Primii nostri stupi din poliuretan

Creat de SPYKAL, Ianuarie 05, 2013, 02:43:34 PM

« precedentul - următorul »

pistol28

Cu cine seamănă nepoata ?
Cu bunicu.

Să vă trăiască şi să fiţi sănătoşi.
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

SPYKAL

Seamana cu parintii că așa-i normal. Are ea costum de apicultor dar când va avea 3-4 ani, are că a avut grijă bunicul să îi cumpere și să îi dea și vreo 50 de strupi, mai mult lui taica-sau !!!  :hi: Stimă și respect !!!

SPYKAL

Sâmbătă merg pentru prima dată la stupină, pe picioarele mele. Terapeutul cu care fac exerciții zice că a venit timpul.  :hi: Stimă și respect !!!

apivasmob

Sanatate tuturor apicultorilor

NYK74

Cu mari eforturi cred, dar important că se obtin rezultate îmbucurătoare  :hi:

dan sebastian

Ați prins vreme bună?
Albinele zburau ?
Eu am reușit duminică să ajung la ele și a fost cald. Le-am văzut la ultimul zbor de curățire pe anul acesta. De atunci doar ceață și frig sub 5 grade.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

SPYKAL

E foarte cald aici in baragan pentru aceasta perioada a anului. Nu e bine deloc !  :hi: Stima si respect !!!

Eugen B

Si aici in vest a fost constat caldut. In ultima luna maxim 4-5 nopti a inghetat, dar nu a fost mai mult de -1 - -2 grade. Si ziua pana nu de mult tot 7-8 grade au fost, acuma sunt 3-5 grade, dar vad ca iar se va incalzi.
Sper sa nu fie o primavara tot ca asta de anul trecut.

SPYKAL

Azi am fost la stupina pe ptctoarele mele !  :hi: Stima si respect !!!

SPYKAL

Eu cu cel  mai tare terapeut din lume ! Azi la stupina  !  :hi: Stimă și respect !!!

mape 48-petru manea

:bravo: cu rabdarea treci marea ---parca asa se spune

apivasmob

Sanatate tuturor apicultorilor

bismark

Totul este sa gindesti pozitiv,  :bravo: :ok: :welcome: :mosul:.Sarbtori cu bucurii.Cu respect  ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

SPYKAL

Mulțumesc asemeni pentru urări, Anul nou să vă aducă numai bucurii și butoaie pline Iernare ușoară !  :hi: Stimă și respect !!!

SPYKAL

Multă sănătate și fericire ! Crăciun fericit tuturor și butoaie pline în noul an ce vine !!!  :hi:  :mosul: LA MULȚI ANI !!! Stimă și respect !!!