Bio apicultorul, imagini

Creat de bio, Ianuarie 15, 2013, 07:16:34 PM

« precedentul - următorul »

RazvanTi

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 31, 2013, 06:19:17 PM
Citat din: tassevasi din Ianuarie 31, 2013, 06:03:23 PM
...
PS eventual vine si acasa si ti-l ia .

Ii trimit eu vreo 2-3 baieti ca sa i-l ia de acasa! Si i-l iau gratis, fara sa il deranjeze! =)) =))

nici macar nu ii deranjeaza cu sunatul la usa  =)) =)) =))
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

bio

Citat din: RazvanTi din Februarie 01, 2013, 08:38:25 AM
.....
nici macar nu ii deranjeaza cu sunatul la usa  =)) =)) =))

Doamne fereste..!..

tassevasi

Citat din: bio din Ianuarie 31, 2013, 11:15:39 PM
Citat din: tassevasi din Ianuarie 31, 2013, 07:33:30 PM
Da ,da  :) am sa stau numai pe net sa  caut si sa cumpar . :)
  Multumesc.

Poti trimite mesaj catre cei care vind...
In mesajul care il poti trimite nu ai voie sa i-ti trimiti numarul de telefon pentru a fi contactat de catre vinzator...doar sa ceri detalii legate de acel produs care te intereseaza.
.....In mesajul pe care i-l trimiti cerind detalii,... poti strecura numarul de tel astfel: O sapte 2 sase doi O sase patru cinci noua si respectivul daca este baiat destept te contacteaza te intelegi cu el, el isi retrage de la vinzare lucrul respectiv si continuuati afacerea in particular, Astfel vinzatorul nu mai plateste comision catre siteul OKAZII si ai posibilitatea sa si negociezi in direct cu vinzatorul..

Eee,subtilitatea asta vroiam eu sa o inteleg .
  Multumesc .

bio

..la prepararea pastei in betoniera sunt niste "mici smecherii"

Daca intii se introduce lichidul zeama si apoii zaharul pudra se poate intimpla ca......la un moment dat se intimpla ca pasta sa ramina lipita uniform de peretii betonierei.

Atunci se opreste betoniera asteptam ca toata pasta "sa cada" , sa se adune in partea de jos a betonierei, se arunca cu putere zahar pudra, deasupra pastei si pe partea superioara a betonierei--in interiorul betonierei bineinteles.. --si apoi se invirte manual oala betonierei , pina pasta ajunge sus si imediat pasta  va cade peste zaharul pudra .
Se repeta operatiunea cu aruncarea de zahar pudra iar deasupra pastei si pe suprafata de betoniera unde a fost lipita pasta si apoi dam drumu la betoniera. Acum pasta va fi un cocolosh urias care sare prin betoniera de colo-colo si nu mai adrea la peretii betonierei.
Avem grija ca daca pasta pare subtire sa ii mai adaugam zahar pudra sa nu o lasam sa se prinda iar de peretii betonierei.

Daca se introduce intii zaharul pudra si apoi adaugam sirop, miere ....nu am avut pb sa se lipeasca de peretii betonierei...

..mai fug afara la munca...este vreme frumoasa.

bio

m-am uitat la meteo..

prognoza, pe saptamina viitoare in zona mea : ziua in jur de 10 c, iar noaptea in jur de 3-5c..

Sa vina primavara mai repede in acest an..?

romikele

Lasa prognoza, maine fie ploaie, fie vant te prezinti la camionul lui Danut Puisoru  :hi:

RazvanTi

CLAR!!!
tot acolo ne-am strans si azi  :hi:
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

Kov iulian

Citat din: bio din Februarie 01, 2013, 10:38:37 AM
..la prepararea pastei in betoniera sunt niste "mici smecherii"

Inveti pe oameni micile smecherii insa ai uitat sa mentionezi cea mai mare smecherie dintre toate.

Inainte sa incepeti prepararea pastei in betoniera aruncati cateva lopeti de balast si lasati ca acel balast sa curete de rugina cuva betonierei .

( am simtit nevoia sa intervin fiindca multi vor uita asta si le vor da albinelor turte cu oxid de fier , ok acum ma reintorc in hibernare :D :P  )

bio

Citat din: romikele din Februarie 01, 2013, 09:16:35 PM
Lasa prognoza, maine fie ploaie, fie vant te prezinti la camionul lui Danut Puisoru  :hi:

Dan Puisoru,....ahha.....OK

.....iauzi aici in ce companie selecta este dl.  Dan Puisoru..

George Popovici 
1 februarie 2013 21:19
Problema tuturor carcotasilor bolnavi de mai sus care nu stiu decat sa arunce cu pietre la gramada, este ca domnul Dan Puisoru (pe care ei il venereaza ca pe un Dumnezeu al Apiculturii) a validat din plin acest stup care prin arhitectura lui faciliteaza pe cale naturala lupta impotriva varroa prin plasarea ramei claditoare perpendicular pe cuib prin intermediul grilei brevetate – (aici e toata inventia). Filmul cu domnul Puisoru este pe blogul profului online despre apicultura si poate fi vizionat de toti. Vizionare placuta domnilor carcotasi fara pic de creier.

..cica este bara-bara cu Nea Ursu, dupa ce au turnat filmul ala impreuna..

http://www.agrointel.ro/4780/un-profesor-roman-a-redescoperit-relatia-incredibila-dintre-apicultura-si-matematica/#comment-9571

bio

Citat din: romikele din Februarie 01, 2013, 09:16:35 PM

Dl. Romikele,  te-ai uitat bine in camionul lui Dan Puisoru..?...Sa nu-l aiba dosit pe acolo pe Nea'Ursu cu vreo coada de lopata..:)

..bine ca pe APIARDEAL niste postari de ale mele la inventia URSU apare in dreptul lor DRAGOS-VIZITATOR si am mai putine pacate de spalat..

aa..apropos de Dragosh...
...o fi bolnav, Doamne fereste,.. ca nu l-am m-ai vazut zilele astea pe Apiardeal si acolo la comentariile care le fac apicultorii despre nea Ursu a fost cam "blindutz" cu nea Ursu.

pharaonu75

Dragos va fi maine la camionul lui Dan Puisoru, la fel ca toata lumea buna.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

romikele

Citat din: bio din Februarie 01, 2013, 09:59:44 PM
Dan Puisoru,....ahha.....OK

.....iauzi aici in ce companie selecta este dl.  Dan Puisoru..

George Popovici 
...
Nici nu ma mai obosesc sa ii dau replica, e prea credul sau prea fudul... sau cu fuduliile mari  :smile:

Razvan HD

Domnilor , faceti maine un filmulet si pentru noi astia de acasa !  ^:)^
Multumim anticipat !  :cool:

:hi: :hi: :hi:
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."

D006

Adevarul este ca Dan a pierdut mult la capitolul imagine cand a aparut cu marele on-line. Culmea este ca Dan si=a dat seama de prostia numita biostup .  On=line este pus doar pe facut bani asa ca a profitat de Dan Puisoru pentru a - si promova panarama . Este o invatare de minte pt. Dan ca alta data sa stie cu cine mai apare prin filme.

bio

..Dragosh, naiba stie ... dar lumea incepe sa-si dea seama de nea ursu ca este sarlatan..

Pe Dan Puisor il stie lumea ca face banii muncind,... nu vinzind gogoshi ca nea' ursu...