Tirgul apicol "Tara Fagarasului"

Creat de marc, Decembrie 30, 2011, 01:44:29 PM

« precedentul - următorul »

antiopa din ardeal

Daca eram mai perspicace poate imi dadeam seama marind poza. Cu prima ocazie dau o bere (prajitura)!

stefan1

Voi aveti acolo niste istorii... Si Fetestii se numea pana in sec XIX Futesti si i s-a schimbat numele din pudibonderie.   :nono:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Alutus

Tara=terra =pamant= dovada continuitatii  populatiei romanestiin aceste locuri incepand cu anul 105 d.c. Tarile sunt in general depresiuni caracterizate prin posibilitati bune de comunicare si prin valori culturale comune. Altele: tara Salatrucului in Muntenia de nord vest si tara Lovistei in Oltenia de nord est (Lotru), tara Hategului, tara Bucovinei. Fiecare tara are povestea si valorile ei inclusiv cele umane. De aceea multe personalitati si-au adaugat numelui si denumirea tarii. Tara Fagarasului este considerata ca fiind zona in care s-au pus bazele statului... ,,Tara Romaneasca''  , fiind locul din care se pare ca a plecat spre Campulung descalecatorul- intemeietor, Negru Voda. Tarile din sudul  Transilvaniei au fost foarte mult timp posesiuni traditionale ale domnilor munteni. Mihai Viteazul si familia sa ( Doamna Stanca) au  avut legaturi stranse cu tara Fagarasului si cu cetatea Fagarasului.
In ceea ce priveste Targul de floci, pe vremea existentei lui, oamenii nu se rusinau de denumirea sa intrucat era un targ de .... lana.
Sa nu uiti Darie!

Florin-braileanul (FlorinI)

nici o informatie?
s-a tinut?
nu s-a tinut?
cine a expus?
cum a fost vremea?
a fost sau nu lume?
nici o poza?

slab feed back.... :sad:
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

eu consider INCREDIBIL , faptul ca nici un forumist nu a fost la acest targ sa poata spune o impresie, ceva....

mihaimsibiu.

am fost la targ , felicitari organizatorilor,nu stiu cum a fost editia de anul trecut sa pot spune daca a fost mai bun sau mai slab.Editia a doua mia placut ,au tiparit un catalog cu firmele participante ce continea adresa si prezenta poze cu prod.firmelor participante.Targul s-a tinut la cercul militar, expozanti au stat in cladire ceea ce a fost un avantaj pt.toata lumea.Lume multa, marfa suficienta bani cred ca au impiedicat ca toata lumea sa fie perfect multumita. =D>

mihaimsibiu.

o poza cu catalogul

orbanstefan64

mihai are dreptate, FELICITARI ORGANIZATORILOR!!!!!!! :bravo: :bravo: :bravo:

orbanstefan64

da ce ma mai ,,stresezi,,  putintica rabdare =)) =)) =))

orbanstefan64

stai la stand de vb cu toti clientii sau posibilii clienti ..lasa ti nevasta singura la stand, spovedanie la Rascanu vb cu sandu de la APISAN, vezi ce mai ii in tirg uitete  la OVISAN ce noutati mai are sa ramii masca,vb cu organizatorii de la FILOMERA  :bravo: :bravo:
ia si un kurtoskalacs ca te apuca foamea ,te duci inapoi la stand te ia la bani marunti nevasta unde ai stat  :sad:
fa poze ca sa ai cu ce te lauda pe forum :P icarca in masina  totul ca tre sa mergi acasa  mai tre sa si fi si sofer daca soferu personal al concernului   :rotfl:  are liber ,descarca masina care dimineta la 4 pleca in cursa  .................Florine !!!!! si tu ma mai stresezi cu pozele tale =)) =)) =))

orbanstefan64

si uite ce de poze am facut...................

orbanstefan64

......si asta numa pt toti care iubiti albinele si binen teles FORUMUL APIARDEAL :thanks:

orbanstefan64

si mai am citeva poze............

orbanstefan64

......poze cu ,,VIITOR SANATOS,,  ...  si cei din urma vor fi cei de inti :razz:
:hi: :hi: :hi: