• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Probleme funcționare

Creat de sanduandi, Noiembrie 20, 2011, 09:35:41 p.m.

« precedentul - următorul »

cornelioandanciu

Daca este asa, imi cer scuze!Personal de la Romikele.Imi este prea draga tara asta si limba in care vorbeste copilul meu.
Va salut.

bismark

   Tupeu la unii de iti vine sa-ti iei cimpii,omul se zbate sa aveti unde va descarca aberatiile si voua va crapa capul?? ia dati voi cite un leu sa facem un ,,ateneu,, .Cind am propus chestia asta a fost o liniste totala. Fiecare cu rabla lui vrea sa iasa in fata ca nu merge ba una ba alta,mincava-r crocodilul ca se dau pe aici unii mari AT-isti de ce nu ajutati cu ceva?.Eu un mos batrin si am fost printre primii care am apreciat si forma noua si apreciez si forma actuala.Ii urez marelui sef ingaduinta si sa nu-si faca nervi ca iesi nitel din papuci.Cu mult respect ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

romikele

Ca sa lamurim pe deplin cum stau lucrurile:
1. Ca sa ajungem pe locul 1 la cautarea pe Google s-a muncit enorm la optimizarea scripturilor si tot mai e destul de facut in aceasta directie, mai ales ca acum se citeste mult de pe telefoane si tablete. Totul cere timp, pe care pana pe la jumatatea lui decembrie nu-l am! Asa ca incerc sa carpesc pe ici-pe colo ca sa nu se opreasca totul.
2. La volumul mare de accesari si peste 1500 de vizitatori unici zilnic, nici un server obisnuit nu aloca resurse suficiente, asa ca toti vor sa ne convinga sa migram pe server dedicat, dar n-avem de unde scoate peste 350 de ron lunar pentru asta.
3. Deja si pe acest server am fost blocat la acces ftp, asa ca iar trebuie sa "car bagajele". Cel mai simplu e sa asteptam oferte de sfarsit de an, timp in care sa functionam mai mult in mod text si mai putin cu atasamente.
4. Daca se va putea strange suma necesara pentru serverul dedicat, imi voi face timp sa mut totul si atunci nu ne va mai durea capul. E vorba de contravaloarea unui borcan de miere pe an de la fiecare.

bismark

    Si de ce nu putem cotiza si noi, eu as cotiza cu placere. Cu respect ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

romikele

Eu nu am zis ca nu se poate, dar vad ca nu se prea vrea... moka e mai ieftin  :razz:

cornelioandanciu

Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 13, 2014, 12:06:26 p.m.
Citat din: cornelioandanciu din Noiembrie 13, 2014, 11:05:02 a.m.
Oare de ce mi s-a sters avatarul, care reprezena Steagul Romaniei?Alo!!! Ardealul este romanesc!O sa pun avatarul inapoi.Cine l-a sters, sa-i fie rusine!RUSINE!


Inainte sa te aprinzi si sa recurgi la acuzatii si reprosuri, ar fi fost mai bine sa astepti un raspuns.
Avatarul tau este o poza, adica un atasament al forumului. Cand a fost mutat forumul de pe un server pe altul, nu au fost mutate si atasamentele, deoarece acestea se muta separat, iar spatiul destinat forumului este insufient pentru moment. Ai fi preferat sa nu mai functioneze forumul deloc, pana nu se rezolva problema de spatiu, doar pentru ca tu nu poti altfel decat cu avatar?
Din acelasi motiv nu se vad inca nici pozele mai vechi, postate pe forum anterior mutarii lui. La fel este si cu forumul de anunturi.

P.S. Pentru faza cu ""RUSINE"", dai o bere!  :P

:beer: :beer:... :beer: :rusine:
Va salut.

romikele

De acum puteti posta imaginile la orice rezolutie, cat de mare, si cu orice extensie, chiar bmp - aceasta va fi convertita automat la jpg cu rezolutia maxima de 1024x768 pixeli. Astfel vom avea un director de atasamente mai compact.