• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

incarcarea pe pagina

Creat de stefan1, Iulie 14, 2012, 04:00:04 a.m.

« precedentul - următorul »

stefan1

  Revin aici cu problema ridicata la topicul:
   http://forum-discutii.apiardeal.ro/index.php?topic=5434.msg115315#msg115315

  Repet problema semnalata: unele pagini cu foarte multe poze sau cu multe videoclipuri se incarca greu. Cred ca si la alti utilizatori li se intampla.
  Iulian a dat solutia sa setez de la "profil" un numar mai mic de subiecte pe pagina. Eu am 15 subiecte/pagina. Acum am vrut sa schimb, dar la "Profil" apar doar trei subpuncte (Sumar/ Setari cont/ Profil pe Forum). Lipseste "Elemente vizuale" care alteori exista si de unde se putea face acea setare.
  Pe de alta partesi paginile foarte scurte aduc o complicatie in plus, ca trebuie sa schimbi mai multe pagini cand epuizezi subiectele de pe una.
  Eu zic ca o posibila solutie ar fi ca cei care posteaza consecutiv foarte multe poze, sa nu le posteze in pachete de 10 (chiar daca forumul permite) ci sa zic doar cate 5 la fiecare postare. Astfel s-ar injumatati incarcarea pe o pagina. De asemenea la videoclipuri  consecutive cum sunt cele ale 'Profului on line' sau cele ale lui Dan Margarit, sa nu se puna decat cate unul pe postare, cu acelasi rezultat.
  Poate sunt si altii cu idei mai bune.   ^:)^
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)