Completare date la profilul fiecarui user

Creat de pharaonu75, Februarie 11, 2012, 09:23:32 AM

« precedentul - următorul »

plindemiere

Citat din: tassevasi din Februarie 11, 2012, 12:56:45 PM
Felicitari  pt ca ati reusit ,bravoo.
Daca tot suntem la propuneri de  completare profil  ,atunci sub fiecare avatar sa fie pus localitatea si citi ani are persoana  ( 19 ori 109 ani ).
  Sa stim si noi cu cine vorbim si daca-l avem prin apropiere .
  Numai bine .
Si atunci ar trebui sa aibe fiecare cate un avatar cu fotografia proprie, sa vedem si noi fata celui cu care discutam pe forum, nu? :ok:

costinelblagniceanu

Citat din: plindemiere din Ianuarie 04, 2013, 04:24:27 PM
Daca tot suntem la propuneri de  completare profil  ,atunci sub fiecare avatar sa fie pus localitatea si citi ani are persoana  ( 19 ori 109 ani ).
  Numai bine .
Si atunci ar trebui sa aibe fiecare cate un avatar cu fotografia proprie, sa vedem si noi fata celui cu care discutam pe forum, nu? :ok:
Userii refuza in continuare sa puna la avatar localitatea de domiciliu si tu vrei sa mai puna si poze?Consider o gresala din partea admin-ului ca a permis sa treaca UN AN si sa nu se definitiveze aceasta problema. :mad:
Cine intreaba este prost pentru 5min. cine nu ramine prost o viata.http;//costinelblagniceanu.sun photo.ro

sorinma

Sigur vrea domnul ioandincovasna sa-si puna poza dar cred ca nu se descurca.... :lol:
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: plindemiere din Ianuarie 04, 2013, 04:24:27 PM
  Numai bine .

tu, interesanta poza ai
cred ca nu e fata ta...

poza nu e obligatorie, ea tinr de fiecare user

vina revine adminilor ca nu au blocat conturile care nu au respectat completarea datelor
cred ca ar trebui luati userii, individual, trimise mesaje si luate masuri
cred ca sunt useri care nu au mai intrat cu lunile sau nici nu mai activeaza.
ar trebui sterse complet acele conturi
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

Aurel

Sunt itrutotul deacord cu  cele spuse de Florin.
Ca-ntotdeauna bine punctat.

Aurel

Si totusi cei care nu mai glasuesc de mult timp, poate nu au renuntat si au unele motive .
Se pot trezi oricind.

romikele

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

tassevasi

""Poza mea de avatar e asta..""

Slabut , numai aia !????

orbanstefan64

facem o vizita  in vaslui sa i taiam motu ??? :hippo: :nudie:

struan

Personal, am o problema in a posta date personale in spatii publice. Daca cineva doreste, imi pot declina identitatea in privat. Sunt aici doar pentru schimb de experienta. Daca folosesc un limbaj civilizat si nu supar pe nimeni nu vad de ce sa mi se blocheze contul.

romikele

Citat din: struan din Mai 20, 2013, 09:28:58 PM
Personal, am o problema in a posta date personale in spatii publice. Daca cineva doreste, imi pot declina identitatea in privat. Sunt aici doar pentru schimb de experienta. Daca folosesc un limbaj civilizat si nu supar pe nimeni nu vad de ce sa mi se blocheze contul.
Nimeni nu solicita date personale gen CNP, adresa din cartea de identitate sau conturi din banci.
Ceea ce dorim, e varsta si locatia stupinei pentru ca raspunsurile la eventuale intrebari sa fie cat mai la obiect, deoarece multe difera de la o zona la alta, sau de varsta si experienta apicultorului.
Cred ca aceste cerinte sunt de bun simt.
Alte date, mai complete, ca nume, nr. de telefon pot fi trimise pe mesaj privat la administratori fiind utile in diferite actiuni intreprinse de comunitate, intalniri la evenimente apicole si legare de relatii cu cat mai multi apicultori.
Exemple sunt destule pe acest forum.
:hi:

Marius-ursulakhe

Sa stiti ca aceste lucruri ar fi bine daca ar fi obligatirii la deschiderea unui cont si la fel de obligatorii si pt cei care nu au aceste date trecute la user
Eu asa cred ca este normal pt ca daca tot santem colegi pe acest forum sa fim egali unul fata de altul (sa nu fie unul mai destept fata de altul -----sa fie o egalitate )eu asa cred ca este corect si este o parere personala si toate aceste lucruri le decide domnii administratori

sorinma

Poate pentru inceput sa fie obligatoriu ca pentru a posta sa se treaca cateva date personale?Vrei sa citesti ,sa te informezi stai pitit si citeste.
Cand intram intr-o casa de obicei ne prezentam...pentru a purta un dialog bineinteles,eu asa vad si un forum,nu e o piata sau un stadion,nu vad de ce nu ar spune cineva numele,varsta,locatia si exeperienta in stuparit(poate doar de rusine?
Si sa fim seriosi ,cine are cat de cat habar si vrea poate afla mult mai multe si mai exacte informatii decat ce sunt trecute la user.
In fine...
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde