Bio apicultorul, imagini

Creat de bio, Ianuarie 15, 2013, 07:16:34 PM

« precedentul - următorul »

romikele

Citat din: bio din Decembrie 21, 2013, 06:18:37 PM
Nea' Romikele, apicultura a atras si atrage multe "muste" ...

si va mai atrage, dar oricata dreptate ai avea, sunt lucruri care se spun la o sueta, la o ciorba de burta, etc.
Aici, in spatiu public, anumite exprimari nu pot face decat rau, tuturor forumistilor, membri sau vizitatori.
Sper ca ai inteles exact despre ce e vorba, daca nu ia legatura cu pharaonu!
:hi:

mosunick

Ai idee cam in cata vreme dispare din ceara produsul? AM vazut ca ai cativa ani de cand il folosesti, poate ne dai niste sfaturi ce, cum cand sa il folosim sa nu iasa la analize...
Sanatate!
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

bio

Fumidilul..??..

Nu stiu ce s-a va spun legat de prezenta Fumidilului in eventuale analize la ceara.

dan sebastian

Las ca-i bine. Cel putin asa, ai scapat pe cale naturala de cainii vagabonzi. Pt. lupi, vino la mine in Gorj, prin padurea de pe delul Sporesti, care se intinde de la munte si trece prin estul Godinestiului. Poti sa-i vezi in voie daca te tin nervii si esti calm. S-ar putea sa nu te incante intalnirea daca nu esti inarmat.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Kov iulian

Citat din: CiprianBretean din Decembrie 22, 2013, 11:23:36 AM
Tare interesante sunt haitele de sacali,un filmulet ar fi extraordinar. Cam la ce distanta va opropiati de ei?

Daca nu mai dam nici un semn de viata pe forum inseamna ca ne-am apropiat prea mult. =)) =)) =)) =)) =))

kamy

Citat din: bio din Decembrie 22, 2013, 12:24:09 AM
Fumidilul..??..

Nu stiu ce s-a va spun legat de prezenta Fumidilului in eventuale analize la ceara.
Nu se gaseste bre in ceara eventual in rame si de acolo absorbit de miere s-ar gasi in miere dar nu in ceara,de aceea e recomandat folosirea in turte de unde albinele il halesc incet si nu fac rezerve in rame!

fiug1970

dan sebastian

Cum au fost ultimele 3 zile la dvs.? Au apucat sa-si faca zborul de curatire? Cum se prezinta?
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

roi_ag

Citat din: dan sebastian din Decembrie 29, 2013, 08:39:01 PM
Cum au fost ultimele 3 zile la dvs.? Au apucat sa-si faca zborul de curatire? Cum se prezinta?
Cred ca l-au mancat sacalii  :P

pharaonu75

Daca este vorba de mancat, la cum il stiu eu pe Nelutu (Bio), cred ca nu mai gasesti picior de sacal prin balta... i-a mancat el pe toti! =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

RazvanTi

sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

D006

Citat din: bio din Noiembrie 16, 2013, 08:02:21 PM
.....si ramele care nu intra la topit le depozitez in vederea pastrarii si dezinfectiei in magazia de rame .

Domnule profesor cu ce dezinfectati ramele ramase in magazie ?

dan sebastian

Cred ca e secret de breasla ...  ))/

RazvanTi

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 04, 2014, 12:21:19 PM
Domnule profesor cu ce dezinfectati ramele ramase in magazie ?
a mai zis... FORMOL
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

D006

sa dai cu formol pe faguri e ... interesant.