popa georgian

Creat de popa georgian, Decembrie 30, 2012, 06:02:54 PM

« precedentul - următorul »

popa georgian

cercul se invrte foarte greu sau deloc cu mana libera, este strans bine cu holsurubul , folosesc pintenul de la scarar sa-l rotesc.

popa georgian

m-am apucat serios de treaba!

popa georgian

o familie care are albina sus !

popa georgian

10 .02 .2014
stupii luati la mana!

D006

Bagă măncare la greu pe ei !

popa georgian

domnule Dragos, au mancare balamuc am desfacut si o familie sa vad cum sta si am ramas surprins cata mancare mai are, problema este ca unii sunt stransi cam tare :hi:

D006

atunci baga rame la cladit !  :)

popa georgian

petru.atudorei

Citat din: popa georgian din Februarie 11, 2014, 08:39:49 AM
domnule Dragos, au mancare balamuc am desfacut si o familie sa vad cum sta si am ramas surprins cata mancare mai are, problema este ca unii sunt stransi cam tare :hi:

Si e ceva rau ca sunt stransi?

dan sebastian

Acum nu, dar din mai te trezesti ca iti roiesc. Acum e fb sa fie stransi la maxim.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

petru.atudorei

pai se fac lucrari si de largire a cuibului. Doar nu suntem incuiati la minte sa nu ne gandim la asta. Scuze ...dar vad ca uni fac apicultura dupa cum viseaza noaptea. :D

bio

...... au mancare balamuc am desfacut si o familie sa vad cum sta si am ramas surprins cata mancare mai are, problema este ca unii sunt stransi cam tare :hi:

...in aceasta perioada in familia de albine numarul de albine care mor este mult mai mare decit numarul celor care eclozioneaza .

popa georgian

Citat din: petru.atudorei din Februarie 11, 2014, 07:30:48 PM

Si e ceva rau ca sunt stransi?
asta e idea

albinasebes

Imi plac ramele cu santul acele pe speteaza superioara, de anul acesta imi fac si eu asa. Sanatate.
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

popa georgian

Citat din: albinasebes din Februarie 12, 2014, 11:35:39 AM
Imi plac ramele cu santul acele pe speteaza superioara, de anul acesta imi fac si eu asa. Sanatate.
sunt foarte bune pentru stimulari timpurii,  :bravo: