Nesimtitii de langa noi.

Creat de romikele, Noiembrie 21, 2011, 08:57:11 AM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Subiectul este destul de delicat si eu consider ca rufele nu trebuiesc spalate in public!
Nu l-am vazut pe Dan Puisoru sa acuze pe forum pe cineva anume!
Daca a spus ceva, o fi facut-o intr-un cadru restrans... poate chiar intre 4 ochi!
Nu a dorit sa acuze public pe nimeni, nu a dorit linsarea nimanui.

Daca tu, Paco, stii atat de multe, cum ca l-a acuzat pe Dragos sau ca il suspecteaza pe Florin, inseamna ca ai cat de cat acces la mediul lor de discutii, iar daca niciunul dintre ei nu a facut publice suspiciunile sau acuzele, ce interes ai tu sa le etalezi?
Nu te cunosc, nu am avut niciun conflict cu tine, te respect exact asa cum respect orice membru al forumului... si poate ca eu sunt cu mintea prin balarii, insa daca as fi Dan Puisoru (dar nu sunt), in acest moment as avea un singur suspect, TU!
Prea pui paie pe foc, prea incerci sa zgandaresti rahatul, prea critici un om care, fiind lovit miseleste, a facut greseala de a-si suspecta un prieten... poate cel mai bun prieten!
Este ciudat faptul ca nu "principalii suspecti", Dragos si Florin, au facut valuri pe aici, ci le-ai facut tu!
Nu te acuz de nimic, nu spun ca ai fost tu... doar am expus modul in care as gandi eu!

Dar hai sa lasam lucrurile dintre Dragos si Dan sa se rezolve asa cum este firesc, adica in privat.
Ei sunt prieteni vechi, prieteni buni... iar convingerea mea este ca vor fi la fel si pe viitor!
Daca vremea ne va permite, la targul de la Braila voi bea un vin fiert cu Dan, cu Dragos, cu Florin... si nu voi pune paie pe foc, ci voi pleda pentru impacare, asa cum am procedat si in alte situatii.
Iar daca nu se impaca, promit ca-i bat! Pe toti trei! Nu mi-e frica de faptul ca sunt mari... si eu sunt la fel!

P.S. Paco, te astept sa ni te alaturi la o cana cu vin si scortisoara! Poate-poate reusim sa ii impacam pe oamenii astia, pentru ca ar fi pacat sa fie suparati unii pe altii!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Pentru mine subiectul este inchis mai ales ca sunt crestin ortodox practicant si sunt invatat sa iert si sa nu tin ranchiuna . Eu sunt capabil doar de iubire !
   Va iubesc si va astept impreuna cu Dan la un vin fiert la Braila !

pharaonu75

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 26, 2012, 05:16:19 PM
      Pentru mine subiectul este inchis mai ales ca sunt crestin ortodox practicant si sunt invatat sa iert si sa nu tin ranchiuna . Eu sunt capabil doar de iubire !
   Va iubesc si va astept impreuna cu Dan la un vin fiert la Braila !

Asta-i Dragos pe care il cunosc eu!
:bravo:   RESPECT :bravo:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

PACO

sa traiti sefu am inchis subiectul .

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: PACO din Ianuarie 26, 2012, 11:25:35 PM
sa traiti sefu am inchis subiectul .

ba lasa-l deschis, ca tre sa dai niste lamuriri
daca nu poti in public, fa-o pe pm

sunt putin in afara de subiect, am prins doar acuzele
nu vreau scuze, ca cin` se scuza se acuza
vreau lamuriri, cat mai pertinente daca se poate

pana una alta ma consider jignit, deoarece se vorbeste despre mine la rubrica "nesimtitii de langa noi"
daca nu ai sa o faci, mergem pe vechea zicala din copilarie...
cine zice, ala este si cat vei fi tu de ghicitor in ale organizarii targurilor ai de la mine  :redcard:

astept lamuriri
sunt cateva persoane care vad ca stiu subiectul
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

pharaonu75

Eu stiu de aici:

Citat din: PACO din Ianuarie 26, 2012, 02:11:27 PM
sincer nici nu stiu ce sa mai cred, am auzit ca Dan, pe langa Dragos ,mai banuie si alte persoane cu care vad ca acum organizeaza targuri.

Ideea este ce anume stie PACO, sau cine i-a spus lui asa ceva... unde A AUZIT?
Si ce interes ar avea sa arunce asta aici, desi Dan Puisoru nu a facut nicio acuza publica?

PACO

daca stie tot Ramnicu voi de ce sa nu stiti, acest subiect a fost deschis cu ce scop? nu se stia care sunt acuzatii?, cine l a deschis sa l si inchida daca este corect . cine sunt mai nesimtiti, cei acuzati sau cei care acuza fara dovezi.

PACO

si inca ceva, unde e initiatorul ca el parca zicea ca are dovezi? intrebati l pe el sau a inceput deja sa se ascunda.
  eu discut orice cu oricine dar atat ai rog pe unii sa nu fie mai nesimtiti decat le sta bine.

pharaonu75

Pai pentru cultura generala a cui trebuie, eu nu sunt din Ramnic... iar asemeni mie, nu sunt din ramnic inca 99% din  membrii acestui forum!
Nu avem de unde sa sttim ceea ce se barfeste prin Ramnic, decat daca ne este spus de cei de acolo, pentru ca la televizor nu se dau genul asta de stiri!

Se pare ca existenta acestui topic ii incomodeaza pe unii... deci ramane deschis...  =)) =))

Cat despre acuzarea fara dovezi, arata-mi si mie unde a facut Dan Puisoru o astfel de acuzatie!
Daca a facut-o in privat, nu este treaba noastra, ci a lui si a celui acuzat!
Repet intrebarea... de ce tot incerci sa aduci in prim plan, pe forum, o chestiune care e ii priveste cel mult pe protagonisti?
Ce ai de castigat?
Sau esti proprietarul pavilionului din prima postare a topicului?

P.S. Vezi ca se apropie 1 martie, iar anonimii vor pleca la plimbare! Ar fi binevenite cateva date completate la profil.
Macar sa stim si noi cine arunca pe aici cu noroi, daca tot trebuie sa ii suportam.

romikele

Cel care-si spune PACO presimt ca se va alatura curand celor circa 2000 care au plecat deja la plimbare.
Chiar daca nu-si va declina identitatea, noi avem posibilitatea sa o aflam... daca va fi nevoie. Sper ca nu.
Vine martisoruuuuu!!!  =))

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: PACO din Februarie 19, 2012, 06:24:28 PM
si inca ceva, unde e initiatorul ca el parca zicea ca are dovezi? intrebati l pe el sau a inceput deja sa se ascunda.
  eu discut orice cu oricine dar atat ai rog pe unii sa nu fie mai nesimtiti decat le sta bine.

cred ca intreci orice limita a decentei si a bunului simt si ma scoti din sosoni

daca vrei sa discutam, hai spune ce ai de spus despre dan puisoru, dragos gavrile sau despre mine

ai tupeu?... da din tine...
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

romikele

La "colectia" de nesimtiti sa mai adaugam unul: maximus, adica dr. Ciprian Negru.

Atentie cei care aveti intentia sa faceti afaceri cu el: VE-TI LUA TEAPA la fel ca multi altii!

relutu

Kov iulian

As vrea sa adaug si eu in aceasta lista niste nesimtiti, nemernici .

Este vorba despre niste indivizi care au furat o mare parte din jeturile ( aspersoarele cu tot cu teava de aluminiu) care irigau campurile unor societati din preajma localitati mele .

Proprietarul unei societati  e un baiat  tanar si de treaba care a accesat fonduri europeene, a investit in agricultura, are oameni angajati care le ofera o paine cinstita si sigura pe aceste vremuri tulburi .

(Acest baiat lucreaza si pamantul parintilor mei )

Asta e romanul daca vede ca se ridica unul ii da in cap, apoi se plang ca nu au bani ca nu au noroc, ca nu au ce manca .

Acelasi gen de indivizi au distrus si CAP-urile si tot ce era bun in tara asta .

Acest gen de indivizi ar merita impuscati pe loc, in momentul cand ar fi surprinsi la furat .

stefan1

Stiu si eu un caz recent. Niste tiganusi au furat de la un camion folosit pentru pastoral, toate conductoarele de cupru. Cum salcamul s-a grabit anul asta, a pierdut omul cateva zile de cules ca nu avea cu ce merge. A refacut doar in mare comenzile si semnalizarile sa poata pleca. Hotii au fost prinsi, dusi la politie, dar au fost eliberati. Politia a spus ca sunt minori si nu au ce le face. Pe parinti degeaba ii amendeaza ca nu platesc amenzile. Deci pot sa-si continue linistiti furturile, iar oamenii muncitori nu au nici o protectie de la statul care prin legi, justitie, politie este foarte grijuliu sa nu li se incalce vre un drept infractorilor.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)