Roi fara rezerve de iarna!

Creat de Adyta, Decembrie 04, 2012, 07:09:47 PM

« precedentul - următorul »

Toma Sergiu

Cristi cele mai bine raspunsuri le gasesti in videoclipuri !!!!!! Vizioneaza si tu cateva cand ai timp sa iti faci o idee cum lucreaza apicultorii in diferite anotimpuri  :wink2:
Dar ia ce crezi tu ca e mai bun si mai de folos din acele videoclipuri :P  ( nu toata lumea procedeaza corect )  :beer:

danipowsoft

eu am o recomandare (nu stiu daca este buna sau nu) (eu o sa o incerc) sirop invertit 4:1 in punga (este mai mult turta de cit sirop)
astept si eu pareri

CORNEL V.

ai grija cu siropul ,daca nu reusesti perfect reteta,iti va curge peste albine
0733691021

danipowsoft

multumesc de recomandare
ma gindisem sa fac si 5:1 dar cred ca iese prea beton (mai mult candi decit turta)

CORNEL V.

eu am facut 5:1,este ca sticla la frig,dar la caldura se inmoaie...asa a iesit
0733691021

danipowsoft

multumesc de informatii
O sa fac una 4:1 si una 5:1 sa le testez (le pun si afara si in casa sa vad cum se comporta)

xvader

e mai bine sa ii ajuti cu miere cristalizata...mie niciodata nu mi-a curs...macar stai linistit din puntul asta de vedere

Adyta

Va salut cu respect dupa cel putin 2 ani de zile in care nu am mai avut posibilitatea sa intru pe forum din diverse motive :)
Vreau sa va spun ca roiul de care va vorbeam la inceputul subiectului nu a supravietuit :smile: !
Dar, un om cu inima MARE si anume Dl. Valter caruia ii multumesc din suflet, s-a oferit sa imi dea un roi in primavara anului 2013, in primavara anului 2014 l-am divizat, iar intre timp am mai prins eu unul.
In total am 3 stupi :) :) sper ca in anul ce vine sa ii dublez.
Mergem incetisor si bine!
Va salut! :)

stefan1

Bine ai revenit, Adyta! Nu descuraja, ca si din esecuri poti invata! Ne spui si noua in primavara cum au iernat.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Adyta

cipik

Citat din: Adyta din Decembrie 15, 2014, 04:58:07 PM
Va salut cu respect dupa cel putin 2 ani de zile in care nu am mai avut posibilitatea sa intru pe forum din diverse motive :)
Vreau sa va spun ca roiul de care va vorbeam la inceputul subiectului nu a supravietuit :smile: !
Dar, un om cu inima MARE si anume Dl. Valter caruia ii multumesc din suflet, s-a oferit sa imi dea un roi in primavara anului 2013, in primavara anului 2014 l-am divizat, iar intre timp am mai prins eu unul.
In total am 3 stupi :) :) sper ca in anul ce vine sa ii dublez.
Mergem incetisor si bine!
Va salut! :)

Întrebare: Ce ai invatat din aceasta experienta? Nu este o întrebare rau intentionata ci doar vreau sa realizezi unde ai gresit (daca ai gresit). Ce intentionezi sa schimbi din prisma faptului ca esti la început si trebuie sa aplici o tehnologie care sa te conduca la reusite.
P.S. - întrebarea asta mi-o adresează sefu dupa fiecare sedinta/meeting/etc.
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

un OM

Atunci cand nu esti stapan pe orice fel de tehnica, in speta apicola, este foarte usor sa gresesti. Usor, usor vin si reusitele.
Sanatate Adyta! Esti in parametri. Promit ca spre primavara trec pe la tine.

cipik

Pai tocma aici doream sa ajung. Din greselile tale cele mai multe. Cel mai bun este sa inveti din greselile altora.
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

Adyta

Vă aştept  cu mare drag Domnule Octavian şi vă mulţumesc din suflet pentru susţinerea pe care mi-aţi oferit-o!
Vă salut cu respect!

un OM

Domnul este Domnul. Cu mine te tragi da musteti! Sau nu ai? Nici eu :rotfl:. Suntem colegi, ne ajutam cand putem si daca putem. Sanatate.