Inregistrare DSV

Creat de mitrea_tutu, Ianuarie 15, 2012, 06:05:07 PM

« precedentul - următorul »

mitrea_tutu

Buna ziua , sunt la inceput de drum , am 20 de stupi de albine, sper si la iesirea din iarna sa am la fel si as vrea sa -i inregistrez la DSV , poate voi reusi sa accesez PNA, stiti cumva din experienta proprie ce pasi sunt de facut ?

dorindafi

se spune din batrani ca de regula e bine atunci cand faci primul pas sa-l faci cu stangu   :hi:
pana la dsv trebuie sa treci pe la :
-primaria de care apartzii [ registrul agricol ]
-forma asociativa de care apartzii
-doctorul veterinar zonal shi nu mai shtiu daca mai e cava  :hi:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

dorindafi

lasa-l incet , ca nici de casa nu se mai apropie  =))
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

mitrea_tutu

La primarie am stupii inregistrati, am certificat de producator, sunt inscris de anul trecut la ACA , am sa merg pe la ei sa cer informatii , poate ma ajuta

costelinni

Ai nevoie de fisa de sanatate a familiilor de albine eliberata de medicul veterinar de pe raza locatiei unde ai stupina( cu avizul clinic sanatos) si de cartea de identitate; te prezinti la DSV unde vei completa o cerere tip, iar in schimbul unui onorariu de 128 RON ( nu mai stiu sigur ), ti se va elibera Autorizatia de comercializare produse apicole.
Multa bafta si nervi de otel !!!   :hi:
http://constantinignuta.sunphoto.ro

"Intelepciunea ne ajuta sa rezistam, pasiunile ne ajuta sa traim.'" (Chamfort)

orbanstefan64

costelinni

o fi lunga si anevoioasa, dar de ca sa nu dai o mana de ajutor celor care au nevoie de ea !  :bzz:

orbanstefan64

orice ajutor ii binevenit si multumim pt asta!!!!!! :hi: :hi: :hi:

costelinni

Doamne-ajuta si multa sanatate !!! :hi: :hi: :hi:

Nea Costica din Buzau

Citat din: costelinni din Februarie 06, 2012, 09:02:39 PM
[o fi lunga si anevoioasa, dar de ca sa nu dai o mana de ajutor celor care au nevoie de ea !  :bzz:]
Salut tizule! :hi: , Fanica stie ca tu ai terminat ,,armata"  =D>, de aceia cred ca adresantul era altul, si chiar incerca sa-i dea o mana de ajutor, dar subtil  :uimit:. Sunt avocatul lui Fanica, lacatus mecanic, C.B.  :rotfl: =)) :rotfl:. Sa fii sanatos cu toata familia, tot C.B.  :hi:
Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!

brianoo_bz

pentru autorizatia sanitar veterinara de la dsv iti trebuie :
copie ci
adeverinta primarie cati stupi ai
adeverinta medicul de familie ca esti sanatos
carnet de producator  in care sa fie trecut nr de stupi  si ce productie o sa ai
adeverinta de la medicul veterinar ca stupii sunt clinic sanatosi ( cand mergi la medicul veterinar ii sp sa iti daschida si exploatatie pe vatra unde ai stupi " localitatea  ' si sa fie pe numele tau)
faci cate o copie din fiecare si le bagi intr-un dosar cu sina 
autorizatia se elibereaza pe loc  si nu costa  nimic si este valabila pana cand schimbi nr de stupi sau pana o retrage DSV
tr sa mergi si la asociatia unde esti inscris sa iti iei si crotalii pt cutii
bafta

emil.oltean

Carnet de producator sa Certificat de producator? cine=l elibereaza?

filip

Citat din: emil.oltean din Februarie 07, 2012, 05:51:01 PM
Carnet de producator sa Certificat de producator? cine=l elibereaza?
Certificatul de producator il elibereaza primaria la biroul agricol din primarie
Trebuie sa spui cat vrei sa vinzi si viza trimestriala,contra cost se elibereaza
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

costelinni

Citat din: brianoo_bz din Februarie 07, 2012, 04:16:09 PM
pentru autorizatia sanitar veterinara de la dsv iti trebuie :
copie ci
adeverinta primarie cati stupi ai
adeverinta medicul de familie ca esti sanatos
carnet de producator  in care sa fie trecut nr de stupi  si ce productie o sa ai
adeverinta de la medicul veterinar ca stupii sunt clinic sanatosi ( cand mergi la medicul veterinar ii sp sa iti daschida si exploatatie pe vatra unde ai stupi " localitatea  ' si sa fie pe numele tau)
faci cate o copie din fiecare si le bagi intr-un dosar cu sina 
autorizatia se elibereaza pe loc  si nu costa  nimic si este valabila pana cand schimbi nr de stupi sau pana o retrage DSV
tr sa mergi si la asociatia unde esti inscris sa iti iei si crotalii pt cutii
bafta

nu stiu in alte parti cum este, cert este ca DSV Sibiu percepe un onorariu de 112 RON pentru eliberarea -  Autorizatia de comercializare produse apicole !  :mad:

Fane

Offfffffffffffffffffff cata birocratie :yahoo_cry: