPSA TRECE USOR PRIN ELE! :)

cristian bh

da asta n-ar fi bun ...ca are exact aceleasi caracteristici......

bucovineanu

Nu reusesc sa descarc pagina.

cristian bh

da clic pe agrafa si dupa aia pe ,,deschidere,,

romikele


sorinma

am si eu un sfat ... consider ca am facut o mica greseala
am cumparat un capsator care bate doar  cuie ,deci daca vreti sa folositi si capse....cititi cu atentie caracteristicile dar inainte cumparare :P
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

Tamu

Am cumpara SH (an fabricatie 2012, model francez) un compresor de 50l cu motor de 1,5Kw cu 110 lei. I-am tras o revizie si am inlocuit piesele cu probleme. In total am iesit la 315lei cu el. Acum vreau sa achizitionez nu capsator 2 in 1 (sa bata si cuie max. 50mm. si capse de 5,7 max. 40mm.) Modelul Einhell DTA 25/2 la 218 lei cred ca ar fi bun: http://www.bricomax.ro/Scule_Pneumatice-Capsator_pneumatic_Einhell_DTA_25_2_Set-8704-pd.ashx . Daca cineva are acest tip de capsator, doresc sa stiu daca bate cui de 50mm. in lemn de fag complet (fara sa ramana afara din cui, sau sa-l indoaie)?
Mierea   de   calitate   e   scumpă!    /    Dar   mierea   scumpă   nu   e   întotdeauna   de   calitate!

12 BNR

capsele intra bine, cuiele inca nu le-am incercat, recent mi-am luat si eu unul.

exarhu

Reinventati ciocanu fratilor, care nu sta bine in ciocan! :qp: :rotfl:
da

Tamu

Mierea   de   calitate   e   scumpă!    /    Dar   mierea   scumpă   nu   e   întotdeauna   de   calitate!

sandupop

Eu am cumpărat un capsator de la Lidl, merge destul de bine, dar am o problema  cu el. Mi-am făcut un dispozitiv de amsamblat 25 de rame, si nu pot sa bat capsa de 40mm din lateral în leatul de sus. Dispozitivul este facut din scandura de 25 mm. (O sa pun cateva poze dupa ce ajung la atelier.) "Ciocul" pistolului este prea scurt .. ))/.Mentionez ca inițial am ales sa bat capse de 40mm pe cele doua laterale ale ramei si de sus un cui de 35 mm. Întrebarea mea este daca ajunge sa bat de sus doar o capsa de 35mm, pentru a nu deteriora gaura de la prima sarma si eventual dupa ce scot ramele din suport sa bat un cui de 40mm. Sunt si pistoale cu "ciocul" mai lung?...sau toate sunt standard?
Nu trageti!! ...Sunt incepator.