popa georgian

Creat de popa georgian, Decembrie 30, 2012, 06:02:54 PM

« precedentul - următorul »

popa georgian

Citat din: bismark din Martie 21, 2013, 12:07:01 PM
    Georgicaaa iei pinea timplarilor din intimplare =)) brava incet, incet ti-ai facut cutiile cum ti-au placut tie,cu gradina cum stai?.Cu respect pentru cel care nu se lasa jecmanit de unii care-ti fac lucru de un ban si vrea de 10 ori mai mult.Cu mult respect
eu am un prieten foarte bun unde lucrez cutiile si tot ceea ce tine de tamplarie apicola, eu mi le lucrez pe utilajele lui si drept rasplata il ajut la tamplaria pe care o face pt el .
gradina merge bine salata, spanac  , ceapa si flori de primavara (panselute). toate sunt pt consumul casei in afara de pansele care incerc sa mai comercializez din ele!
va salut cu mult respect!

niculita

Buna.Felicitari pentru cutiile facute de tine.CE este facut de mina ta este sfint,plus ca economisesti niste bani cu care poti cumpara altceva.Felicitari pentru locul I.Mult :bravo: :bravo: :coffee: :coffee: :bzz: :bzz: :bzz: suucces in activitati.Combeninzonul apicol o sa ti-l trimit saptamina viitoare

dorindafi

mareshte ma shi tu pozele mai mult  , ori tzie frica de deochi  :hi:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

popa georgian

cutii,

padre

Salut! bine ai vn pe forum, eu s tot din Db, Morteni. pe parcurs poate ne impartasim din experienta]

popa georgian

popa georgian

salutare tuturor ! nu am mai scris de mult pe pagina mea , pun cateva poze din pastoral!

Razvan HD

Wow , vad ca ai avut un stup monstru !Sunt curios cat ti-a bagat ala ?! :hi:
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."

popa georgian

nu am cantarit cat a dat , dar a ridicat media  :bzz:

popa georgian

dupa munca... punem tara la cale...

D006

care sunt concluziile discutiilor ? de bine sau de mai putin bine?   :beer:

popa georgian

de bine !va salut cu respect!:coffee: :beer:

bee_lover

Cu nea Janese ai fost in pastoral? Bun profesor ti-ai ales, felicitari pentru tot!  :bravo:

D006

bun rau de tot ...  =))

bee_lover

Citat din: dragos2006 din Iulie 31, 2013, 08:08:45 PM
bun rau de tot ...  =))

Mai bine sa nu intram in gura domnului Janese  :D  :hi: