Vremea in iarna 2012-2013

Creat de bucovineanu, Decembrie 09, 2012, 01:44:17 PM

« precedentul - următorul »

johnysibiu

Saptamana viitoare sa mai avem cu ce sporii !

Nea Costica din Buzau

Azi dimineata, ora 7 si 10 minute in Candesti si.... acuma in Buzau, in curtea combinatului  :wink2:  :hi:
Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!

tatar ady

La noi la Toplita a nins bine de tot cam 15 cm,iarna in toata regula.
Din pacate mi-a murit o familie. :mad: :mad:

relutu

istodorescu vasile

aici in nordul judetului mehedinti este strat de zapada cam 25 cm grosime si ninge acum de parca ar veni craciunul nu pastele , dar noi putem face ce depinde de noi in rest sintem la mila naturii . desi iarna a fost foarte blinda , primavara aceasta este un dezastru pentru apicultura.

marian sima

De vineri se incalzeste ,ba la meteo anunta ca se incalzeste peste media normala pentru aceasta perioada.
Astazi am facut turte proteice si le-am administrat ,m-am gindit la puietul din ghem dar stupi sint intr-un ghem mai relaxat,e adevarat nu am temperatura din nord.

Ady familia de albina a murit din iarna sau dupa zborul de curatire?
Ma gindesc ca nu prea avea cum sa moara in citeva zile. 

albinasebes

se spune din batrani ca primavara vine cu adevarat doar dupa Pasti, anul acesta pe 5 mai. pana atunci, vreme instabila.
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

tatar ady

a intrat in iarna cam slabut, am avut si probleme cu condesul din cauza foliei la care am renuntat ulterior,i-am dat o turta acum 2 saptamani dar nu a consumat mult din ea,pe rame era plin de diaree.

tatar ady

am pierdut anul acesta 4 familii din cauza condensului,oricum am pus folia mi-a facut condens,am indoit colturile,am lasat 5 cm in partea din spate, dar tot degeaba.Nu stiu de ce a facut asa condens.

cipik

Este posibil ca pozitia stupilor sa nu fie cea corecta, atasaza o poza si specifica directia vantului dominant. Si eu am folie pe stupi dar nu face asa mult condens, nu am toata suprafata capacului si doar peste ramele din stup si la pe langa diafragma in jos, folia  acoperita cu paturici pana jos. La asa impachetare, la - 7 grade dimineata albinele mele erau sus si mancau din turta.
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

sandupop

asa este la -7 grade, dar la noi au fost si  -20 in iarna asta..
Vremea de azi dimineata in imagini:
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

tatar ady

Sunt orientate spre sud,iar in ceea ce priveste vantul nu am habar ,dar cu ce influenteaza asta faptul ca face condens?Din ce ai scris inteleg ca tu pui paturici si in stup,gresesc?

tatar ady

sandule tu cum ai impachetat stupi,folosesti folia?

sandupop

Da.... dar si eu am familii moarte... sti bancul cu Ion, fotoghinul si cu vaca. Eu anul asta cred ca  renunt la folie.
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

Marius-ursulakhe

Fratilor daca vreti sa folisiti folia incercati anul viitor folie anti condens