Amplasarea stupinei

Creat de creiveancristi, Februarie 14, 2012, 08:08:23 PM

« precedentul - următorul »

Eugen B

Oricum toamna tarziu si iarna pomii nu au frunze, si poti sa ii tunzi si sa ii modelezi cum vrei tu.
Daca zici ca pomii nu sunt varianta buna fa cum vrei tu, eu iti dadeam ideei, nici vorba de sfaturi sau altceva, ceva de genu este la mine si sunt multumit.
In toamna am plantat vreo 30 pomi, si multe alte specii de plante, printre care zmeura, coacaze, etc.
Stupii care vor ramane acasa vor avea ce sa ciugulesca si in plus toamna manc si eu ceva fructe din gradina.

Muntoiu Radu

Da, am de gand si eu sa pun plante de primavara si toamna, pentru polen. Deocamdata am pus zmeura pe langa gard si rudbeckia pentru polen de toamna (sa vad daca se prinde).

kosta

:bravo:
Citat din: Eugen B din Februarie 02, 2015, 11:05:56 AM
Oricum toamna tarziu si iarna pomii nu au frunze, si poti sa ii tunzi si sa ii modelezi cum vrei tu.
Daca zici ca pomii nu sunt varianta buna fa cum vrei tu, eu iti dadeam ideei, nici vorba de sfaturi sau altceva, ceva de genu este la mine si sunt multumit.
In toamna am plantat vreo 30 pomi, si multe alte specii de plante, printre care zmeura, coacaze, etc.
Stupii care vor ramane acasa vor avea ce sa ciugulesca si in plus toamna manc si eu ceva fructe din gradina.
:bravo:

oroles

Recomand macul pentru polen.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

sorinma

O fi si polenu de la mac cu acelasi calitati interesante ca si semintele ?
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde