Cat de mult...........

Creat de alvo, Ianuarie 20, 2013, 12:09:39 AM

« precedentul - următorul »

Alutus

Surprinzator! Sumar, foarte sumar. Dar real, foarte real!
Sa nu uiti Darie!

silviu

Da,un mic alt exemplu,pe care il discutam chiar astazi cand am evocat dezastrul Armatelor a III-a si a IV-a Romane de la Stalingrad.Armata trebuia sa fie dotata cu tunuri antitanc Skoda de anumite calibre si calitati.Nu are rost sa intru in amanunte de specialitate.Datorita furtului si contractelor paguboase incheiate de ai nostrii pe front au ajuns cateva tunuri de calibru mic,vechi,care nu reusau sa strapunga blindajul tancurilor T-34 Sovietice. Cunoastem toti afacerea Skoda care a tinut ziarele in perioada interbelica.
  Si mai pun doua intrebar care ar trebui sa ne dea de gandit:
1. Si unde au fost romanii cand a fost taiat Viteazul?(despre Mihai e vorba).
2.Oare cat de nebun a fost Eminescu cand a murit,si cat de bolnav de a murit?
                         Cu stima,
                                  Chis
"Dumnezeu nu ne cere minuni.Acelea le face EL."
     Arhm.Arsenie Boca

orbanstefan64

dorindafi

CODUL  e   LEGEA
         0763650092

silviu

Corect! Ei sunt frati pana la moarte.pana la moartera lor ca noi oricum murim mai repede ca asa fac ei.
     Arhm.Arsenie Boca

cipriene

mortii cu mortii si vii cu viile.
ce treaba avem noi cu ei?
Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

alvo

hidrocarburile din Marea Neagra,vandute si ele pe nimic!
gazele de sist-idem!
mai avem spatiul locativ-o sa-l ia si pe asta bancile,pentru credite de consum "doar cu trei acte"-krugh,provident si altii
si sa vezi:
mosneni din veci pe tarina,pasune si imasi,
ajunseram si-n casa strabuna chiriasi!
                      -Tudor Arghezi-

silviu

Da,in mediul bancar circula cam prin 2006-2007 urmatoarea idee.(e drept spusa pe la colturi).Se dau credite asa de usor,cu garantii imobiliare (apartamente).La un moment dat cand o foarte mare parte din apartamente,case etc.vor fi puse gaj,se va crea o conjuctura -criza prin care oamenii nu vor putea sa plateasca creditele,valoarea caselor va scadea dramatic si cei interesati care sunt de fapt in spatele crizei,vor cumpara masiv fond locativ,apoi chiriile vor exploda si vom ajunge chiriasi pe bani multi in propriile case.(va rog sa ma credeti ca atunci cand am discutat acesta problema m-am uitat bine la interlocutor sa vad daca nu e beat si nu era.si nu era nici hopa mitica ci un jurist,om serios).Va mai intereseaza si altele? Va spun,desi nu sunt adeptul marii conspiratii impotriva poporului roman.
                      Cu stima,
                                  Chis
     Arhm.Arsenie Boca