CAZACU MARIUS

Creat de cazacu marius, Noiembrie 28, 2012, 09:16:51 PM

« precedentul - următorul »

silviu

Corect ceea ce spune Cristi.Da-i inainte.Ignora pe cei ce fac glume proaste,ia in seama pe cat poti pe cei care iti arata cu seriozitate si buna intentie cum  sa faci (Romikele - care chiar atunci cand a criticat a facut-o cu intentii bune).Si mai important este sa conjugi practic "a face" decat sa stai pe margine si sa bati cuie strambe in ceea ce fac altii.
                                         Cu stima,
                                              Chis

"Dumnezeu nu ne cere minuni.Acelea le face EL."
     Arhm.Arsenie Boca

cazacu marius

Citat din: silviu din Februarie 11, 2013, 01:23:47 PM
Corect ceea ce spune Cristi.Da-i inainte.Ignora pe cei ce fac glume proaste,ia in seama pe cat poti pe cei care iti arata cu seriozitate si buna intentie cum  sa faci (Romikele - care chiar atunci cand a criticat a facut-o cu intentii bune).Si mai important este sa conjugi practic "a face" decat sa stai pe margine si sa bati cuie strambe in ceea ce fac altii.
                                         Cu stima,
                                              Chis

MULTUMESC SILVIU ! :nod: DAR EU CHIAR NU BAG IN SEAMA ASA CV :nono: LUI ROMIKELE  RESPECT !!! :nod: :bravo:
macin-Tulcea

Marius-ursulakhe

Marius  :hi: sincer sa sti ca este buna ideea ta
Eu as mai avea ceva de adaugat :daca vrei sa iernezi familii in astfel de stup eu as fi de ideea sa il faci un pic mai lat sa bagi o diafragma etansa (osb 0,4)care sa culiseze pe un mic canal sa poti ierna doi roi mai mici (mai ales cum a fost anul asta mai slab si multa lume au intrat in iarna cu roi pe 3 rame ) ce zici de treaba asta ?
Iar urdinisul in fata l-as face mai spre margina si altul de rezerva pe partea aialalta (in partea opusa celui din fata )
Sincer eu asa as face daca as avea astfel de material si as face ronite din el  :hi:   :wink2:    :wink:

cazacu marius

Citat din: ursulakhe din Februarie 11, 2013, 10:35:10 PM
Marius  :hi: sincer sa sti ca este buna ideea ta
Eu as mai avea ceva de adaugat :daca vrei sa iernezi familii in astfel de stup eu as fi de ideea sa il faci un pic mai lat sa bagi o diafragma etansa (osb 0,4)care sa culiseze pe un mic canal sa poti ierna doi roi mai mici (mai ales cum a fost anul asta mai slab si multa lume au intrat in iarna cu roi pe 3 rame ) ce zici de treaba asta ?
Iar urdinisul in fata l-as face mai spre margina si altul de rezerva pe partea aialalta (in partea opusa celui din fata )
Sincer eu asa as face daca as avea astfel de material si as face ronite din el  :hi:   :wink2:    :wink:
:bravo:o idee buna mi-ai dat !!!am sa fac 2 buc asa cum ai zis  , adica 2  in 1. =D>  MERITI O  :beer:
macin-Tulcea

Marius-ursulakhe

k ma bucur ca ideea mea iti va fi de folos (astept 1 poza cu diafragma pusa si sa stii ca  :beer:  nu o refuz   =))    :rotfl:

cazacu marius

Citat din: ursulakhe din Februarie 11, 2013, 11:16:17 PM
k ma bucur ca ideea mea iti va fi de folos (astept 1 poza cu diafragma pusa si sa stii ca  :beer:  nu o refuz   =))    :rotfl:
OK TIZULE :hi:
macin-Tulcea

niculita

Super treaba Marius.Feicitari.O sa ma apuc si eu indata de asa ceva numai sa mai termin un pic cu ramele.Dublu avantaj,nu slabesti familia prea tare,iti faci roi si produci si miere...MERITI O  :beer: :beer:MARE...sUCCES IN TOT CEEA CE FACI!!!!! :hi: :hi:

cazacu marius

Citat din: niculita din Februarie 13, 2013, 09:08:45 PM
Super treaba Marius.Feicitari.O sa ma apuc si eu indata de asa ceva numai sa mai termin un pic cu ramele.Dublu avantaj,nu slabesti familia prea tare,iti faci roi si produci si miere...MERITI O  :beer: :beer:MARE...sUCCES IN TOT CEEA CE FACI!!!!! :hi: :hi:
:hi: :hi: :hi: :beer:
macin-Tulcea

niculita

O seara placuta...Iata si stupul cu cat 1/1 facut intr-o zi leje...O seara placuta :hi: :hi: :hi: :beer: :beer:

cristian bh

Citat din: niculita din Februarie 27, 2013, 09:13:19 PM
O seara placuta...Iata si stupul cu cat 1/1 facut intr-o zi leje...O seara placuta :hi: :hi: :hi: :beer: :beer:
felicitari maestre , ai pus grosimea la treaba?  pui un pic daltile pe el?  %%- :hi:

cazacu marius

Citat din: niculita din Februarie 27, 2013, 09:13:19 PM
MESERIEEEEE   =D>  BRAVO NICU .AM ADUS SI EU ASTAZI ABRICHTUL CU CIRCULAR SI SPER IN TIMPUL CEL MAI SCURT SA MA APUC DE TREABA :hi:
macin-Tulcea

cristipep

cazacu marius

macin-Tulcea

CORNEL V.

Marius,doua chestii la stupii tai
1. urdinisul sa-l faci mai larg...te va ajuta
2. in loc de trei holtzsuruburi la prinderea lateralelor...pune-i patru
Asta la urmatorii care o sa-i faci

Sa-i folosesti sanatos :smile: :hi:
0733691021

cazacu marius

Citat din: CORNEL V. din Februarie 28, 2013, 01:42:14 PM
Marius,doua chestii la stupii tai
1. urdinisul sa-l faci mai larg...te va ajuta
2. in loc de trei holtzsuruburi la prinderea lateralelor...pune-i patru
Asta la urmatorii care o sa-i faci

Sa-i folosesti sanatos :smile: :hi:
salut Cornel ,dar acesti stupi nu-s facuti de mine , sunt facuti de Niculita  un coleg de-al nostru si postati pe pagina mea . :nod: :hi: :hi: :beer:
macin-Tulcea