Unde sunt liderii??!!

Creat de so-ri-pan, Decembrie 06, 2012, 10:59:20 PM

« precedentul - următorul »

so-ri-pan

Sunt contrariat, citind forumurile, de faptul ca pe aici posteaza doar "BAIETII" !!! Nu vad pe nicaieri postari facute de "LIDERII DE ASOCIATII" sau a SEFILOR DE COOPERATIVE. Oare ce se intampla!?

Singurul care este prezent pe forumuri, chiar daca o face in mod personal si in mod caracteristic, este Dragos. Ne supara cu anumite postari, ne deschide mintea cu altele, insa e singurul care "tipareste ganduri" si "idei".

Oare de ce TAC CEILALTI?   Aceasta-i intrebarea!

romikele

Nu tac... gandesc... dospesc si coc o replica pe masura asteptarilor!  :wink2:

valter

Citat din: so-ri-pan din Decembrie 06, 2012, 10:59:20 PM
Sunt contrariat, citind forumurile, de faptul ca pe aici posteaza doar "BAIETII" !!! Nu vad pe nicaieri postari facute de "LIDERII DE ASOCIATII" sau a SEFILOR DE COOPERATIVE. Oare ce se intampla!?

Singurul care este prezent pe forumuri, chiar daca o face in mod personal si in mod caracteristic, este Dragos. Ne supara cu anumite postari, ne deschide mintea cu altele, insa e singurul care "tipareste ganduri" si "idei".

Oare de ce TAC CEILALTI?   Aceasta-i intrebarea!

Multi nu le au cu pc-ul...ca si mine de altfel...dactilograf.
Cei mai multi sunt ''cu vaca la vaccinare'' vis a vis de stuparie.
Extrem de multi au ''bube in cap'' si le e frica sa bata tasta...ce pana lor...sunt lideri.
Asta este apicultura Sorine, unii trag la plug(prostii), altii trag la hartii(indirect-ca au fraieri... de le scriuu hartoagele) ce tin de administratie.


Ba!!! sti ce as face eu daca as fi decident?
Nu as veni la masa tratativelor pana nu ar fi toata lumea ''in acord''...altfel as bea cafeu in birou de ministru, secretar de stat sa.

Avem nevoie de un acord ''beton '' intre ACA si Federatii, asociatii...pe care sa-l punem ''la bataie''...altfel ne ridicam pe rand de la masa si suntem de rasul curcilor.
Orgoliile transpira din revistele de specialitate si din pozitiile ireconciliabile de la ''adunari''.


Pe aceasta baza procesatorii ne-au pus piciorul pe grumaza ani de zile...am scapat, urmare a PNA, masurilor FADR.
Sunt pasi de parcurs, umili, usori...doar daca vor reprezenta interesul ''palmasului''...altfel vom iesi in strada.

PS. De ce nu-l invita la MADR si pe cel mai mare producator de miere, pe cel de polen, de venin, de dracu sa ma ia apicol ...care-i implicat cu ''palmurile'' in productie...si merg ''hahalerele'' in banca din fata.
Nu reusim si nici nu vom reusi vre-o data sa punem in frunte ''palmasu'  '' ca EL are de munca...ajung oportunistii...care nu vor sa scrie pe pc...de frica.
ps2. sa nu ma baneze careva ca va injur...frumos...mancati-as.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

Donbazil

Sal'tare!
Soripane, poate daca ortacii de pe forum ar sti cu cine discuta si-ar da drumu' la pareri, da' asa, cu un  individ care-si ascunde identitatea, cine dreaq sa aiba curaju' sa zica ceva despre  problema pusa de 'mneatale?....
Pai daca esti unu " d'aia"!.....Daca esti " pionu' otravit"?......Pai nu?.....
Ia zii matale cine esti si de-al cui din Congo, vorba  filosofului , si mai povestim.....
De povestit fii sigur ca avem ce povesti.....
Stim cine sunt "liderii" si in majoritatea cazurilor si de-ai cui sunt......
Da' cui sa spunem?.....
Ca s-ar chema ca umblam cu paraciuni....
Asa ca din doua una: Ori esti " chitit pe subiect" deci " ai sarcini" - si-atunci e nasoala.....Ori ai aruncat-o la OHA, si-atunci e ....Si mai nasoala......
Parerea mea!.....
Si la urma, dar nu in ultimul rand: Cine crezi matalutza c-ar fi "un lider"?.....
-X care are o "asociatie" cu 13,5 membri inregistrat la Judecatorie si care are personalitate juridica;
-Y care e presedinte de cerc apicol ACA si are 100-500 de membrii cotizanti, (dar tine de ACA JUD Z si n-are personalitate juridica)?....
Dupa ce ne spui cu cine  "povestim" ....Mai vorbim.....
Sal'tare!
Donbazil - " liderul unora din stuparii Fageteni".... :rotfl: :nebun: =)) :D :rotfl:

ioanardelean55


Nici chiar asa , nu sint toti lideri la fel . Ex cunosc un baiat (lider ) care are 20 membri in asociatie 600 fam . de albine ,atelier de timplarie ,si mai face si ceva procesare , cind sa mai stea de vorba cu noi acest om? mai stiu si pe alti lideri care au sute de stupi dar nu posteaza ,ei stiu motivu , si motive pot fi multe , Nu cred ca v-ar placea sa apara pe forumuri fel de fel de jmecerasi ,sa se dea mari stupari si in schimb habar sa naiba de stuparit . E mai bine sa stea fiecare la locul lui ,nu poti obliga omu sa faca ce nu-i place s-au ce nu vrea .

so-ri-pan

Don`Bazil, apreciez multe din postarile dumitale, multe dintre ele avand darul sa-mi descreteasca fruntea. Nu vreau sa cred ca prin postarea de mai sus ai vrut sa fi tendentios. Am luat-o ca o gluma.
"CONGOLEZUL" Sorin este din Ploiesti, strada Cozia nr.27. Aici pot fi gasit si eventual IMPUSCAT cu noa carabina pe care ai achizitionat-o in cazul in care te supar sau daca se considera ca as fi un diversionist. Mai pot fi gasit si la telefonul 0723723975, ne fiind necesar roming pentru CongoPloiesti, pentru eventuale injuraturi. Am si eu, ca si Dumneata sau Valter, mustati si in plus barba, albe amandoua. Stupar sunt din `78.

Hai acum sa lamuresc si subiectul propus de mine. Nu este altceva decat o nedumerire a mea. Din 2010, de cand am pus bazele SINDICATULUI, am avut ocazia sa-i intalnesc pe multi. Cu mici exceptii mi s-au parut oameni cerebrali si bine intentionati. Multe din ideile postarilor voastre sunt si pe buzele lor in discutiile de la minister. NU VA SPUN GOGOSI, ASTA-I ADEVARUL. Nu-mi este clar DE CE NU AU POZITII PUBLICE AICI, considerand ca nu ar face alceva decat sa ADUCA INCREDERE IN RANDUL MEMBRILOR lor, neincredere ce rezulta din multele voastre postari.

Astea fiind zise, sperand ca am indepartat suspiciunea, sper sa-mi fi facut in "CONGOFAGET" UN AMIC.

Salutare sincera!

Donbazil

Sal'tare!
Dom'Sorin, pai se poate?.....Stii cat costa un cartus?.... :rotfl: :rotfl: :rotfl: =)) =)) :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Hai s-o lasam cu  ciupelile si sa povestim..... :stop_the_war:
Acuma am dat un pic filmu' inapoi si am vazut ce si cum cu sindicatu'.....Nu-i mare branza n-o sa fie viabil in timp.....Parerea mea.....
Cu liderii, mi-ai raspuns doar ca stii pe cativa, dar  despre ce lideri vorbim aicea?....Nu m-ai edificat daca cel cu 13,5 membrii in asociatie e mai lider decat un presedinte de cerc apicol  ( Timisoara sa zicem) cu circa 450-500 de membrii dar care n-are stampila ca nu-i persoana juridica.
Si eu am cam vazut cum merg treburile si-i cunosc pe cativa din liderii noilor structuri asociative .Din pacate prea putini sunt preocupati de  asociatiile lor, sa le faca functionale, sa fie mai bune ca vechile structuri......Sa faca astfel ca membrii lor sa castige cat mai mult....Cei mai multi vor sa ia locul structurilor ACA si daca s-ar putea si baza materiala, sau mai degraba asta......Iar unii s-au infiintat doar ca sa faca proiecte.....Banii, asta-i pohta ce-au pohtit multi.....
Daca gresesc iaca sa fie pacatu meu....
Fii sigur ca eu o sa sustin parerea liderului asociatiei mele - Dl. Fetea si  sunt de acord ca avem o lege care trebuie doar putin imbunatatita, nu-i musai sa fie facuta alta, iar despre  paragrafele ce trebuiesc adaugate sau modificate propunerile trebui sa mearga de jos in sus, nu de la minister catre stupari....
Am citit  pe  saitul ACA si scrisoarea presedintelui ACA Jud. Alba. Mi se pare foarte  la obiect. Te rog s-o citesti.....
Nu in ultimul rand sunt si eu de parere ca la discutii  cu ministerul, apicultorii trebue sa fie reprezentati  in numar  proportional cu  marimea  asociatiilor, pentru  ca nu-i normal ca ACA  - care are membrii  jumatate din  apicultorii din tara sa fie pe acelasi plan cu asociatia  "avantul-prabusirea"  care are  3,14 membrii.....
Sal'tare!
Donbazil - Faget

P.S. Cercul apicol Faget - al carui presedinte sunt, - are 103 membrii, da' n-are lider..... :yes:

so-ri-pan

Don` Bazil,
Am citit cu atentie materialul recomandat de dumneta. Este interesant prin propunerile referitoare la lege. Din respect pentru membrii SAN, care sunt membrii si ai asociatiilor (inclusiv ACA), nu fac comentarii pe subiectul "pro sau contra ACA", subiect bine conturat de Dl. Gh. Rotar. Prin statut SAN recunoaste toate asociatiile legal constituite. Oricare din ele, de mare sau mai mica anvergura, poate fi un partener, sau, in cazul in care membrii SAN au probleme in interiorul asociatiei, poate fi o "tinta" a actiunilor noastre.

In ce priveste NOUA LEGE, eu ca apicultor, nu gasesc ca este necesara in aceasta perioada. Sunt si membrii care sunt pe aceasta idee. Daca din postari constat ca exista sustinere serioasa in acest sens, SINDICATUL va actiona in consecinta.

Avand in vedere sinceritatea cu care ai spus-o, "Acuma am dat un pic filmu' inapoi si am vazut ce si cum cu sindicatu'.....Nu-i mare branza n-o sa fie viabil in timp.....Parerea mea.....", o respect. Fac asta dat fiind faptul ca stiu, din discutiile purtate cu BANATENI, cat sunte-ti de refractari la ACEST DEMERS! Este o obtiune liber consfintita, nu o impune nimeni, iar sindicatul nu urmareste decat, in caz de nevoie, sprijinul apicultorului, atat a celui "MARE", cat si a celui AMATOR.

S-auzim numai de bine!

"Nu asteptam sa ni se dea, trebuie sa ne luam ce meritam!"