Ce parere aveti despre politica bancilor de a taxa extrasele de cont ?

Creat de Kov iulian, Ianuarie 06, 2012, 10:48:20 AM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

De cand a inceput criza le-a mai taiat si bancilor din elan, pentru ca erau in stare sa iti puna taxa/comision si pentru faptul ca te uitai spre banca sau ca te gandeai sa faci un imprumut.

Sa va povestesc o intamplare.
Nu stiu prin ce minune, numarul meu de telefon de la serviciu figureaza pe la informatii ca numar de telefon de contact al institutiei la care lucrez.
Si ma suna intr-o zi o fatuca dintr-asta de la un Call Center, spunandu-mi ca sunta din partea bancii X, pentru a lua legatura cu colegul Y, care avea o rata restanta.
I-a spus ca acel coleg nu lucreaza acolo si sa il caute la numarul de contact pe care il au in dosarul de creditare.
Duduia insa nu si nu! Ca nu mai este valabil acel numar, si imi cere numarul de telefon al colegului, sau sa ii transmit eu un mesaj acestuia din partea bancii, sau eventual sa ii fac o legatura telefonica undeva unde poate sa vorbi cu acel coleg.

Ce credeti ca am facut?
I-am dat domnisoarei numarul meu de cont!  =)) =))
Cand, uimita, m-a intrebat pentru ce i-am dat numarul de cont, i-am raspuns
"Ca sa imi virati in el:
- comisionul de comunicare numar de telefon coleg;
- comisionul de transmitere catre coleg a unui mesaj din partea bancii;
- comision efectuare legatura telefonica in biroul colegului.
Cum nu sunt angajat al bancii, nu am niciun motiv ca  sa desfasor vreo activitate in folosul acesteia, mai ales gratis.
Percep si eu comisioane pentru orice, la fel cum procedeaza si banca, asa ca va astept cu un telefon dupa ce am confirmarea ca mi-au intrat banii in cont.
"

=)) :rotfl: =))
Stiu ca nu am nicio problema de sanatate la picioare ci in alta parte, insa cu nesimtitii astia de la banci nu se mai poate!
:rotfl: =)) :rotfl:

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

prisecarul

in decembrie am inchis un cont la o mare banca din tara.
de atunci sunt bombardat cu scrisori si telefoane pentru un nou credit, ca sunt client fidel, bla, bla bla.
pana nu i-am amenintat cu protectia consumatorilor nu s-au potolit.
am un maldar de scrisori de la banca, fara sa fi solicitat ceva de la ei.
cine plateste pentru acestea?
:redcard: :redcard:
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

pharaonu75

Citat din: prisecarul din Martie 10, 2012, 08:58:37 AM
...sunt bombardat cu scrisori si telefoane pentru un nou credit, ca sunt client fidel, bla, bla bla.
...
am un maldar de scrisori de la banca, fara sa fi solicitat ceva de la ei.
cine plateste pentru acestea?

Cum cine?
A platit Prisacaru fara sa stie! Dobanzi, comisioane, etc. :wink2:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube