cum sa te lasi de fumat

Creat de Miere Sorin, Ianuarie 31, 2012, 10:47:46 AM

« precedentul - următorul »

POSTASUL

metoda a fost foarte simpla ,; o raceala puternica insotita de o viroza pulmonara [nustiu cum ia zis doctoru]  intro diminineata sotia mia facut cafeaua  ca de obicei  , dar cand sa aprind  tagarea  era sa vomit si stomacul din mine si ochii miau esit din cap  :nod:  e ee nam mai fumat cam de vreo 3 saptamani , dar acuma intro zi zic ia sa incerc sa aprind o tagare sa vad merge sau ba  , nu a mai mers , deci am avut acelasi sentiment de greata  cu toate ca acuma sunt bine sanatos . De aceia va spun  ca am scapat de tigari parca prea usor la ce fumator inrait eram eu  si ma intreb unde mia disparut pofta aia de fumat . Colegii de serv  nu lea venit sa creada ca nu mai fumez si miau zis ca atat o sa tina pana fac primul tratament cu ,, afinata '' sau cu zaibar  =))  =))   eeeee intro dupa amiaza am facut si un asemenea tratament  9 litri de zaibar in doi  si tot nam pus tagarea in gura , nu ca mam abtinut ci pur si simplu nu am mai avut pofta , sincer ma bacur ca am scapat de tagari si sper ca no sa le mai iau niciodata   :nono:     :hi:  :hi:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

orbanstefan64

intr o zi , o sa mori. dar   sanatos !!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

roi_ag

Nea Costica te lasi asteptat cu metoda aia a mata. :yellowcard:
Citat din: orbanstefan64 din Februarie 04, 2012, 04:07:55 PM
intr o zi , o sa mori. dar   sanatos !!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Da dar depinde la ce varsta. :wink:

orbanstefan64

dorindafi

sincer ma bacur ca am scapat de tagari si sper ca no sa le mai iau niciodata         
:hi: poshtashule shi i-a a minte:
-cand zice omul ca sa lasat de fumat sa nu-l crezi ca le poate lua oricand
-....        ....               .........  de bautura,    la fel
-cand zice ca sa lasat de femei sa-l crezi ca shi sa vrea shi nu se mai poate apuca  =))  :D
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

pharaonu75

Citat din: dorindafi din Februarie 05, 2012, 01:46:51 PM
...
-cand zice ca sa lasat de femei sa-l crezi ca shi sa vrea shi nu se mai poate apuca  =))  :D

Stii tu ceva, Dorine??? =)) =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Citat din: pharaonu75 din Februarie 05, 2012, 03:52:51 PM
...

Mai baieti , daca veti fi mai atenti , veti vedea ca cel ce zice ca sa lasat de femei....nu bea bere....nu fumeaza ...e cel mai bun prieten. etc .Iar... taurul  comunal...  deseori il gasim in bar cu o bere in fata..... =))

dorindafi

Citat din: pharaonu75 din Februarie 05, 2012, 03:52:51 PM
...

fatzi crucea mare pharaoane shi scuipatzi in san ca dracu-i batran
va sa vina ea shi vremea cand vom rade unul de altul =))
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

Nea Costica din Buzau

va salut pe toti!! :hi: ia montati-va paraboloicele, ridicati=va telescopicele, fiti atenti aici la nea Costica;
Prima treaba este sa te pregatesti psihic bine, si sa-ti faci curaj, ca ai sa reusesti. Nu spui nimanui de planul tau.
Alegi o zi importanta, pt cea mai iubita fiinta a ta [fiica, fiu, nepot etc ].
Cumperi tigari exact cat fumezi in ziua aleasa. Cumperi o pasta de dinti Supercristal [daca foloseai alta marca]. Dupa chef, inainte de culcare, iei periuta de dinti cu pasta amintita, si periezi foarte bine dantura, si atentie! si limba pana aproape de laringe [daca denumirea e corecta] Clatesti bine si daca poti ia o bobita de pasta si mestec-o. Pune pasta de dinti si periuta unde tineai pachetul de tigari. Nu consuma dulciuri, daca poti consuma muraturi, acrituri. Dimineata repeta treaba cu periuta, pune-le in buzunarul in care tineai tigarile, si repeti treaba, de cate ori ai prilejul, si adu-ti aminte pemanent pt cine  faci ,, sacrificiul".
Daca esti bine pregatit psihic, si intadevar iubesti fiinta aleasa, vei iesi invingator si iubit de doua ori.  :smile: curaj si bafta tuturor!! =D> :hi: nea Costica din Buzau.  :hi:
Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!

tassevasi

Citat din: Nea Costica din Buzau din Februarie 06, 2012, 12:08:27 PM
va salut pe toti!! :hi: ia montati-va paraboloicele, ridicati=va telescopicele, fiti atenti aici la nea Costica;
Prima treaba este sa te pregatesti psihic bine, si sa-ti faci curaj, ca ai sa reusesti. Nu spui nimanui de planul tau.
Cumperi tigari exact cat fumezi in ziua aleasa. Cumperi o pasta de dinti Supercristal [daca foloseai alta marca]. Dupa chef, inainte de culcare, iei periuta de dinti cu pasta amintita, si periezi foarte bine dantura, si atentie! si limba pana aproape de laringe [daca denumirea e corecta] Clatesti bine si daca poti ia o bobita de pasta si mestec-o. Pune pasta de dinti si periuta unde tineai pachetul de tigari. Nu consuma dulciuri, daca poti consuma muraturi, acrituri. Dimineata repeta treaba cu periuta, pune-le in buzunarul in care tineai tigarile, si repeti treaba, de cate ori ai prilejul, si adu-ti aminte pemanent pt cine  faci ,, sacrificiul".
Daca esti bine pregatit psihic, si intadevar iubesti fiinta aleasa, vei iesi invingator si iubit de doua ori.  :smile: curaj si bafta tuturor!! =D> :hi: nea Costica din Buzau.  :hi:

O treaba buna  Costi B  =D> =D> ,daca eu  nu ma lasam din  '82  acum sigur ma  lasam .
    Si cum stim ca apicultorii sunt oameni buni ,indragostiti de ceva ,sigur vei auzi ca s-au lasat mai multi  decit credeai .
   Numai bine .

dorindafi

Prima treaba este sa te pregatesti psihic bine

bingo , sa tras linie
aici e tot secretul.    la mine a dat roade  :hi:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

Nea Costica din Buzau

Citat din: tassevasi din Februarie 06, 2012, 04:09:09 PM
Citat din: Nea Costica din Buzau din Februarie 06, 2012, 12:08:27 PM

[O treaba buna  Costi B  =D> =D> ,daca eu  nu ma lasam din  '82  acum sigur ma  lasam .
    Si cum stim ca apicultorii sunt oameni buni ,indragostiti de ceva ,sigur vei auzi ca s-au lasat mai multi  decit credeai .
   Numai bine .]
Asta mi-am dorit, daca se va intampla ce zici tu, punct ochit punct lovit si avem de castigat toti. Dumnezeu sa le lumineze gandurile!! ^:)^. Iar pe tine te felicit! ca mi=ai luat-o inainte, si ca icurajezi metoda mea care a avut efect pozitiv, la mine, si la cativa apropiati[ 3-4 dar cu etajul mobilat]  :rotfl: =)) :rotfl: :rotfl:. Sa fiti sanatosi!! :hi:

Nea Costica din Buzau

Citat din: dorindafi din Februarie 06, 2012, 08:03:49 PM
[Prima treaba este sa te pregatesti psihic bine

bingo , sa tras linie
aici e tot secretul.    la mine a dat roade  :hi:]
Multumesc Dorine!! :hi:

Nea Costica din Buzau

Va salut pe toti!!  :hi: unde sunteti mai ,,vitejilor''....  :uimit:?? dupa ce va-ti lasat de fumat urmand reteta lu nea Costica, va-ti ascuns  :sad:.  Am uitat sa va spun ca plata pe bucata nefumator, este un roi fara tva, adica echivalentul cheltuielilor, pe doUa decade a unui fumator  :rotfl: =)) :rotfl:. Sa ganditi bine!!  :hi:

orbanstefan64

:offtopic: nu stiu daca reusesc vreodata =)) =)) =))