imbinari in lemn

Creat de barabasl, Noiembrie 23, 2011, 04:49:48 AM

« precedentul - următorul »

4unix

Completeaza si la text-personal "Profil/Setari contModificare profil/Profil pe forum/Text personal " localitatea si e OK dupa parerea mea.

Numai bine!  :hi: :hi: :hi:

sorinma

Dl Bucovineanu a zis
"E mult mai simplu daca se incheie cutiile fara echer, se masoara diagonalele si pe diagonala mai mica in interior se pune o sipca oblica care reglata face ca diagonalele sa ajunga egale, sipca ce ramane acolo pana se intareste adezivul din imbinari."

cuiele ,holsuruburile se pun dupa ce se intareste adezivul?

Cum se ataseaza citatele?
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

sandupop

Citat din: 4unix din Aprilie 23, 2012, 11:47:23 AM
Completeaza si la text-personal "Profil/Setari contModificare profil/Profil pe forum/Text personal " localitatea si e OK dupa parerea mea.

Cred ca am reusit! Multumesc mult. :hi:
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

4unix

Folosind butonul/link-ul insereaza un citat din dreptul citatului dorit.

4unix

Citat din: sandupop din Aprilie 23, 2012, 12:11:42 PM
Citat din: 4unix din Aprilie 23, 2012, 11:47:23 AM

Cred ca am reusit! Multumesc mult. :hi:

Cu placere, mult succes!

sandupop

Citat din: sorinma din Aprilie 23, 2012, 12:06:33 PM
Dl Bucovineanu a zis
"E mult mai simplu daca se incheie cutiile fara echer, se masoara diagonalele si pe diagonala mai mica in interior se pune o sipca oblica care reglata face ca diagonalele sa ajunga egale, sipca ce ramane acolo pana se intareste adezivul din imbinari."

Acum ca am devenit " meserias", dau deja sfaturi. Citatele se ataseaza din coltul din dreapta sus, apesi butonul "Insereaza Citat"
Pun o poza .
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

romikele

Citat din: marius_vfp din Aprilie 23, 2012, 09:52:06 AM
... pe mine mar deranja putin  introducerea surubului in gaura .

Cam de tinerel ai asemenea deranj  :wink2:
Nu ca ma laud, dar eu inca nimeresc gaura pe intuneric si fara ochelari  :rotfl:

bee_lover

Citat din: romikele din Aprilie 23, 2012, 01:16:54 PM
Citat din: marius_vfp din Aprilie 23, 2012, 09:52:06 AM
... pe mine mar deranja putin  introducerea surubului in gaura .

Nu ca ma laud, dar eu inca nimeresc gaura pe intuneric si fara ochelari  :rotfl:
Totul e sa ai simtul gaurii  =))

sorinma

Citat din: 4unix din Aprilie 23, 2012, 12:15:42 PM
Folosind butonul/link-ul insereaza un citat din dreptul citatului dorit.
Citat din: sandupop din Aprilie 23, 2012, 12:21:24 PM
Dl Bucovineanu a zis

Acum ca am devenit " meserias", dau deja sfaturi. Citatele se ataseaza din coltul din dreapta sus, apesi butonul "Insereaza Citat"
Pun o poza .
Citat din: sandupop din Aprilie 23, 2012, 12:21:24 PM
Dl Bucovineanu a zis

Pun o poza .

Multumesc se pare ca am reusit....nu ma uitam pe "rezumatul subiectului" :thanks:
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

marius_vfp

Citat din: romikele din Aprilie 23, 2012, 01:16:54 PM

uf uf , deja incep sa ma incalzesc numai cat ma gandesc la gauri  =)) =))  :nudie:
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

flavius

Diagonalele-s sfinte...daca-s egale, gata, ai terminat masuratoarea...

La mine nu prea-s probleme cu asamblarea asta, intrucat eu inchei corpurile nu in falt, ci in dinti...si atunci, in momentul in care incalec dintii, de obicei iese aproape perfect la 90 de grade...dupa ce incleiez totul si asamblez, strang doua prese perpendicular pe pereti, cate una pe fiecare directie, verific diagonalele si incep sa bag capse cu pistolul...dupa ce am terminat cu capsele, pot foarte frumos sa scot presele, pentru ca totul ramane strans de la capse (bat in fiecare dinte, perpendicular, deci corpurile nu au cum sa mai iasa unul din altul), si le las la incleiat fara niciun fel de alta presa...scurt si la obiect...

Pentru incleierea panourilor o sa confectionez si eu o capra ca cea de la Roi_ag, ca e taaaaare simplu si frumos de lucrat cu ea...
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

marius_vfp

flavius cat de mari faci dintii si cum , dezvaluie putin secretul ,poate ai si ceva fotografii .
o zi buna .
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

andrei_georgian

misto masina
Beehive finger joints
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma.

andrei_georgian

de ce nu merge clipul incarcat? :uimit:
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma.

JohnSpatari

pur si simplu pune adresa de la youtube si gata