popa georgian

Creat de popa georgian, Decembrie 30, 2012, 06:02:54 PM

« precedentul - următorul »

un OM

Matca aia, "schimbata", avusesi parte de ea?

popa georgian

acea familie a avut cat de 1/1, a intrat in friguri dupa culesul de salcam 2 si l_am diviyat ramanand ramele din filmul pus. Am parte de acea matca , roiul intrand la iernat pe 3 rame strangand-ul foarte bine. plus inca cateva surate de ale ei.

popa georgian

je

mosunick

Am vazut in poza asta  IMG_2664_mic.JPG  ca urdinisul e la mijlocul stupului. Care-i spielul ca inca asta nu am vazut? E experiment?
Sanatate!
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

popa georgian

Citat din: mosunick din Decembrie 22, 2013, 01:32:12 PM
Am vazut in poza asta  IMG_2664_mic.JPG  ca urdinisul e la mijlocul stupului. Care-i spielul ca inca asta nu am vazut? E experiment?
Sanatate!
acea poza nu-mi apartine , este a colegului roi_ag :D

mosunick

"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

dorindafi

CODUL  e   LEGEA
         0763650092

dan sebastian

Daca vrei tu, treaba e pe jumatate rezolvata. Pentru restu, organizeaza o cina romantica. ...
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

fiug1970

niculita

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.Craciun fericit tuturor,iernare usoara ptr albinute si multe butoaie pline cu miere ptr anul 2014!!!! :hi: :hi: :birthday: :coffee: : sampanie: :bzz: :bzz:

popa georgian

am inceput anul 2014 in forta! caturi .... micronucle... cutiii .... rame....

dorindafi

mai ficior , peste nodul ala din capac sa pui o tabla prinsa-n cuie   :hi:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

popa georgian

dan sebastian

La urdinisul nucleului, cel rotativ, cum blochezi cercul respectiv, pe o anumita forma? Daca nu e fix poti bloca accesul matcii la imperechere.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.