Nea Costica din Buzau

Creat de Nea Costica din Buzau, Ianuarie 19, 2012, 03:39:28 PM

« precedentul - următorul »

miere dulce

"m-am nascut intr-o comuna de deal..."-ce frumos stiti a povesti nea Costica ,mai spuneti!

POSTASUL

Citat din: romikele din Ianuarie 22, 2012, 09:33:28 PM
Nea` Costica, fa reclama fara frica, si pentru ca esti din Buzau, fa reclama, la ce ai in damigeana  :razz:
da corect spuneti tot  :P  cati litri aveti ,ce fel este , sec , demisec  , samburel etc . va rog detaliat   =))  :hi:  :hi:  vam  admirat de la inceput pentru spiritul pe care al aveti si ca sunteti un bun gospodar  , eu va doresc succes in continuare
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

Nea Costica din Buzau

Salut din nou forumistii Apiardel; si de aici pt prima data, pe cei de pe Stuparitul :hi: =D>
Ma voi ati adormit :roll:? Va destept eu imediat; iaca,cum [nu-i cacofenie],cu o poveste frumoasa si adevarata;pe Stuparitul am infaptuit Unirea Principatelor[fara sa vrem, dar am constatat] :uimit: Ardealul-Moldova si Tara romaneasca =D>,Oradea-Suceava-Buzau, alias Adi Hodis-Paul si nea Costica, o punte ca un trunghi echilateral, am incercat un patrulater :sad:, dar nu au raspuns oltenii, [va salut olteni! am impresia ca toti sunteti apicultori,apropo!as vrea sa ma mai cazez la Hanul Doctorului :wink2:].ps sa nu credeti ca nu ne smirgheluiam, in idei :rotfl:Iubiti-va si aveti-va ca fratii!! =D>Cu respect fratele C.B
Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!

Nea Costica din Buzau

Nea` Costica, fa reclama fara frica, si pentru ca esti din Buzau, fa reclama, la ce ai in damigeana  :razz:
Salut Romik!bine ai venit pe la mine,ma bucur sincer =D> intrebare :uimit:
1}si pt ca esti din Buzau???????
Pai nu se vede  din postari? :rotfl: te salut poetule,[nea Costica, fa reclama fara frica :cool:] :hi:

Nea Costica din Buzau

Citat din: miere dulce din Ianuarie 22, 2012, 09:37:11 PM
"m-am nascut intr-o comuna de deal..."-ce frumos stiti a povesti nea Costica ,mai spuneti!
Bine ai venit pe la mine dulceata!, te tuc, cum ti-e numele, pe frunte!!dar ai pacatuit, [stiti, spuneti] Eu am scris, cine nu respecta ,,masa rotunda", ii dau canoane; o sa ai o motosapa, cu care in folosul lui nea Costica vei ara 100ari de pamant, afanat :zzz:daca nu-ti convine [am uitat sa scriu in regulament], aplic sfatul lui Adi bihoreanu [Hodis],adica sa tai un gorun cu brisca :rotfl: :hi: :hi:si te mai astept!

Nea Costica din Buzau

Citat din: POSTASUL din Ianuarie 22, 2012, 09:57:27 PM
da corect spuneti tot  :P  cati litri aveti ,ce fel este , sec , demisec  , samburel etc . va rog detaliat   =))  :hi:  :hi:  vam  admirat de la inceput pentru spiritul pe care al aveti si ca sunteti un bun gospodar  , eu va doresc succes in continuare
Salut postasule! Ma iti dau si tie canoane, ia citeste cum te-ai exprimat[spuneti; aveti],unde-i ,,masa rotunda]? :uimit: te iert ca esti la a n a gresala =))Raspuns vin-o sa constati :rotfl: ps ma eu nu sunt pensionar,ca mi-a marit boc durata vietii cu cinci ani!!! :uimit: :hi: era sa uit multumesc pt final, asta urmaresc sa atrag tinerii si nu numai, poate au ce prinde de la mine.Tot eu cu acelasi respect C.B

miere dulce

Ooo...! Nea Costica nu-i cam prea mare canonul pe care mi l-ai dat?Ai mila... ^:)^  :yahoo_cry:

Nea Costica din Buzau

Citat din: miere dulce din Ianuarie 23, 2012, 01:44:11 PM
Ooo...! Nea Costica nu-i cam prea mare canonul pe care mi l-ai dat?Ai mila... ^:)^  :yahoo_cry:
Sarut mana Alina!Am luat-o, am luat-o, acum trebuie s-o duc pana la capat. Pai, eu am crezut ca este un ,,el" cu toate ca substantivul miere este de gen feminin, acuma am citit prezentarea ta si am vazut cine este mirea dulce, scuze pt cofuzie :uimit:.Dar, masa ramane tot rotunda :razz:.Ce te faceai daca in loc de motosapa, iti dadeam un harlet :zzz:? Acuma daca fapta e recunoscuta, tacit, pedeapsa se suspenda :rotfl:. ps pt ca ai venit pe la mine. iti daruiesc primii ghiocei, din gradina mea. Cu deosebit respect!! :hi: C.B

cristi ciuc

Nea Costică, ai o manieră de a posta tareeee...., tareeee....., de tot!
Aşteptăm postări în continuare pentru că eu deja anticipez configurarea unui stil aparte.
Cu câţi prieteni îţi vei face pe aici trebuie să investeşti în recipiente de capacitate mai mare.
Numai bine!

miere dulce

multumesc pentru ghiocei iar cat despre sapat nu ma dau anapoi nici chiar de-i cu harletul numa` ca erau prea multi ari

miere dulce

Asa cum a spus si cristi ciuc asteptam postari in continuare pentru ca sti a le zice bine :hi:

POSTASUL

Citat din: miere dulce din Ianuarie 23, 2012, 05:02:00 PM
Asa cum a spus si cristi ciuc asteptam postari in continuare pentru ca sti a le zice bine :hi:
trebuie un pic zgandarit :rotfl:  :hi:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

Nea Costica din Buzau

Citat din: cristi ciuc din Ianuarie 23, 2012, 04:28:55 PM
Nea Costică, ai o manieră de a posta tareeee...., tareeee....., de tot!
Aşteptăm postări în continuare pentru că eu deja anticipez configurarea unui stil aparte.
Cu câţi prieteni îţi vei face pe aici trebuie să investeşti în recipiente de capacitate mai mare.
Numai bine!
Salut Cristi! Ma tu n-ai vazut ca eu am investit in resurse umane  :wink2:?,pai daca ai baza materiala si resursele umane, iti trebuie doar sa le gestionezi,si creezi plusvaloarea [pe care emil boc-poc ti-o diminuiaza cu;tva, cas,impozite,etc ], ia vezi tu ce meserie are nea Costica :uimit:.ps daca ma mai perii, intreab-o pe Alina,ce patesti :zzz:cu respect C.B

Nea Costica din Buzau

Citat din: miere dulce din Ianuarie 23, 2012, 04:50:05 PM
multumesc pentru ghiocei iar cat despre sapat nu ma dau anapoi nici chiar de-i cu harletul numa` ca erau prea multi ari
Alina te salut!Am vazut si investitia voastra in resurse umane, sa va traiasca,si sa va iubeasca, iar voi sa puteti sa-i educati si sa-i cresteti =D>!.Am vazut la tine, la Lucian aradeanu, la Adi bihoreanu, la Ioan Guist, si sa ma scuze cei ce n-au fost nominalizati, ce ,,zestre"  lasati acestei tari, si ma intreb statul acesta, ii va lasa sa fie demni sau ii va transforma in sclavi? ps in primavara asta, am sa o invat si pe sotie sa manuiasca motosapa, ca si ea este tot o ,, Vitoria Lipan" :wink2:a zilelor noastre.Cu stima C.B

mihaibob

Salutare nea Costele  :hi:
Chiar sunt curios daca sunt coleg cu fiul dvs, poate vreti sa imi spuneti unde lucreaza
Si pana una alta datii inainte cu tupeu ca ii dati bine =D>
tel. 0767421088