Intalnire apicultori Valea lui Mihai

Creat de Gyula Lehel, Septembrie 06, 2012, 11:06:21 AM

« precedentul - următorul »

puiu

Cred intr-o "SARBATOARE A SACAMULUI" organizata in VALEA LUI MIHAI in prima sambata sau duminica de la inceputul infloririi salcamului,cu ajutorul Primariei intr-o zona in care sa se imbine "utilul cu placutul" ar fi ceva deosebit pentru zona D-voastra. O zona superba,doar un pic de organizare.Cred ca organizarea targului in toamna e mai putin inspirata.

Gyula Lehel

Multumesc pentru propunere!
In mai, e mult mai greu de organizat. Nici organizatorii festivalului (cei de la Primaria orasului) n- au timp sa ne ajute, nici apicultorii.
Ne putem intalni si in mai dar targul si conferinta e mult mai bine in octombrie si pentru expozanti si pentru apicultori.
Am gandit la un "Cort al apicultorilor" care sa functioneze in timpul festivalului in mai, unde putem discuta si distra si sa popularizam mierea si produsele stupului. Cei care vor sa vanda produse apicole sa primeasca un stand in zona cortului dar e foarte greu sa primim un loc suficient de mare in centru pentru asa ceva.
Targul ramane in 5 octombrie, in rest mai putem discuta pe tema festivalului

Marius-ursulakhe

Sefu mie imi place cum suna ideea si in octombrie numai te rog roagai pe administratori sa treaca si aceasta data in calendarul organizari de targuri apicole sa nu uitam si cu aceasta ocazie stie si mai multalume din jud si judetele vecine   ^:)^  :hi:    :hippo: