Eu si fetitele mele dragi !!!

Creat de ves.lucian, Ianuarie 14, 2012, 08:46:31 PM

« precedentul - următorul »

silviu

Frumos numai ca eu nu-l pot vedea! :zzz:
"Dumnezeu nu ne cere minuni.Acelea le face EL."
     Arhm.Arsenie Boca

valentin

Frumoase si albinele si polenul, la mai mare D-l Lucian
Mierea e dulce dar cu cata  truda amara se scoate.

KTA-APIDORNA - Ski

Super camera de filmat, are rezolutie buna, e de bine cu colectorul de polen ca si la mine au blocat ramele mai marginase cu polen de sus pana jos de nu mai avea unde ponta matca, da le pun si eu de acum colectoarele...felicitari pt postare !!!  :hi:
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

ves.lucian

astazi m-a vizitat Ovidiu_78 !!! si-a dus albinele la rapita !!! i-am facut doua poze langa gardul belgian !!! asa sta ca BOIERU !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Fara sa ai albine poti sa traiesti !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! imi pare rau ca moare daca ma inteapa !!!

Marius-ursulakhe

Multe salutari nea Lucian si la fel de multe salutari si pt ovidiu   :hi:
Foarte frumos gardul belgian

popadrianf

Foarte frumoasa pagina aveti domnul Lucian se vede mana omului gospodar. As dori sa stiu daca ati folosit Mavrik 2F pt stropirea pomilor sau folositi alceva cu precizarea ca albinele sub pomi

ves.lucian

nu stropesc pomii in floare !!! daca dispare floarea , albinele nu mai vin la pomi !!!
  spre seara , cand ele nu mai zboara , se poate stropi cu orice !!!  :hi: :nod: :razz: =D> :-c :beer: :beer: :beer: :ok: :yes: :thanks:
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! imi pare rau ca moare daca ma inteapa !!!

ves.lucian

pana la urma am convins-o pe madam sa faca o poza langa cei mai infloriti meri !!! eu , ca de obicei in salopeta si in spatele aparatului de fotografiat !!!
asa mi-a zis o vecina , ca de ce sunt numai in salopeta ???
raspunsul meu a fost ca asa m-am obisnuit !!! si i-am mai spus ca tocmai am primit de la serviciu doua salopete noi !!!
una noua o pun la pastrare , sa ma ingroape cu ea !!!     
vecina a facut ochii mari !!! nu stia daca vorbesc serios sau glumesc !!!     
glumeam , desigur !!! 

niculita

Frumos...Multa sanatate si multe butoaie pline!!!!

ves.lucian

lucrare din primavara asta !!! am fost placut surprins sa vad ca la un lastar toti cei 4 muguri au si flori fiecare !!!
poate las un mar pe altoi !!! sa vedem daca il poate duce !!!

ves.lucian

astazi am vazut maci infloriti de culoare alba !!! sincer este pentru prima data cand vad asa ceva !!!

popadrianf

Multumesc pt raspuns ma gindeam ca este mai sigur cu Mavrik 2F ca nu afecteaza albinele si nu ar avea rost sa risc insa nu stiu daca este bun impotriva daunatorilor ca la livezi nul foloseate nimeni poate din cauza ca e scump

savustanculescu

Lucian, am avut multi altoi care au inflorit in primul an, cum este la tine, dar nu au tinut florile. Dupa ce au cazut petalele de la flori au cazut si ele.

ves.lucian

vineri noaptea le-am dus la rapita !!! duminica dupamasa venind de la serviciu am avut impresia ca le vad din autobuz !!!
ieri , marti am reusit sa ajung la ele !!! nu pot sa va spun ce dor mi-a fost de ele !!! noaptea trecuta am dormit cu fetitele mele dragi !!! ma rog , langa fetitele mele dragi , in masina !!!

ves.lucian

am avut de marcat astazi 7 matci !!! 6 am reusit , una nu am gasit-o deloc , desi oua si larve erau in stup !!! pur si simplu nu a vrut sa se arate !!! am folosit scula ce seamana su siringa pentru marcat !!!