Adrian R.

Creat de popik50, Aprilie 17, 2012, 09:17:37 PM

« precedentul - următorul »

popik50

Am fund AV dar este inchis total cu sibar USB. Stupii au stat cu zapada la urdisis cam o zi dar nu nicio problema ptr ca am aerisire in podisor si in capac si respira pe acolo. In cazul in care nu are nicio aerisire in capac pot sta asa cateva zile, asta in cazul in care zapada este afanata.Pentru ca sunt un organism viu ele trebuie sa respire pe undeva. urdinis,capac etc . Acum le-am curatat urdinisele ca sa le fie si mai bine  :)

popik50

Cam asa se prezinta fetitele la ora asta...

popik50

Si ceva zbor...

popik50

Aseara am dat sirop si dimineata m-am uitat sa vad daca l-au tras, hranitoarele erau goale.Astazi am facut primul tratament si la amiaza am aruncat si un ochi pe la stupi. Cam asa sunt majoritatea...

Aurelian A.

Arata bine..in 2 saptamani le trebuie pus catul %%-
"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." Ion Creanga

Marius-ursulakhe

popik50 felicitarile mele iti apartin foarte frumosi stupi

popik50

Unii sunt prea dezvoltati pentru vremea asta,tinand cont ca mai dureaza o saptamana pana infloreste corcodusul. De la cei mai puternici voi lua cate o rama cu puiet capacit si voi mai ajuta pe altii putin mai mici si astfel voi echilibra toate familiile pentru a fi pregatite de salcam.

popik50

Familiile astazi

popik50

Rame crescute si ouate in 24 de ore

popik50

Stupina si livada cu meri...

popik50

dany 1

Salut,
La  tine  nu  a  plouat  azi?  :uimit:
Doar adevaratii  campioni  au  puterea  de  a  se  ridica  si a  merge mai  departe. Daca  ai  cazut  ,  ridica-te si  vei  castiga!!!

dodo79

frumoasa stupina.desi nu a fost soare vad ca ai avut multa albina afara.

popik50

Stupii duduie de albine , sper sa fie vreme frumoasa la salcam si vom face treba. Am avut o familie de albine care a cladit 4 rame intregi in 24 de ore. Momentan e pe 16 rame din care 9 cu puiet.

Marius-ursulakhe

Hristos a inviat si sarbatori fericite