• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

capsator pneumatic si capse

Creat de brianoo_bz, Decembrie 17, 2012, 12:14:34 p.m.

« precedentul - următorul »

balanescuadrian

mi-am cumparat  un capsator pneumatic einhell, pe unde se unge. M-am tot uitat dar nu stiu  pe unde torn picaturile de ulei? :hi:

bucovineanu

Se scoate furtunul de cuplare la aerul comprimat si prin acel stut se introduc cateva picaturi de ulei in interiorul pistolului.

xvader

Eu am pistol pneumatic parkside, cumparat de la lidl, si sunt supermultumit de el. N-am apucat sa fac rame cu el, pentru ca le aveam montate cand am cumparat pistolul, iar acum lucru la o lada de asamblare rame, ptr a putea folosi pistolul cu randament maxim. Sigur nu voi fi dezamagit.
Spor la munca, albine sanatoase si butoaie pline.

ANITEI

Citat din: brianoo_bz din Ianuarie 19, 2013, 06:20:46 p.m.
am gasit c apse de 40 mm la utilu.ro cele mai ieftine de pe piata 49 lei 3000 bucati
cine imi da mai multe detalii de folosire a capsatorului einhel dta 25/2/.
iam facut proba e ok dar unele capse nu le bate indeajuns sa stranga lemnul
care ar fi presiunea ideala de lucru cu el ?
si ce reglaje pentru imbunatatire sar putea face ?
la partea din spate are un capac rotativ cu 2 sageti stanga si dreapta de acolo ce se poate face?
in cartea lui nu ma gasit

Buna!Si eu am un Einhell ca al tau , unicul reglaj care se poate face (si e suficient) este presiunera aerului care vine din compresor, in carte scrie max 6 bari, eu il folosesc si la mai mult si deocamdata functioneaza, nu uita de ulei, capacul din spate este doar pentru directionarea aerului care folosit.
'' Pot totul in HRISTOS , care ma intareste.'' Filipeni 4:13

xvader

Eu i-am cumparat si o piesa mica (tot de la lidl, cred ca 20 lei), care se monteaza intre furtunul de aer si pistol, in care se poate pune ulei, si am scapat de grija ungerii, ca in asta se pune ulei si isi ia singur. La inceput ii puneam si eu ulei inainte sa lucrez cu el, dar dupa ce am vb cu un amic si am cumparat si piesa aia...nu a mai fost nevoie sa-i bag ulei pe teava, ca aia facea toata treaba.

albinuta carina

Salut,ce piesa e aia si daca se poate o poza , am si eu un capsator si as rezolva si eu problema asta. Mersi :beer:

Seba


ANITEI

Buna piesa asta , imi voi lua si eu.
'' Pot totul in HRISTOS , care ma intareste.'' Filipeni 4:13

xvader

Asta este...si v-o recomand cu placere...isi merita toti banii

apivasmob

Cred ma mai sunt la LIDL la pret aprox. 12 ron dou bucati.
Sanatate tuturor apicultorilor

xvader

s-ar putea tot atat sa fi dat si eu, dar nu mai tin minte, ca atunci am cumparat mai multe scule

albinuta carina

multumesc ,si sa avem un an plin :bzz:

12 BNR

un vecin are un compresor dar nu-i merg ceasurile, nu-i arata cata presiune baga, se poate pune ceva piesa pe furtun care sa dea voie sa bage in capsator o anumita presiune?

marius_vfp

la pistol nu e un flux continuu pe furtun pentru aregulariza debitul de aer  gen ceas de butelie sau similar , un manometru cel mai ieftin nu depaseste 25 ron  vezi la dedeman, un reductor de presiune cu manometru se duce in 1500 ron   http://www.brenerinstal.bizoo.ro/vanzare/5644431/Reductor-de-presiune-cu-manometru-dn-2-0-10-barstiu cate ceva din tot nu totul din ceva

uve

Reductorul de presiune e una iar regulatorul de presiune e altceva . Reductorul de presiune se monteaza de obicei pe tuburile de mare presiune (oxigen, azot , bioxid,argon) iar regulatorul de presiune regleaza si mentine presiunea in instalatie (dupa el).Debitul se regleaza cu ajutorul unui drosel. "Ceasurile"pe care le vedeti sunt manometre care indica presiunea . De obicei , la reductoare de presiune exista doua "ceasuri" : primul indica presiunea in tub , al doilea presiunea in instalatie (dupa reductor) Firmele care se ocupa cu comercializarea compresoarelor au si regulatoare de presiune relativ ieftine.
e-mail : [email protected]
tel : 0744-595231