popa georgian

Creat de popa georgian, Decembrie 30, 2012, 06:02:54 PM

« precedentul - următorul »

dan sebastian

La terminarea salcamului cum evaluezi situatia? A fost mai bine sau mai rau ca in anii trecuti?
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

popa georgian

situatia?
.... mult mai rau decat anul trecut  dar orce putin este mai bun decat nimic :D

popa georgian

supii la f-s  vedere deasupra masinii

popa georgian

alta

dorindafi

ai bon pt. gramada de lemne ?   :)
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

popa georgian

sigur ca ...........nu =))

mosunick

De ce doua microbuze? Unul nu ajunge?
Nu dau cu pietre, intreb numai, ca sa inteleg... :)
Sanatate!
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

popa georgian

unul de permanenta si unul de plimbat.

dan sebastian

macar sa ai 2 seturi de numere sa nu platesti taxele de 2 ori. Eu as fi preferat ceva gen camioneta. nu ai avea probleme cu ventilatia pe distante maim mari.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

popa georgian

pregatiri pt noul sezon

D006

Georgiane , ori iesi cu rame asamblate la vanzare ?

popa georgian

nu vand pentru nimic in lume!
   totul este pentru dezvoltare!
dupa sarbatori ma implic tare in tamplarie :hi:

popa georgian

la multi ani tuturor apicultorilor!

D006

Bagă mare . să moara janese de ciudă !  : sampanie:

janese

la multi ani,ma!
nu am cum sa mor de ciuda ,ca sunt cu zece ture inaintea lui ,in iarna asta!...turtili ...le-am pus ieri......tamplarie...sunt gata...am consumat pan la ultimu hotzsurub...aracet ..e terminat......noroc ca mai trag eu zilnic de putoarea asta de georgian...ca altfellll...numai la telenovele ar sta!!!! :hippo:..inca o data...sanatate la toata lumea!!!
dragos 20000006!.......cati bani ai bagat in apicultura  taaaaa.....manca miere neamu tau pan in 2316!!!!